ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Θα έχουμε υποψήφια πρόεδρο από το GNTM;

Αέρα Ευρώπης και... μέλλοντος έφερε στη Λευκωσία το συνέδριο Digital Agenda Cyprus Summit

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Αναστάτωση προκλήθηκε σε μεγάλη εφημερίδα ύστερα από πληροφορίες ότι ενδέχεται να υπάρξουν και νέες απολύσεις. Όπως ακούγεται στη δημοσιογραφική πιάτσα, και άλλα άτομα έχουν βγει πρόσφατα ως πλεονάζον προσωπικό από την συγκεκριμένη εφημερίδα. Όσον αφορά τις συνθήκες εργασίας, ακούγονται τα χειρότερα αφού και άλλοι δημοσιογράφοι «ψάχνονται» και υποστηρίζουν πως η κατάσταση δεν αντέχεται άλλο.

Πρώην μοντέλο του Playboy, η Άβα Καράμπατιτς, είναι υποψήφια για την προεδρία της Κροατίας, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.
Όπως δήλωσε η υποψήφια, θα έχει ως προτεραιότητά της την αύξηση των εξαγωγών και τη μείωση των εισαγωγών και τη βελτίωση της απασχόλησης των νέων και μεταξύ άλλων θα νομιμοποιήσει τη μαριχουάνα αλλά και την πορνεία!

Κύπριος δημοσιογράφος που διάβασε την είδηση υπέδειξε σε συναδέλφους του να καλοβλέπουν τα κορίτσια του «GNTM». «Δεν αποκλείεται κάποιο από αυτά να το δούμε σε πάνελ προεδρικών απέναντι από τους δεινοσαύρους, παραδοσιακούς πολιτικούς μας», ανέφερε χαμογελώντας...

Αέρα Ευρώπης και... μέλλοντος έφερε στη Λευκωσία το συνέδριο Digital Agenda Cyprus Summit, το οποίο συνεχίζεται σήμερα για δεύτερη μέρα στο Δημοτικό Θέατρο. Σημαντικές προσωπικότητες από πολλές χώρες έφεραν στην Κύπρο, μέσω του Συνεδρίου, σημαντικές εισηγήσεις και όλες τις τάσεις του ψηφιακού γίγνεσθαι. Χθες το Δημοτικό Θέατρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο και οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ομιλίες και συζητήσεις υψηλού επιπέδου για το ψηφιακό μέλλον. Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς που άνοιξε το συνέδριο ενέπλεξε και το ψηφιακό μέλλον της Κύπρου στην ομιλία του, αναφερόμενος στους σημαντικούς, ψηφιακούς σχεδιασμούς της ΕΕ.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι έμειναν και όσοι απόλαυσαν τις εκπλήξεις που τους επεφύλαξε η διοργάνωση στο διπλανό πάρκο, πίσω από τη Βουλή!
Μια διοργάνωση που μας βάζει στο κέντρο του ψηφιακού γίγνεσθαι και για την οποία η Λευκωσία και η Κύπρος μόνο περηφάνια μπορούν να νιώθουν!

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος σταθμός χθες ήταν ο ΑΝΤ1 και στη γενική τηλεθέαση και στο δυναμικό κοινό ενώ το Omega τα πηγαίνει όλο και καλύτερα στα ποσοστά τηλεθέασης. Έκπληξη η αναρρίχηση του ΡΙΚ1 στη δεύτερη θέση της γενικής τηλεθέασης.

Αναλυτικά τα ποσοστά που κατέγραψε η Nielsen χθες για τη γενική τηλεθέαση: πρώτος σταθμός ο ΑΝΤ1 (16,4%), δεύτερος το ΡΙΚ1 (13,9%), τρίτος το Omega (13,5%), τέταρτος ο Alpha (12,7%) και πέμπτος το Sigma (8,9%). Ακολουθούν η ΕΡΤ World (1,5%), το ΡΙΚ2 (1,3%) και το Smile (0,6%).

Στο δυναμικό κοινό πρώτος σταθμός με αρκετή διαφορά από τους υπόλοιπους ήταν ο ΑΝΤ1 (20%), δεύτερος το Omega (16%), τρίτος ο Alpha (13,7%), τέταρτος το ΡΙΚ1 (8,8%) και πέμπτο το Sigma (6,5%). Ακολουθούν το ΡΙΚ2 (1,2%), η ΕΡΤ World (0,7%) και το Smile (0,2%).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X