ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαυρογιάννης: Σαμποτέρ αφηγημάτων ΑΚΕΛ - Ο influencer, ταμίας οι επιτελείς (vid)

Πως αποδομεί τα αφηγήματα του ΑΚΕΛ – Εγερτήριο για μεταναστευτικό και η πικάντικη λεπτομέρεια για συνέταιρο Τάσσου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΑΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ…

Όταν πατάς σε δυο βάρκες ενδεχομένως να πέσεις κάποια στιγμή στο νερό και να πνιγείς. Πάντως δεν θα είναι ήρεμο το ταξίδι σου. Ειδικά αν οι πηδαλιούχοι δεν σε καθοδηγούν προς την σωστή κατεύθυνση. Κι όταν δε είσαι και άπειρος τότε είναι που το ταξίδι καθίσταται επικίνδυνο και κινδυνεύεις με τραυματισμούς. Όλα αυτά για την περιπέτεια του ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, που το ταξίδι του στις Προεδρικές εκλογές κινδυνεύει να καταστεί επικίνδυνο αν οι πηδαλιούχοι που έβαλε δίπλα του, απλώς απολαμβάνουν τα αξιοθέατα και την συνεπαγόμενη δόξα.

Ήδη σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ο κ. Μαυρογιάννης ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ τρία εκ των αφηγημάτων του ΑΚΕΛ στα οποία εδράζεται η προσπάθεια του κόμματος για έλκυση των κομματικών ψήφων. Όσα έχτισε για χρόνια το επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος της αριστεράς τα κλώτσησε με ύφος και στυλ ο Αντρίκκος Μαυρογιάννης δίνοντας μήνυμα στους ΑΚΕΛικούς ότι θα κάνω ότι γουστάρω και δεν σας λαμβάνω υπόψη. Κι αφού δεν έχετε κι άλλη επιλογή ψηφίστε με και σωπάστε.

Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΑΦΗΓΗΜΑΤΩΝ ΑΚΕΛ

ΑΦΗΓΗΜΑ 1ον : Περί Κυπριακού. Την ευθύνη για το ναυάγιο στο Κραν Μοντανά φέρει ο Νίκαρος που έφυγε χωρίς να διαπραγματευτεί λέει το ΑΚΕΛ. Ο ΜπλακΤζον επιμένει ότι φταίει προς τούτο η Τουρκία. (Δέστε σχετικό βίντεο με δηλώσεις του τέως Γενικού Γραμματέα ΑΝΤΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ που απεικονίζει ανάγλυφα την στάση του ΑΚΕΛ όταν τον κατηγορούσε ότι δεν μπορεί να γίνει διαπραγματευτής)

ΑΦΗΓΗΜΑ 2ΟΝ : Οικονομία: Οι αδέξιοι χειρισμού Αναστασιάδη οδήγησαν στο κούρεμα καταθέσεων πολιτών φώναζε το ΑΚΕΛ. Αν υποστηρίζατε την πρόταση που κατατέθηκε στην Βουλή, την επονομαζόμενη και πρώτο κούρεμα, λέει ο Μαυρογιάννης όλα θα ήταν τέλεια και η οικονομία δεν θα επηρεαζόταν.

ΑΦΗΓΗΜΑ 3ον : Φυσικό αέριο. Η εκμετάλλευση του φυσικού αερίου να γίνει ΜΕΤΑ την λύση του Κυπριακού υποστήριζε και μέχρι πρότινος ο Γ.Γ . του ΑΚΕΛ. Όχι λέει το δασκαλούι από τον Αγρό. Να αρχίσουμε τις συναλλαγές από τώρα με την Τουρκία για να πετύχουμε την οργανική λύση.

ΑΦΗΓΗΜΑ 4ΟΝ : Ιδεολογία- κομματική- πολιτική δράση: Ουδέποτε ανήκα σε κόμματα και δεν με εξέφραζαν είπε ενδεχομένως και στο πιο σοβαρό ατόπημα του ο Μαυρογιάννης. Και τον υποστηρίζει το κόμμα της αριστεράς, που η ύπαρξη του είναι συνυφασμένη με συγκεκριμένη ιδεολογία και προσανατολισμό και η ύπαρξη του ΑΚΕΛ στήριξε χιλιάδες εργαζόμενους και πολίτες. Όταν ο άλλος σου λέει ότι δεν με ενδιαφέρουν τα κόμματα και υποτιμά την δράση τους, τότε είναι τύπος ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ χωρίς πολιτική παιδεία και θέσεις και απλώς πάει όπου φυσάει ο άνεμος και όπου τον τοποθετούν οι εκάστοτε κυβερνήσεις. Μα να λες ότι δεν ανήκεις στα κόμματα και να απαξιώνεις ανάμεσα τους και το ΑΚΕΛ, τότε δεν μπορείς να είσαι Πρόεδρος σε κράτος που τα κύτταρα του είναι τα κόμματα. Για δημόσιος υπάλληλος ΑΧΡΩΜΟΣ ΑΓΕΥΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΟΣΜΟΣ ενδεχομένως, αλλά για Πρόεδρος κράτους μάλλον δεν είναι δουλειά που σου ταιριάζει κουμπάρε Αντρίκκο. Και άνθρωπος που δεν έχει εμπειρία από κόμματα πως θα διαχειριστεί τα θέματα που θα αναφύονται με την Νομοθετική εξουσία και την δράση των κομμάτων που είναι πολύπλοκη και πολυδιάστατη; Οι αγώνες των ΑΚΕΛικών για διατήρηση της φυσιογνωμίας του κόμματος ήταν επίπονοι - οδυνηροί με κόπο και μόχθο και έρχεται ο Μαυρογιάννης να τους ΑΚΥΡΩΣΕΙ άπαντες, λέγοντας τους ότι δεν ασχολείται με τα κόμματα. Οποία ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ και ΥΒΡΙΣ κατά των κομμάτων…

