ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Τι κάνει τον Alpha πρώτο σταθμό και ποια θρυλική σειρά επιστρέφει στην TV;

Με στόχο να κατακτήσει τα ρεκόρ που έκανε το «Νησί» ετοιμάζεται η συνέχεια της πολύκροτης σειράς

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Δύο σε ένα για τον Alpha

Κονταροχτυπιούνται στην Ελλάδα οι δύο πιο σημαντικές σειρές μυθοπλασίας της φετινής τηλεοπτικής παραγωγής: «Σασμός» και «Γη της Ελιάς». Πρόκειται για τις σειρές που σαρώνουν σε τηλεθέαση στην Ελλάδα στην οποία προβάλλονται σε διαφορετικά κανάλια ενώ στην Κύπρο προβάλλονται και οι δύο από τον Alpha. Δεν είναι δηλαδή τυχαίο που σε αυτή την τηλεοπτική σεζόν ο Alpha παραμένει σταθερά πρώτος σταθμός σε τηλεθέαση…

Η διοίκηση ενός σταθμού, όπως και κάθε οργανισμού ή εταιρείας, φαίνεται κυρίως από τις επολογές της...

Για να είμαστε δίκαιοι τις τελευταίες εβδομάδες στον Alpha Κύπρου προηγείται ο «Σασμός» και η «Γη της Ελιάς» ακολουθεί σε δεύτερη θέση, ίσως και πιο κάτω. Βεβαίως στην τηλεθέαση του Αlpha συμβάλλουν και άλλες τοπικές παραγωγές, όπως το σόου του Λούη Πατσαλίδη αλλά και το Κάμπινγκ.

Έρχεται το Νησί 2

Δύο κανάλια στην Ελλάδα φέρονται να διεκδικούν τον δεύτερο γύρο της σειράς το «Νησί» που μεταδόθηκε για πρώτη φορά πριν από δέκα χρόνια από το Mega στην Ελλάδα και εκτός του ότι σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης, κατέγραψε και άλλα, πολλά ρεκόρ. Ένα από αυτά ήταν και το κόστος της παραγωγής ενώ έθεσε και νέα επίπεδα ποιότητας για τη μυθοπλασία στην τηλεόραση. Τόσο σε επίπεδο γραφής σεναρίου όσο και στο επίπεδο της σκηνοθεσίας και της κινηματογράφησης.

Ως γνωστόν το «Νησί» ήταν τηλεοπτική απόδοση του ομώνυμου βιβλίου της Βικτόρια Χίσλοπ η οποία εμφανίζεται φέτος στο «Dancing with the stars». Η ίδια η Βικτόρια αποκάλυψε ότι θα ακολουθήσει, μάλλον το 2022 (δεν είναι δα και πολύ μακριά…) η συνέχεια της πολύκροτης σειράς. Γίνονται μάλιστα συζητήσεις με δύο κανάλια, την ΕΡΤ και το Mega.

Θα είναι μια σειρά 8-10 επεισοδίων που θα περιγράφει τη ζωή των ηρώων του Νησιού, μετά το κλείσιμο της Σπιναλόγκας όπου ζούσαν τα άτομα που είχαν προσβληθεί από λέπρα. Το σενάριο θα βασιστεί στο βιβλίο της Βικτόρια με τίτλο «Μια νύχτα του Αυγούστου», που αποτελεί τη συνέχεια του «Νησιού». Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Κρήτη αλλά και στην Αθήνα και γίνεται προσπάθεια στους πρωταγωνιστικούς ρόλους να είναι τα άτομα που έχουν πρωταγωνιστήσει και στο «Νησί». Μέχρι στιγμής, όπως γράφουν Ελλαδικά ΜΜΕ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους φαίνεται να έχουν «κλείσει» οι Γιάννης Στάνκογλου, Αιμίλιος Χειλάκης, Ευγενία Δημητροπούλου και Γιούλικα Σκαφιδά.

Οι δηλώσεις της Βικτόρια ότι γίνονται σοβαρές συζητήσεις για τον δεύτερο γύρο του «Νησιού» και αποκαλύψεις που ακολούθησαν ότι ο σχεδιασμός βρίσκεται σε σχετικά προχωρημένο στάδιο, προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και νοσταλγία σε τηλεθεατές και στελέχη τηλεοπτικών παραγωγών και καναλιών σε Ελλάδα αλλά και Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X