ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο φιλοΟμονοιάτης Νίκαρος,ο αντιΟμονοιάτης Φούλης

Το δώρο στο ΑΚΕΛ και η επιθυμία να χαλιναγωγηθεί ο Φούλης

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Ήθελε να κάνει δωράκι στο ΑΚΕΛ και να ανταποδώσει κάποια εξυπηρέτηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσφέροντας πλήρη κάλυψη στους φιλάθλους της Ομόνοιας για την συγκέντρωση στο Γέρι. Παράξενες ιστορίες που τρελαίνουν το πλάσμα. Ενώ μας κουνούσαν, ο Νίκαρος, ο Υπουργός Υγείας και λοιποί επιδημιολόγοι, το δάκτυλο περί των μέτρων αποστασιοποίησης και κατάντησαν τους ανθρώπους ακοινώνητους, ανέραστους και απόμακρους, διαλύοντας τις ήδη καθημαγμένες διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές, στην προκειμένη δεν αντέδρασαν, προεξάρχοντος του Προέδρου της Δημοκρατίας.

• Μας έκλεισαν στα σπίτια, μας ταλαιπώρησαν έβγαλαν δακρύβρεχτα διαγγέλματα και μας απειλούσαν ότι θα πεθάνουμε όλοι αν συγχρωτιζόμαστε, αλλά την μεγαλύτερη συγκέντρωση εδώ και ενάμιση χρόνο, την επικρότησαν και δεν αντέδρασαν. Σώπασαν και οι Τσιούτηδες και λοιποί επιδημιολόγοι - εξουσιαστές, που να πλησιάσουν δυο μύγες θα σημάνουν συναγερμό και προς γνώση και συμμόρφωση, θα στείλουν τους μαρκουτζοφόρους να λεηλατήσουν τον ανθρώπινο πόνο δείχνοντας πλάνα από τις εντατικές των νοσοκομείων.

• Και καλά οι υπόλοιποι άγονται και φέρονται, ο Νίκαρος που έχει και την φήμη του περιβόητου κορυφαίου κομματάρχη που αναποδογυρίζει τα πάντα με μαεστρία πως και προέβη σε τέτοιου είδους ενέργεια ; Να δώσει άδεια στους Ομονοιάτες και να τους προστατεύσει από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για την συγκέντρωση στο Ηλίας Πούλος, όταν δεν μας επέτρεπε να συγκεντρωθούμε τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, όταν δεν μας άφηνε να εκκλησιαζόμαστε και μας έβαλε κέρφιου; Σίγουρα κάποιο δώρο ήθελε να προσφέρει στο ΑΚΕΛ και τον Άντρο. Κάποιο πάρε – δώσε βρίσκεται σε εξέλιξη.

• Ε, μην μου πείτε ότι στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου ο μάστερ των κομματικών συσπειρώσεων Νίκος Αναστασιάδης δεν τα σκέφτηκε όλα αυτά και κυρίως ότι θα δυσαρεστήσει αρκετούς Συναγερμικούς για τα δυο μέτρα και δυο σταθμά, υπέρ των Ομονοιατών. Κάπου δεν κολλάει το πράγμα. Δηλαδή πίστεψε ο Νίκαρος ότι θα πάρει έστω και μισό ΑΚΕΛικό ψήφο επειδή στήριξε τους Ομονοιάτες και τους έδωσε άδεια να πανηγυρίσουν; Λέτε να δικαιωθεί ο πράκτορας της ΞΥΠ που με εμπεριστατωμένη του έκθεση κατέγραφε προ καιρού την πρόθεση κλίκας – κονκλαβίου του Προεδρικού και λοιπών παρατρεχάμενων, να κατευθύνουν τα πράγματα ώστε να απωλέσει ποσοστά ο ΔΗΣΥ στις εκλογές για να αποδομηθεί ο Φούλης και να κοπούν οι όποιες διαθέσεις του για τα περαιτέρω;

• Τότε ο Διοικητής της ΞΥΠ – αν και ακούει όλους τους πράκτορες- τον κατσάδιασε για χάσιμο χρόνου, αλλά η πορεία των γεγονότων με τα κορωνοπάσα, την κάλυψη στους Ομονοιάτες από τον Νίκαρο και τους κρυμμένους Υπουργούς που σφυρούν αδιάφορα και δεν συμμετέχουν με πάθος και ενεργά στον προεκλογικό αγώνα, μας προβλημάτισε και θα ενδιατρίψουμε πλέον στην έκθεση του εν λόγω πράκτορα και θα σας ενημερώσουμε σύντομα.

• Την ίδια στιγμή ο Φούλης έκανε το αυτονόητο και εκείνο που θα έκανε οποιοσδήποτε κομματάρχης σέβεται τον εαυτό του. Πυροβόλησε κατά των πανηγυρισμών των Ομονοιατών και παρέπεμψε στην προσπάθεια των πολιτών με θυσίες , αίμα και κόπο για να αναχαιτιστεί η πανδημία. Ε, βέβαια θα ήταν αντιΟμονοιάτης. Δηλαδή έπραξε το απαραίτητο και το δεδομένο για κάποιο ηγέτη κόμματος που παλεύει να συσπειρώσει τους οπαδούς του, που σίγουρα δεν είναι Ομονοιάτες και ΑΚΕΛικοί. Αλλά όταν δεν έχει την στήριξη και την συμπαράσταση του Νίκαρου και των Προεδρικών, μάλλον δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Προφανώς και όταν έρθει η ώρα να πληρώσει κάποιος τον λογαριασμό ο Φούλης θα τον στείλει στο Προεδρικό και τον Νίκαρο.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Κάποιοι κλαψούρισαν όταν στηλιτεύαμε τα κορωνοπάσα και λοιπές αρλούμπες που εξάγγειλαν. Τώρα που δικαιωθήκαμε ότι είναι ανέφικτο και αχρείαστο ας πουν και μια συγνώμη στον κόσμο που ταλαιπώρησαν. Αν κατεβούν από το βάθρο θα καταλάβουν πως υπάρχει και αέρας στα χαμηλά στρώματα. Ενίοτε και καθαρότερος…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση