ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζητούν διαθεσιμότητα Κούμα - Το πόρισμα από την Γ. Εισαγγελία στην Αστυνομία

Την διαδρομή του πορίσματος - καταπέλτη επιτηρεί η Επ. Θεσμών της Βουλής

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΘΑ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΘΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΟΥΜΑ ή ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΣΑΕΙ

Αμάν διαφανοκέφαλε Πρόεδρε της ΚΟΠ ΓΕΩΡΓΙΕ ΚΟΥΜΑ, αυτοκράτορα του ποδοσφαίρου. Τι επιχειρούν όλοι αυτοί να κάνουν; Α, πα, πα. Πως τόλμησαν να προσπεράσουν τα έγκατα του ποδοσφαίρου και να μπουν στα χωράφια σου, που ήλεγχες και μέσω των κατευθυνόμενων Προέδρων σωματείων, που για όλους τους έχεις μια καλή κουβέντα και αποτελείς το ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ στις δύσκολες στιγμές. Τώρα πια το παιχνίδι πέρασε σε άλλα χέρια και εισήλθαν στο βασίλειο σου ξένες δυνάμεις, που φαίνεται δεν θα σταματήσουν. Πάντως η ΞΥΠ Μπέτινγκ (έχουμε και τέτοιου είδους παρακλάδι για τους παθιασμένους με το στοίχημα… φίλους) αποδέχεται ποντάρισμα για το αποτέλεσμα του νέου αγώνα που διεξάγεται στα γήπεδα της Επιτροπής δεοντολογίας αθλητισμού και λοιπών δικαστικών και άλλων υπηρεσιών. Πόσοι υιοθετούν - ποντάρουν ότι θα επαληθευτεί ο τίτλος της στήλης προ καιρού «ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΟΥΜΑ» και ποιοι πιστεύουν ότι οι διασυνδέσεις του και οι φίλοι του στο προσκήνιο και παρασκήνιο θα τον εξαγνίσουν και θα τον βγάλουν πεντακάθαρο και μύστη του καθαρού ποδοσφαίρου; Τα χάπια μου ρε τα ΚΟΠικά.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΑ

Πάντως το παιχνίδι μπαίνει σε νέα φάση, αφού ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ πλέον οι φωνές που ζητούν όπως τεθεί σε ενός είδους ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, αφού μετά την κατ’ αρχή διαπίστωση από τους ερευνητές δικηγόρους της Επιτροπής Δεοντολογίας Αθλητισμού σε σχετικό πόρισμα, ότι διαπιστώνεται ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ μεταξύ της ιδιότητας του ως επικεφαλής της ΚΟΠ και επιχειρηματία με παραπλήσια συμφέροντα, όπως τηλεοπτικά δικαιώματα, θα πρέπει να φύγει μόνος ή να τον διώξουν έστω προσωρινά, τα υπόλοιπα μέλη της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες. Κι δεν είναι τυχαίες οι φωνές, αφού προέρχονται από τον βουλευτή του ΔΗΣΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, ήταν αυτός που ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ μέσω συζητήσεων σε συνεδρίες της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής που προεδρεύει, να αναδειχθεί το θέμα. Ξεκάθαρα, μέσω των συχνοτήτων του SUPERSPORT FM ζήτησε όπως μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες απέχει ο διαφανοκέφαλος Τζιόρτ Κου, από τα καθήκοντα του στην ΚΟΠ.

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε ο Μήτσος Μήτσου προτίθεται να φέρει ξανά το θέμα στην Επιτροπή θεσμών προς ενημέρωση, σε μια από τις προσεχείς συνεδρίες στις 11 ή 18 Οκτωβρίου. Εκεί όπου θα ακουστούν διάφορα και κυρίως θα ασκηθεί ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ για την μέχρι στιγμής διαδρομή του πορίσματος της Επ. Δεοντολογίας για τον Τζιόρτζ Κου κι αν βρίσκει στον δρόμο του (πόρισμα) κροκόδειλους που είναι έτοιμοι να το κατασπαράξουν… Παρόμοια θέση με τον Μήτσο Μ. του ΔΗΣΥ, εξέφρασε και ο νομικό ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ που από τις συχνότητες της DIGITAL TREE και στον ΘΩΜΑ ΦΡΑΝΤΖΗ, επισήμανε ότι η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Κούμα είναι απαραίτητη, αφού δεν μπορεί να διοικεί ομοσπονδία που προσφέρει κοινωνικό προϊόν και να διαπιστώνεται ασυμβίβαστο μεταξύ των ιδιοτήτων του, κάτι που βάσει της νομοθεσίας προνοεί - αν αποδειχθεί ένοχος - μέχρι και ποινή φυλάκισης.

