ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Τα νέα ριάλιτι σε καιρό πανδημίας

Οι Κύπριοι είναι... σταθερή αξία κάθε ριάλιτι που σέβεται τον εαυτό του

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Μεγάλη συζήτηση γίνεται στα σόσιαλ μίντια αλλά και σε ιστοσελίδες τηλεοπτικής θεματολογίας για τα ριάλιτι που ετοιμάζονται εντατικά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Όπως πολλοί υποστηρίζουν η νέα τηλεοπτική περίοδος θα χαρακτηριστεί από τα πολλά ριάλιτι που θα προβληθούν. Κάποιοι τα υπολογίζουν γύρω στα δέκα!

Πολύς λόγος γίνεται για το «Big Brother» του ΣΚΑΪ το οποίο ενώ ήταν έτοιμο για πρεμιέρα ήρθε η πανδημία του κορωνοϊού και έφερε την αναβολή. Τον Σεπτέμβριο ετοιμάζεται να εισέλθει δυναμικά στο παιχνίδι της τηλεθέασης με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη. Τώρα φαίνεται να επιβεβαιώνεται και η φήμη ότι στην παραγωγή θα συμμετέχει και ο... πρώτος διδάξας Ανδρέας Μικρούτσικος με διπλό ρόλο έκπληξη.

Το άλλο μεγάλο ριάλιτι που συζητείται είναι το «Τhe Voice», επίσης του ΣΚΑΪ, του οποίου οι προετοιμασίες είναι εντατικές παρά τα μέτρα για την πανδημία. Προβλέπεται μάλιστα να έχει τους ίδιους πρωταγωνιστές στην ομάδα των κριτών: Ρουβάς, Παπαρίζου, Μουζουράκης, Ζουγανέλη και στην παρουσίαση τον Λιανό.

Χωρίς καθυστέρηση προχωρούν και οι προετοιμασίες για το νέο «Master Chef» του STAR που στην Κύπρο βλέπουμε από το Omega. Μπορεί το ριάλιτι μαγειρικής μόλις να έχει τελειώσει αλλά η παραγωγή έχει βάλει μπροστά για τον νέο γύρο με την ίδια πετυχημένη ομάδα παρουσιαστών: Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη.

Σε όλα τα ριάλιτι ακούω πως καταβάλλεται προσπάθεια να συμμετέχουν και Κύπριοι αφού είναι δεδομένο ότι ανεβάζουν την τηλεθέαση, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα.

Ωστόσο η μεγάλη απορία είναι πώς θα διεξάγονται στη νέα τηλεοπτική σεζόν τα ριάλιτι με τους γνωστούς περιορισμούς που επιβάλλουν τα μέτρα κατά της πανδημίας. Είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί από τον Σεπτέμβριο και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την εφευρετικότητα των παραγωγών...

Κάποια κυπριακά κανάλια πάντως αναμένουν πώς και πώς την έναρξη των ριάλιτι μπας και δουν τον δείκτη της τηλεθέασης να ανεβαίνει.

Υπάρχει και ένα κανάλι που συζητά ακόμα και για δικό του κυπριακό ριάλιτι αλλά ακούω πως οι συζητήσεις μάλλον είναι στάσιμες.

Τι λέει η τηλεθέαση;

Εκπλήξεις είχαν τα αποτελέσματα τηλεθέασης της χθεσινής ημέρας, τόσο στη γενική τηλεθέαση όσο και στο δυναμικό κοινό.

Στη γενική τηλεθέαση την πρώτη θέση κατέλαβε το OMEGA, τη δεύτερη το Sigma, την τρίτη το ΡΙΚ ενώ ο Alpha έπεσε στην τέταρτη θέση και ο ΑΝΤ1 στην πέμπτη θέση!

Στο δυναμικό κοινό ο ΑΝΤ1 διατήρησε την πρωτιά αλλά στη δεύτερη θέση βρέθηκε ύστερα από καιρό το Sigma, στην τρίτη θέση το OMEGA, στην τέταρτη ο Alpha και στην πέμπτη θέση το ΡΙΚ1.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Στη γενική τηλεθέαση η σειρά των καναλιών για τη χθεσινή μέρα ήταν:

OMEGA: 11,1%
SIGMA: 10,7%
PIK1: 9,7%
ALPHA: 9,5%
ANT1: 9,3%
PIK2: 1,4%
ERT WORLD: 1,2%

Στο δυναμικό κοινό η τηλεθέαση που κατέγραψαν τα κανάλια για τη χθεσινή ημέρα ήταν:

ANT1: 13,3%
SIGMA: 12,1%
OMEGA : 9,9%
ALPHA: 8,6%
PIK1: 3,6%
PIK2: 1,5%
ΕRΤ World: 0,2%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X