ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Τα φαινόμενα Ατταλίδου και καλλιτεχνών ΠΕΟ, η ποδηγέτηση και οι βολεμένοι σωτήρες

Εκμεταλλεύτηκαν την δικαιολογημένη αγανάκτηση για την διαφθορά και την διαπλοκή

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Κουλτουριάρηδες και λοιποί τύποι που περιφέρονται στην δημόσια σφαίρα και ανακάλυψαν τις ευαισθησίες τους, προκάλεσαν τραύμα και πάλι στην καθημαγμένη κοινωνία για να εξυπηρετήσουν κομματικά και κατ΄ επέκταση προσωπικά τους οφέλη. Την ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ αγανάκτηση για την ΔΙΑΦΘΟΡΑ και την ΔΙΠΑΛΟΚΗ που ταλανίζει την Κυπριακή κοινωνία, επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν και με την συμπαράσταση και ορισμένων αστυνομικών που ξεφεύγουν λόγω στολής και βγάζουν απωθημένα επί πολιτών, προκάλεσαν και πάλι διχασμό…

• Εμείς, δεν φοράμε χρωματιστά γυαλιά, οπόταν γνωρίζουμε ότι η διαφθορά και η διαπλοκή είναι ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ και σ’ αυτήν εμπλέκονται -κυρίως- άνθρωποι των μεγάλων κομμάτων, που έχουν και την ισχύ για να προωθήσουν τα σχέδια όποιων τους κατέβαλαν…ΜΙΖΕΣ. Οπόταν, κάποιοι μην τα βλέπουν μόνο χρωματιστά τα σκάνδαλα, γιατί διαπερνούν ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, με λαμπρές εξαιρέσεις μόνο.

• Επαναλαμβάνουμε. Κανείς δεν μπορεί να χτυπάει κανένα, εκτός κι αν παρανομήσει. Και όσοι ήταν επιφορτισμένοι με την διατήρηση της τάξης και δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους, καλύτερα να μετατεθούν στην τροχαία ή σε αστυνομικό σταθμό να ηρεμήσουν, παρά να είναι στις αντι-οχλαγωγικές ομάδες. Μην έχουμε και χειρότερα δηλαδή…

• Ωστόσο, δεν μπορούμε να βλέπουμε τους επαναστάτες του γλυκού νερού να μας το παίζουν μαχητές. Όπως στην προκειμένη την όψιμη επαναστάτρια ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ που αίφνης ανακάλυψε ότι πρέπει να πολεμήσει την διαφθορά. Ε, βέβαια αφού υπηρέτησε το σύστημα για 15 χρόνια ως εκπρόσωπος τύπου του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο και έπαιρνε τους παχουλούς μισθούς και τώρα απολαμβάνει την τεράστια σύνταξη της, βρέθηκε να επαναστατεί σε όλα τα πεδία.

• Βλέπετε πρέπει να έχει μια απασχόληση η κυρία και βρήκε να κάνει επαναστάσεις. Γιατί δεν τα βάζατε κυρία μου με την Ευρωπαϊκή Ένωση τόσα χρόνια και απλώς την υπηρετούσατε πιστά και μάλιστα την προωθούσατε; Γιατί δεν μιλούσατε τόσα χρόνια για σκάνδαλα και ατασθαλίες; Γιατί δεν καταγγέλλατε στην Ε.Ε τις ατασθαλίες, αφού είχατε και το μέσον και θα σας άκουγαν καλύτερα αν τα έλεγε κάποιος υπάλληλος τους; Και αυτές τις αυτοπροβολές στα κοινωνικά δίκτυα ότι « οι Οικολόγοι ήταν εκεί» για να μας υπενθυμίσετε ότι θα είστε και υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές με τους Οικολόγους, άστε δεν θα πάρουμε. Χορτάσαμε από ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ( αδόκιμος όρος που χρησιμοποιείται στο Κυπριστάν ειδικά για ορισμένες τάξεις ανθρώπων) Αλέκα μας .

• Όσο για τους καλλιτέχνες της ΠΕΟ είναι το νέο φρούτο που θα κρύβεται πίσω από εκδηλώσεις που θα θέλει να διοργανώσει το ΑΚΕΛ . Όπως λέμε καθοδηγούμενοι. Οι ηθοποιοί έχουν Διοικητικό Συμβούλιο και σωματείο και θα έπρεπε αν ήθελαν να τους λαμβάνουν υπόψη να είναι ομόφωνοι και ομόθυμοι. Διαχωρίστηκαν για να δημιουργήσουν το σύνδεσμό τους και να παρουσιάζονται πρωτεργάτες σε εκδηλώσεις. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες της ΠΕΟ είναι και η αγαπητή, καλή ηθοποιός ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, αλλά δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος αν συμμερίζεται την καθοδήγηση από ΑΚΕΛ .

• Η ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΗ αγαπητοί μου ηθοποιοί θα σας οδηγήσει στην ανυποληψία. Μέχρι και εσείς διαχωρίζετε το κοινό και τους συναδέλφους σας. Μην ψάχνετε τότε για την διαφθορά . Ο καθένας βλέπει μόνο όσα θέλει. Δηλαδή δεν ξέρετε για τα σκάνδαλα που πρωταγωνίστησε το ΑΚΕΛ ή και τα χαριστικά δάνεια της ΠΕΟ; Ρωτήστε να μάθετε και κάντε και σ’ αυτή την περίπτωση μια εκδήλωση διαμαρτυρίας.

• Οι καλλιτέχνες της ΠΕΟ και μαζί τους και άλλες νεοφανείς οργανώσεις που εμφανίζονται στα κοινωνικά δίκτυα θα μας απασχολήσουν προσεχώς, αφού θα ριχθούν στην μάχη του προεκλογικού αγώνα.

• Δεν αναφερθήκαμε καθόλου στα περί παραβίασης υγειονομικών πρωτοκόλλων σε μια περίοδο που η κοινωνία βασανίζεται από τα μέτρα , αφού είναι αυτονόητο ότι δεν έγινε η εκδήλωση για την διαχείριση της πανδημίας. Η φασαρία έγινε για άλλους λόγους και αυτό ήταν προκάλυμμα.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Καλά τι επιμένουν ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ σε παραίτηση της Γιολίτη; Με ποιο άλλο θα έχουν τόσες ευκαιρίες για αντιπολίτευση;

• ΥΓ: Ας μην εκτίθεστε περί των ερωτημάτων για το ταξίδι του Προέδρου στις Σεϋχέλλες . Δεν μπορεί Πρίγκιπα μου, την Πέμπτη να μην τα έχετε δώσει στην Επιτροπή Ελέγχου, να σας τα επισημαίνουμε την Παρασκευή στον Πιστολέρο( ήταν αυτήκοοι μάρτυρες άλλοι 10 δημοσιογράφοι όταν μας πληροφορούσαν οι τεχνοκράτες της Βουλής) και το Σάββατο να γράφετε στο εκφραστικό σας όργανο ότι δώσατε επιστολή με ερωτήματα. Ετεροχρονισμένη ευαισθησία λέγεται…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X