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ - ΑΠΟ Γ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Πάντως η ΞΥΠ ενεργοποιήθηκε και μέσω των μάππατζηδων πρακτόρων της, σας ενημερώνει ότι το πόρισμα είναι ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ κατά του ΓΕΩΓΙΟΥ ΚΟΥΜΑ, και όπως λένε και στην δικηγορική αργκό οι ευπαίδευτοι λειτουργοί της Θέμιδος, ιδιαίτερα ΔΕΜΕΝΟ και ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΈΝΟ με στοιχεία… Εξάλλου, εγγύηση για το αποτέλεσμα αποτελεί ότι το πόρισμα συνέταξε ο επιφανής ποινικολόγος ΗΛΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, που δύσκολα χάνει υπόθεση και λόγω εμπειρίας και ικανοτήτων δεν θα ρίσκαρε να εξάγει συμπεράσματα περί ασυμβιβάστου Κούμα, χωρίς να είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. Ακόμη, να ενημερώσουμε ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας που ζήτησε την σύνταξη του πορίσματος και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ (απείχε ο Πρόεδρος ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΠΑΡΔΗΣ λόγω ιδιαζουσών συνθηκών) οσονούπω – οι πληροφορίες της ΞΥΠ λένε ότι είναι θέμα ωρών - θα στείλουν το πόρισμα στην Γενική Εισαγγελία.

Προφανώς ο Γενικός Εισαγγελέας δεν θα ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ περισσότερο από λίγες ώρες να παραπέμψει το πόρισμα στην Αστυνομία για να ληφθούν καταθέσεις και αναλόγως των ευρημάτων θα προχωρήσει η υπόθεση στα δικαστήρια. Το ορόσημο που τέθηκε από τον Πρόεδρο της Επ. Θεσμών, ήτοι η 18η Οκτωβρίου δεν είναι τυχαίο αφού μέχρι τότε το ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ θα έχει κάνει την διαδρομή Επ. Δεοντολογίας - Γ. Εισαγγελία - Αστυνομία. Πάντως το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ενεργοποιήθηκε για να βάλει το δικό του λιθαράκι ενίοτε και βράχους στον δρόμο του πορίσματος. Αυτή ενδεχομένως να είναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ του Κυπριακού ποδοσφαίρου να ΠΟΡΕΥΤΕΙ στο ΦΩΣ. Διαφορετικά όλοι θα ζουν στο σκοτάδι και η κοινωνία θα τους κατατάξει εκεί όπου τους αξίζει…

Ο ΜΑΚΡΟΝ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ - Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΙ Η ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Πάμε και στις ΣΚΟΡΠΕΣ ΠΙΠΕΡΑΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ να χαλαρώσουμε ή και να οργιστούμε. Όσοι κακεντρεχείς φίλοι μου διαδίδουν εντέχνως ότι θα αναλάβω και λόγω εμπειρίας - Διοικητής της Ξιούρειου Υπηρεσίας Πληροφοριών - την θέση του Αρχηγού Αστυνομίας, και να διαδεχθώ τον συνονόματο Στυλλή, να τους ενημερώσω ότι απορρίφθηκα από τον ΝικΧρι, λόγω περιττών κιλών, φαλάκρας και γιατί είμαι αθυρόστομος και ανυπάκουος. Κυρίως όμως λόγω επιθέτου. Άκου Ξιουρής. Παρπέρη ψάχνουν κύριε.