Η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΠΟΙΩΝ ΤΥΡΒΑΖΕΙ;

Οπόταν η τριανδρία των επιτελών του Μαυρογιάννη χρειάζεται να αναδομήσει την εικόνα του Αντρίκκου αν και δύσκολα μπορεί να αλλάξει ο άδρωπος σιόρ. Ειδικά ο influencer ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΦΙΛΟΘΕΟΥ που είναι και προοδευτικός, αφού ασχολείται επισταμένως με τα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης, καλά είναι να αναδομήσει την εικόνα του. Ακόμη δουλειά έχει και ο επονομαζόμενος listen ΠΑΝΟΣ ΠΑΡΡΑΣ που ενίσχυσε το επιτελείο για να προσφέρει διαφορετική πολιτική προσέγγιση πιο κυριλέ αριστερή να την πούμε . Ο δε επιτελάρχης και ΤΑΜΙΑΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ μετεγγραφή εξ ΗΠΑ, ας προσδώσει με τον θηριώδη σωματότυπο του και λίγη δύναμη στον Αντρίκκο. Διαφορετικά θα χρεωθούν όλοι την ήττα.

Σύμφωνα με την έκθεση του Τμηματάρχη Υψηλής Πολιτικής της ΞΥΠ οι 3 εν λόγω κύριοι είναι οι επιτελάρχες του Μαυρογιάννη και όπως σας ενημερώσαμε και χθες οσονούπω θα αναλάβει και η πρώην βουλευτής ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ως εκπρόσωπος τύπου, αν και ακόμη φωνάζουν στο ΑΚΕΛ. Ε, μα ο Αντρίκος μας το παίζει ανεξάρτητος και δεν ασχολείται με τα μουρμουρητά των ΑΚΕΛικών.

ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ- ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ

Να προχωρήσουμε και με μια σημαντική πληροφορία που περισυνέλεξε πράκτορας της ΞΥΠ και σας την μεταφέρει. Προκάλεσε αίσθηση η τοποθέτηση του στενού συνεργάτη – συνεταίρου και φίλου του ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, του νομικού ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ο οποίος διαφώνησε ανοικτά με την στήριξη από το ΔΗΚΟ της υποψηφιότητας Χριστοδουλίδη. Όπως λέει στην έκθεση του ο πράκτορας της ΞΥΠ, ο κ . Παπαευσταθίου βρισκόταν σε περίοπτη θέση στην μικρή λίστα ατόμων που το ΑΚΕΛ θα μπορούσε να στηρίξει για την Προεδρία της Δημοκρατίας, προφανώς αν τον υποδείκνυε το ΔΗΚΟ. Άλλαι αι βουλαί όμως Πρίγκιπα οπόταν και δεν θα μάθουμε ποτέ αν ο συνέταιρος του Τάσσου θα μπορούσε να συνεχίσει την παράδοση του δικηγορικού γραφείου, να εκλέγει Προέδρους του κράτους.

ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΝΤΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.

Όσοι δεν ανησυχούν για τους κινδύνους από την ανεξέλεγκτη ροών μεταναστών στο Κυπριστάν, προφανώς ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑΝ απ’ όσα είπε η Γ.Δ. του Υπ. Υγείας ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ στην Κοινοβουλευτική επιτροπή δημογραφικού, περί των μολυσματικών ασθενειών που ενέσκηψαν στο νησί. Πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Για να μην κλαίμε επί ερειπίων και να ψάχνουμε τους αίτιους και να ρίχνουμε ευθύνες σε όσους εκφράζουν ενίοτε διαφορετικές θέσεις και απόψεις. ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ και δεν υπάρχει χρόνος για κανένα. Ας ληφθούν και δραστικές λύσεις . Ο σοσιαλιστής Ισπανός Πρωθυπουργός ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ επιδόθηκε σε αυστηρή μεταναστευτική πολιτική και δεν του είπαν οτιδήποτε οι ευαισθητούληδες Ευρωπαίοι Εμείς γιατί πρέπει πάντα να τους υπακούμε και να παίζουν μαζί μας… κοροϊδεύοντας μας;

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αν καταλάβατε μετά απ’ όσα είπε ο ΥΠΕΞ Κασουλίδης θα αρκεστούμε στο φυσικό αέριο που αναπαράγετε από μέρος του σώματος στην απέλπιδα προσπάθεια να ερμηνεύσει Μπετόβεν, Μαρία Κάλλας ή Καζαντζίδη.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X