ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Το κυπριακό «Soundtrack of love» και η ερωτική σειρά για το Κυπριακό

Δεν ξέρω πόσο προσφέρεται το Κυπριακό για ερωτική σειρά τύπου «Τατουάζ» ή «Μπρούσκο»...

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Αληθεύει ότι σε μεγάλο κανάλι υπήρξε επεισόδιο από την αντίδραση στελέχους που είδε τα πρόσφατα ποσοστά τηλεθέασης;

Όπως μου λέει πηγή μου που γνωρίζει, τα ποσοστά ήταν ξανά στα τάρταρα και το στέλεχος έφερε ξανά την απειλή των απολύσεων. Και εκεί έγινε το σώσε...

Λέχθηκαν μάλιστα και βαριές κουβέντες οι οποίες είναι δύσκολο να αλλάξουν το ηλεκτρισμένο κλίμα. Κάποιοι φοβούνται πως μόνο με αποχώρηση κάποιου ή κάποιων μπορεί να αλλάξει η κατάσταση...

Ενθουσιασμός επικρατεί στους ιθύνοντες του Alpha για την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους «Soundtrack of love». Εκτός από τα ικανοποιητικά ποσοστά τους υπεύθυνους του σταθμού ικανοποιούν και τα σχόλια που λέγονται και γράφονται σε ιστοσελίδες και στα μμέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως έλεγε ένας από τους υπεύθυνους του Alpha: «Μπορεί να χάσαμε το πακέτο με την Βίκυ αλλά βρήκαμε πιο δακρύβρεχτη και δική μας εκπομπή με την Χριστιάνα μας». Πάντως η εκπομπή άνετα θα μπορούσε να κυπριοποιηθεί ακόμη περισσότερο και να ονομαστεί «Soundtrack του κλαμάτου». Τόσο δάκρυ κρίμα να μην καταγράφεται στον τίτλο.

Μεγάλη αντίδραση υπάρχει σε εκδοτικό οίκο για τις συνθήκες εργασίας. Οι εργαζόμενοι παραπονιούνται για μεγάλο φόρτο εργασίας, και χαμηλούς μισθούς. Νιώθουν, όπως λένε, εγκαταλελειμμένοι από την συντεχνία τους αφού από τον συγκεκριμένο όμιλο έγιναν απολύσεις χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις και μέτρα. Αυτό οδήγησε στη νέα κατάσταση πραγμάτων με το μισό προσωπικό να εργάζεται για την έκδοση του ίδιου αριθμού εντύπων όπως και πριν. Κάτι που εκτός από δυσβάσταχτες συνθήκες εργασίας έχει επιπτώσεις και στην ποιότητα της δημοσιογραφικής εργασίας που παράγεται.

Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου θέλει το ΡΙΚ, σύμφωνα με όσα ακούω. Τους θεωρούν, λέει, κατάλληλους για μια σειρά υψηλών προδιαγραφών και μπάτζετ με αναφορά στο Κυπριακό η οποία να προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα. Στο σενάριο το επίκεντρο θα είναι ένα ζευγάρι με Ελληνοκύπριο και Τουρκοκύπρια που τους χωρίζει η εισβολή. Δεν ξέρω πόσο προσφέρεται το Κυπριακό για ερωτική σειρά τύπου «Τατουάζ« ή «Μπρούσκο». Εγώ μάλλον θα έβλεπα ένα στόρι με μανιακούς δολοφόνους όπως το αγόρι του «Τατουάζ» ή έστω μια κωμωδία με ζευγάρι Ελληνοκύπριο-Τουρκοκύπρια, που «ερωτεύεται» και παντρεύεται για να πάρει την επιχορήγηση του σερ Στέλιος. Πλάκα δεν θα είχε;

Τι λέει η τηλεθέαση;

Αξιοσημείωτο της χθεσινής τηλεοπτικής μέρας ήταν η άνοδος του ΡΙΚ1 στη γενική τηλεθέαση αλλά και το γεγονός ότι και οι πέντε τηλεοπτικοί σταθμοί βρίσκονται σχεδόν στο ίδιο επίπεδο από πλευράς ποσοστών. Στο δυναμικό κοινό τα ποσοστά διαφοροποιούνται αρκετά. Την πρωτιά και στις δύο κατηγορίες κράτησε χθες ο ΑΝΤ1.

Αναλυτικά, στη γενική τηλεθέαση πρώτος σταθμός ήταν ο ΑΝΤ1(13,1%), δεύτερος το Sigma (11,9%), τρίτος ο Alpha (11,5%) και στη τέταρτη θέση το ΡΙΚ1 και το Omega με 11,4% ο κάθε ένας. Ακολουθούν το ΡΙΚ2 (4,8%) ΕΡΤ World (1,5%) και Smile (0,5%)

Στο ειδικό κοινό την πρώτη θέση κατέλαβε ο ΑΝΤ1 (17,5%), τη δεύτερη ο Alpha (11,9%), την τρίτη το Omega (10,1%), την τέταρτη το Sigma (9,8%) και την πέμπτη θέση το ΡΙΚ1 (5,6%). Ακολουθούν: ΡΙΚ2 (4,1%), ΕΡΤ World (0,5%) και Smile (0,1%).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X