ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Το κράξιμο στο SURVIVOR και το φτηνό ξεγύμνωμα της TV

Οι άνδρες και ένα κορίτσι της μπλε ομάδας του SURVIVOR ξεγυμνώθηκαν δίνοντας νέα διάσταση στο ριάλιτι

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Μεγάλο κράξιμο έπεσε στο SURVIVOR για το ξεγύμνωμα κάποιων παικτών που τα έβγαλαν όλα λες και ήταν σε κλειστή παραλία γυμνιστών και έπεσαν στη θάλασσα. Ούτε πως όλες οι κινήσεις τους καταγράφονται και μεταδίδονται στο πρώτο σε τηλεθέαση ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης.

Τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και σε τηλεοπτικές εκπομπές έπεσε πολύ κράξιμο για τη συμπεριφορά των παικτών, ιδιαίτερα μετά που έγινε γνωστό μία από τους πέντε αρνήθηκε να βγάλει τα ρούχα της. Οι τρεις άντρες και μια γυναίκα πέταξαν όλα τα ρούχα τους ενώ η δεύτερη γυναίκα παίκτρια αρνήθηκε να γδυθεί. Πολλοί μίλησαν για ασέβεια προς την παίκτρια που διαφώνησε με το ξεγύμνωμα. Άλλοι υποστήριξαν πως οι σκηνές ίσως να ήταν πληρωμένες και άλλοι ότι μπορεί οι παίκτες να διάλεξαν για τους δικούς τους λόγους να ξεγυμνωθούν, ο σταθμός όμως δεν έπρεπε να μεταδώσει τα πλάνα, έστω και με κάλυψη των επίμαχων σημείων του σώματός τους.

Άλλοι μίλησαν για φτηνιάρικη προσπάθεια να προσελκύσει το ριάλιτι τα ποσοστά τηλεθέασης που έχασε μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις παικτών που θεωρούνταν φαβορί.

Υπήρξαν και άλλοι που χαρακτήρισαν το γεγονός ως απλό ξεγύμνωμα της ιδιωτικής τηλεόρασης που δεν έχει καλύτερο τρόπο να ελκύσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών παρά γαργαλώντας τους και μπαίνοντας για άλλη μια φορά στη λογική της κλειδαρότρυπας.

Πυρετός επικρατεί σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια για την κάλυψη των εκλογών της Κυριακής. Τα συνεργεία βρίσκονται σε ετοιμότητα και οι πρόβες για τις ζωντανές συνδέσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Τα μέτρα για τον κορωνοϊό δυσκολεύουν πολύ την εργασία των τηλεοπτικών συνεργείων ενώ και η έλλειψη προσωπικού σε κάποια κανάλια δημιουργεί τεράστια πίεση στους εργαζόμενους που καλούνται να βγάλουν διπλό, σε αρκετές περιπτώσεις, όγκο εργασίας. Και ως να μην έφταναν όλα αυτά, οι βουλευτικές εκλογές της Κυριακής είναι οι πολυπληθέστερες από πλευράς υποψηφίων αλλά και κομμάτων και συνδυασμό κομμάτων.

Όλα σχεδόν τα τηλεοπτικά κανάλια ανταγωνίζονται για το ποιος θα δώσει πρώτος τα αποτελέσματα των exit polls αλλά και το τελικό αποτέλεσμα.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, εκτός από τα αποτελέσματα των κομμάτων στις βουλευτικές και τα αποτελέσματα των τηλεοπτικών καναλιών. Ποιο δηλαδή κανάλι θα κόψει πρώτο το νήμα της τηλεθέασης και θα κερδίσει την τηλεοπτική μάχη των εκλογών…

Viral γίνεται κάθε είδηση που αφορά το reunion της σειράς «Τα Φιλαράκια» για ένα και μοναδικό επεισόδιο. Έχουν ακουστεί διάφορα για τα ερωτικά παιχνίδια και τις σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών, αναφορές που πολλοί τις χαρακτήρισαν ως διαφημιστικές για την προώθηση του τελευταίου, ιστορικού επεισοδίου. Διέρρευσαν όμως και τα ποσά με τα οποία έχουν αμειφθεί τα φιλαράκια τόσο για τα παλιά επεισόδια όσο και για το τελευταίο. Οι έξι πρωταγωνιστές, σύμφωνα με έγκυρα δημοσιεύματα, κέρδιζαν στον τελευταίο κύκλο της σειράς, περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο ο καθένας! Όσον αφορά το επεισόδιο του reunion η αμοιβή τους εκτοξεύτηκε στο αστρονομικό ποσό των περίπου 3 εκατομμυρίων δολαρίων για τον καθένα! Ναι εκατομμυρίων…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X