ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Στην πυρά, στην πυρά ο Τάσος Τρύφωνος!

Ποιοι κυριάρχησαν στο τηλεοπτικό 2018;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Στο πυρ το εξώτερον στέλνουν τον Τάσο Τρύφωνος ορισμένοι για το σχόλιο που έκανε για την ομορφιά κοριτσιού που συμμετείχε σε εκπομπή του «Πιο Αδύναμου Κρίκου». Πρώτη αντέδρασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Μαρίνα Μιχαηλίδου Καδή, σύζυγος του υπουργού Γεωργίας, αναφέροντας πως ένιωσε ντροπή βλέποντας τον Τάσο Τρύφωνος να λέει τρεις φορές στο δεκάχρονο κοριτσάκι ότι είναι πολύ όμορφη και πως όταν μεγαλώσει πρέπει να πάει στα καλλιστεία και να γίνει Star Κύπρος.

Ιστοσελίδες, κουτσομπολίστικες και άλλες εκπομπές ασχολήθηκαν με το θέμα και με τον Τάσο Τρύφωνος να δίνει τη δική του απάντηση. Ότι δηλαδή δεν θεωρεί ως προσωπική επίθεση τη θέση που διατύπωσε η Μαρίνα Μιχαηλίδου Καδή. Ανέφερε ακόμα ότι η μητέρα του κοριτσιού δεν ενοχλήθηκε από τις αναφορές του και πως είχε πει κάτι καλό για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκπομπή. Σημειώνοντας πως δεν είχε καμιά πρόθεση να ενοχλήσει κανέναν ούτε αυτός, ούτε η εκπομπή.

Στον χορό των επικριτών μπήκε και ο υποψήφιος για την Προεδρία Σταύρος Μαλάς ο οποίος, ούτε λίγο, ούτε πολύ ζήτησε την τιμωρία του Τρύφωνος! Και μάλιστα με φρασεολογία που σε βάζει σε υποψίες μπας και έχει προηγούμενα μαζί του...

"Το ΡΙΚ, ως κρατικό κανάλι, οφείλει να λάβει μέτρα για την απρεπή, ανόητη και μειωτική συμπεριφορά του δημοσιογράφου Τάσου Τρύφωνος προς δεκάχρονο κοριτσάκι το οποίο συμμετείχε στο πρόγραμμά του" έγραψε στο Twitter ο δις υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Και ενώ η Μαρίνα Μιχαηλίδου Καδή εξήγησε την αντίδρασή της με επιχειρήματα και επανήλθε με νέα ανάρτηση γιατί, όπως έγραψε η πρώτη αναφορά της πήρε απροσδόκητα μεγάλες διαστάσεις "θα ήθελα να πω ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον συγκεκριμένο παρουσιαστή/δημοσιογράφο", ο Μαλάς έμεινε στην... τιμωρία.

-Εάν δηλαδή έλεγε στο κοριτσάκι ότι είναι... άσχημο, τι θα του έκαναν;
-Μήπως γίνεται πολύ κακό για το τίποτα;
-Μήπως η τόση δημοσιότητα θα κάνει τελικά περισσότερη ζημιά στο κοριτσάκι απ' όσα "μειωτικά" ανέφερε στην εκπομπή ο δημοσιογράφος;

Μόνο ανακοινώσεις από κόμματα έμεινε να δούμε...

Ας δούμε σήμερα, όπως σας υποσχέθηκα τη Δευτέρα, τις πιο αγαπημένες εκπομπές στην κυπριακή τηλεόραση στη βραδινή ζώνη κατά το 2018. Με την απαραίτητη βέβαια υποσημείωση ότι η ψηλή τηλεθέαση δεν αποτελεί πάντα ασφαλές κριτήριο και για την ποιότητα...
Μετά τη Γιουροβίζιον (ΡΙΚ1) που φέτος σημείωσε, ελέω Φουρέιρα ρεκόρ τηλεθέασης (77,42%) και βρίσκεται στην πρώτη θέση, μετά τις αθλητικές μεταδόσεις του παγκόσμιου κυπέλλου της FIFA στη Ρωσία που βρέθηκε πανηγυρικά στη δεύτερη θέση (ΡΙΚ2) με μεγάλο αριθμό μεταδόσεων (72,73%) και την τρίτη θέση που κατέλαβε (42,09%) ο τελικός κυπέλλου Κύπρου (ΑΝΤ1) και η απονομή του κυπέλλου Champions League (ΟMEGA) που επίσης βρέθηκε στη κορυφή της λίστας, κυριάρχησαν το "The Voice of Greece 5" (SIGMA) του οποίου ο τελικός κατέγραψε 37,72%.

Aπό τις καθαρά τοπικές εκπομπές την πρωτιά καταλαμβάνει το "Λούης Night Show", με τον γνωστό stand up comedian να τρολάρει τους πάντες και τα πάντα. Η εκπομπή του στον Alpha κατέγραψε κατά μέσο όρο τηλεθέαση 32,5% και έφερε για άλλη μια φορά κατάθλιψη σε κάποιους στο ΣΙΓΜΑ που τον άφησαν να τους φύγει...

Οι άλλες εκπομπές με ψηλά ποσοστά στη λίστα της AGB για το 2018 ήσαν: O τελικός του Μaster Chef (OMEGA) με 29,96%, το Survivor IV (SIGMA) με 27,87% και το Greece's Next Top Model III Auditions (OMEGA) με 17,57%.
Η Καρναβαλίστικη Παρέλαση (ΡΙΚ1) βρέθηκε ως ίσως αναμενόταν, πολύ πιο μπροστά από τις εκπομπές για τις προεδρικές εκλογές. Κατέγραψε 38,40% ενώ οι "Προεδρικές Εκλογές 2018" του SIGMA 22,33% και η διακαναλική συζήτηση για τις "Προεδρικές 2018" (ΡΙΚ1) 21,18% ενώ το δεύτερο μέρος της διακαναλικής συζήτησης (ΡΙΚ1) έπεσε ακόμα πιο κάτω στο 20,05%.
Στις εκπλήξεις των εκπομπών που ακολούθησαν σε τηλεθέαση είναι μια ξένη μίνι σειρά η οποία αν μη τι άλλο φανερώνει πολλά για την κυπριακή κοινωνία. Πρόκειται για την κάθε χρόνο επαναλαμβανόμενη σειρά του Πάσχα Jesus of Nazareth που πρόβαλε ο ΑΝΤ1 και κατέγραψε τηλεθέαση 26,25%.
Από τις τοπικές παραγωγές αυτές που βρίσκονται στη λίστα των 200 πρώτων της AGB είναι:
* TELETHON 2018: Παραδοσιακή αγκαλιά (SIGMA), 33,03%
* Πρωτοχρονιά στο σπίτι μας (Alpha), 28,70%
* Γαλάτεια (SIGMA), 21,41%
* La pasta pomilώri (ΑΝΤ1), 20,08%,
* Ο πιο αδύναμος κρίκος (ΡΙΚ1) 19.11%
* Παραδοσιακή βραδιά (SIGMA) 20,36%
* Χάλκινα Χρονια (ΡΙΚ 1) 15,85%.

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X