Α, μην ακούμε πότε θα αποφασίσει ο Πρόεδρος για τον νέο Αρχηγό. Θέλει να πάρει και την γνώμη της Φιλίππας για το στυλ που πρέπει να έχει ο επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας. Να μην είναι ρε παιδί μου μπάτσος με τα όλα του…

Ο παιδοογκολόγος ΛΟΙΖΟΣ ΛΟΙΖΟΥ κατατάχθηκε στους 100 κορυφαίους παγκοσμίως, αλλά πρόσφατα στο Κυπριστάν ήταν υποψήφιος ευρωπαίος πολίτης και απορρίφθηκε από τους σοφούς Ευρωττοπουζοκυπραίους. Τον κέρδισαν όμως λόγω της δράσης τους και της επιμονής των Ευρωβουλευτών του ΑΚΕΛ ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΙΓΓΙΟΥΡΕΚ - ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ότι προσέφεραν περισσότερα στην κοινωνία οι ΛΟΑΤΚΙ, ιδιαίτερα για την διοργάνωση της πορείας περηφάνιας και άξιζαν αντί του γιατρού, της βράβευσης… Θέμα κριτηρίων, προτεραιοτήτων,  αισθητικής και πολιτικής ιδεολογίας. Τα υπόλοιπα είναι μπαρούφες και πολιτικά φληναφήματα…

Όταν ο Υπουργός Εργασίας ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ επισήμανε στην συνεδρία της Επ. Εργασίας της Βουλής, ότι «εκπροσωπώ όλη την Κυβέρνηση», προφανώς παραπέμπει και στις ενδόμυχες προσεγγίσεις και φιλοδοξίες του. Άντε Τζον Παν και κάποια στιγμή και Πρόεδρος. Η ΞΥΠ σας ενημερώνει ότι ο Παναγιώτου θα ήταν υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας το 2013, με το προσωνύμιο νέος Μακρόν και με στήριξη ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ. Προτίμησε τον Μαλά το ΑΚΕΛ και τα αποτελέσματα γνωστά. Οπόταν ο ΔΗΚΟικός Τζόν Παν πήρε θέση στην επετηρίδα.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αμάν γκαντεμιά οι αστυνόμοι της τροχαίας και λοιποί υποστηρικτές τους. Από την μέρα που είπαν ότι με την εγκατάσταση των καμερών φωτοεπισήμανσης μειώθηκαν τα δυστυχήματα, ΞΥΠΝΗΣΑΝ τον Μολώχ της ασφάλτου και καταβροχθίζει πλάσματα. Σωπάστε καλύτερα που εκχωρήσατε και την τροχαία σε ιδιώτες που για το κέρδος καταβροχθίζουν τα οικονομικά των πολιτών.

ΥΓ: Τεράστια πλάκα. Δεν φτάνουν τα δυο πυροσβεστικά σώματα που διαθέτουμε, Τμήμα Δασών και Πυροσβεστική τώρα προτείνουν και τρίτο. Μην γελάτε δεν κάνουμε αστεία. Ναι να υπαχθούν λένε τα πυροσβεστικά αεροπλάνα στην Πολεμική αεροπορία. Τα χάπια μου τα Χριστοδουλιδικά ρε.

ΥΓ: Ου χαρές και πανηγύρια τα αγόρια του Κυπριστάν. Βρίσκεται ανάμεσα τους το ζεύγος Κασσελάκη. Ειδικά οι σύντροφοι είναι ενθουσιασμένοι και θα τον ταΐσει ο ΣΤεφΣτεφ και ψαράκι. Να προσέξει μην του κάτσει κανένα κόκαλο στον λαιμό και τρομάξει ο σύζυγος του Τάιλερ. Πάντως, η κόκκινη πολυκατοικία σημαιοστολίστηκε για να υποδεχθούν τον Στέφανο και τον σύζυγο του, ενώ θα παίζει και η μπάντα των ΕΔΟΝόπουλων τρυφερά άσματα, όπως το άσμα της ΕΦΗΣ ΘΩΔΗ «γλύκα γλύκα / γλυκιά μου γλύκα / έλα στην αγκαλιά μου». Μαζί στην χορωδία θα είναι ο Λουκαίδης, ο Άριστος, ο Καυκαλιάς, ο Καραμάνος και ο κόκκινος στρατός. Τι θέλατε να τραγουδήσουν; ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ; Ξεπερασμένα για τα αδελφά κόμματα της αριστεράς Ουφ, ευτυχώς ανακουφίστηκε και ο Τάυλερ. Ε, μα υπήρχε εισήγηση να συναντήσει και τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ ΧΡΗΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟΥ. Ε, όχι και βαρβατίλες και να ζηλέψει ο Τάυλερ…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση