ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρελό! Κυκλοφορούσε γυμνός μέσα σε αεροδρόμιο

Συνελήφθη στη γραμμή ελέγχου αποσκευών

Ένας 36χρονος άνδρας συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Fort Lauderdale-Hollywood (FLL) της Φλόριντα των ΗΠΑ, καθώς κυκλοφορούσε γυμνός και μεθυσμένος ανάμεσα στους ταξιδιώτες.

Ο άνδρας αφού διέσχισε αρκετούς χώρους του αεροδρομίου, κατάφερε να φτάσει μέχρι τη γραμμή ελέγχου αποσκευών όπου συνελήφθη από την ασφάλεια.

Ο 36χρονος Martin Evtimov στάθμευσε το αυτοκίνητό του στο πεζοδρόμιο του αεροδρομίου, προτού εισέλθει στο κτίριο και βγάλει όλα του τα ρούχα, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Broward.

Κάμερες ασφαλείας από το εσωτερικό του αεροδρομίου κατέγραψαν τον Evtimov να περπατά αδιάφορα στον «τερματικό 1», με τους υπόλοιπους ταξιδιώτες να τον αποφεύγουν.

Έλεγε ασυναρτησίες

Περνώντας μπροστά από αρκετούς υπαλλήλους της και λέγοντας ασυναρτησίες, ο 36χρονος κατάφερε να φτάσει μέχρι τη γραμμή ασφαλείας TSA του αεροδρομίου, όπου προσπάθησε να ανοίξει μια πόρτα με την ένδειξη «Περιορισμένη πρόσβαση».

Όμως στη γραμμή ελέγχου αποσκευών τον περίμεναν οι βοηθοί του σερίφη της κομητείας Μπρούαρντ και άλλοι πράκτορες της TSA, που τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Στον Evtimov απαγγέλθηκε σωρεία κατηγοριών, όπως αντίσταση κατά της σύλληψης με βία, σωματική βλάβη κατά των αρχών επιβολής του νόμου (δύο φορές) και έκθεση σεξουαλικών οργάνων.

Του απαγγέλθηκαν επίσης κατηγορίες για πλημμεληματική ανάρμοστη συμπεριφορά και ανάρμοστη μέθη. Κρατήθηκε στη φυλακή της κομητείας Μπρούαρντ με εγγύηση 3.500 δολαρίων.

Στον Evtimov επιβλήθηκε αποκλεισμός από το Διεθνές Αεροδρόμιο Fort Lauderdale-Hollywood. «Δεν πρόκειται να επιτρέψω να επιστρέψεις στο FLL», του είπε ο δικαστής το πρωί της Τρίτης.

Μαζί με την απαγόρευση εισόδου στο αεροδρόμιο, ο 36χρονος διατάχθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο ψυχικής υγείας.

Πηγή: in.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση