ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίντεο-σοκ: Άνδρας επιτίθεται σε γυναίκες - Σώριασε μία νεαρή στο έδαφος

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την επίθεση ενός άνδρα εναντίον πολλών γυναικών που περίμεναν σε σταθμό του μετρό της Βαρκελώνης.

Στο βίντεο που κατέγραψε γύρω στις 09:55 το πρωί της Παρασκευής κάμερα κλειστού κυκλώματος στο σταθμό Camp de l’Arpa της γραμμής 5 του μετρό της Βαρκελώνης διακρίνεται ο δράστης να εισέρχεται στην αποβάθρα, να περπατά κάπως αδιάφορα και να αρχίζει να χτυπά όποια γυναίκα συναντά μπροστά του.

Μια ομάδα επιβατών συνειδητοποιεί τι κάνει ο άνδρας, αλλά αδυνατούν να τον εμποδίσουν να χτυπήσει βίαια άλλη μια ανυποψίαστη νεαρή γυναίκα, που φορούσε ακουστικά και κοίταζε το κινητό της, ενώ περίμενε την άφιξη του συρμού. Το χτύπημα που της κατάφερε ήταν τόσο σφοδρό, ώστε ή άτυχη γυναίκα έχασε την ισορροπία της, σωριάστηκε στο έδαφος και φέρεται να υπέστη διάτρηση τυμπάνου.

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει, ενώ τον κυνήγησαν κάποιοι από τους επιβάτες. Τελικά τον συνέλαβαν φύλακες ασφαλείας του Οργανισμού Μεταφορών της Βαρκελώνης (TBM) και τον παρέδωσαν στους άνδρες της αστυνομίας της Καταλονίας, της Mossos d’Esquadra.

 

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τα κίνητρα του δράστη, που αναφέρεται ως άτομο βορειοαφρικανικής καταγωγής με βεβαρημένο ποινικό μητρώο για ληστείες, και κατά πόσον ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ η ναρκωτικών. Ερευνά επίσης το ενδεχόμενο ο δράστης να επιτέθηκε και σε άλλες γυναίκες εντός του συρμού, από τον οποίο αποβιβάστηκε στην αποβάθρα. Ο συλληφθείς θα εμφανιστεί στο δικαστήριο προσεχώς κατηγορούμενος για απρόκλητες επιθέσεις και τον τραυματισμό των γυναικών.

Πηγή: iefimerida 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση