ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Τα βάσανα της βασίλισσας, το megxit και εμείς

Τι λέει η τηλεθέαση;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Μαύρο δάκρυ χύνουν οι Βρετανοί για την έξοδο του πριγκιπικού ζεύγους Χάρι και Μέγκαν από τη βασιλική οικογένεια. Το θέμα έχει επισκιάσει ακόμα και αυτό του Brexit, το οποίο φαίνεται όλοι να έχουν ξεχάσει προσωρινά και ασχολούνται μόνο με το… Megxit!

Στη Βρετανία με την σχεδόν ακραία βασιλική παράδοση τα της βασιλικής οικογένειας δεν είναι παράξενο να συζητούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ σε τηλεοπτικές εκπομπές, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στα σαλόνια των σπιτιών. Στην Κύπρο όμως; Τη μακάρια πρώην αποικία του στέμματος πώς και γιατί γίνεται πρώτο θέμα η απόφαση του νεαρού ζευγαριού να κλείσει την πόρτα του παλατιού και να ξεχυθεί ανέμελα στο διεθνές στερέωμα της showbiz;

Τελικά τα νιώθουμε πολύ κοντά μας αυτά τα παιδιά… Αλλά και η γηραιά Βασίλισσα δεν είναι λίγα αυτά που βιώνει αυτή την περίοδο και σε αυτή την ηλικία. Μπορεί με την Κύπρο να έχει μια ιστορία που μας στοιχειώνει, με απαγχονισμούς και παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά να φτύνει έτσι ο εγγονός της για μια σταρ της τηλεόρασης;

Τις επόμενες ημέρες θα παιχθεί η νέα συνέχεια του βασιλικού σίριαλ με τα δικά μας κανάλια να συνωστίζονται ποιος θα μεταδώσει τις πιπεράτες λεπτομέρειες για το διψασμένο από σκάνδαλα κοινό. Αν μη τι άλλο θα ανέβει για λίγο η πεσμένη στα τάρταρα τηλεθέαση...

Άλλο ένα ριάλιτι μόδας, μία ακόμα εκπομπή του τίποτα αρχίζει σήμερα. Πρόκειται για το νέο κύκλο του «Μy style Rocks» στο ΣΚΑΪ που στην Κύπρο θα προβάλλεται από το Sigma με μία ώρα διαφορά. Στον ΣΚΑΪ θα προβάλλεται στις 17:05 και στο Sigma στις 18.05. Μεταξύ των κριτών θα είναι και ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος θα ανταγωνίζεται καθημερινά τα κορίτσια με τις εμφανίσεις του. Οι άλλοι δύο κριτές θα είναι ο σοβαρός Κύπριος σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης και η Έλενα Χριστοπούλου. Το Sigma με τα πεσμένα ποσοστά τηλεθέασης αναμένει το νέο ριάλιτι όπως η Μέγκαν την αποδέσμευση από την βασιλική οικογένεια!

Ποιοι πρωταγωνιστές καθημερινής σειράς αποφάσισαν να τονώσουν το ενδιαφέρον για την παραγωγή τους δημοσιοποιώντας πιπεράτες λεπτομέρειες από την προσωπική τους ζωή;

Μάλιστα σε μία «είδηση» για ένα εκ των πρωταγωνιστών που «συνελήφθη» στα πράσα με το κορίτσι του, υπήρχαν τόσες λεπτομέρειες για τις συνήθειές του και με τέτοιο τρόπο γραμμένες που λες και τις έγραψε ο ίδιος σε πρώτο πρόσωπο!

Ούτε τα προσχήματα πια δεν κρατάμε;

Tι λέει η τηλεθέαση;

O Alpha Κύπρου ήταν χθες κυρίαρχος στην τηλεθέαση για όλη τη μέρα, τόσο στη γενική τηλεθέαση όσο και στο δυναμικό κοινό. Δεύτερος σταθμός ήταν ο ΑΝΤ1 και τρίτος το Omega.

Αναλυτικά η τηλεθέαση για τη χθεσινή μέρα, όπως την κατέγραψαν τα μηχανάκια της Nielsen:

Στη γενική τηλεθέαση την πρωτιά πήρε ο Alpha (15,8%), δεύτερος ο ΑΝΤ1 (11,3%), τρίτο το Omega (10,4%), τέταρτο το Sigma (8,4%) και πέμπτο το ΡΙΚ1 (8,1%). Ακολουθούν: ΕΡΤ World (1,8%), ΡΙΚ2 (1,4%) και Smile (0,7%).

Στο δυναμικό κοινό, την πρώτη θέση κατέλαβε και πάλι ο Alpha (17,2%) τη δεύτερη ο ΑΝΤ1 (14,9%), την τρίτη το Sigma (8%), την τέταρτη το Omega (6,8%) και την πέμπτη το ΡΙΚ1 με το πολύ χαμηλό 4,2%. Ακολουθούν: ΕΡΤ World (1,1%), ΡΙΚ2 (1%), και Smile (0,7%).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X