ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Ποιος σταθμός πήρε την τηλεοπτική πρωτιά;

Κι όμως γίνονται συζητήσεις για το πρώτο καθαρά κυπριακό ριάλιτι…

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Διερωτάστε ποιος ήταν ο πρώτος σε τηλεθέαση σταθμός της Κύπρου την εβδομάδα που πέρασε;

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, για την εβδομάδα 19 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου πρώτος σταθμός σε τηλεθέαση αναδείχθηκε ξανά το OMEGA το οποίο βρέθηκε μια ανάσα κάτω από το 15%. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο ΑΝΤ1 και στην τρίτη θέση ο ALPHA. Το SIGMA βρέθηκε στην τέταρτη θέση και το ΡΙΚ στην Πέμπτη θέση.

Πάντως η διαφορά που χωρίζει τουλάχιστον τα πρώτα τρία κανάλια δεν είναι τεράστια.

OMEGA: 14.7%

ANT1: 13.7%

ALPHA: 12.2%

SIGMA: 11.2%

ΡΙΚ1: 9.7%

ΡIK2: 1.7%

EΡT WORLD: 1.1%

Εάν επίσης διερωτάστε ποιες είναι οι πρώτες εκπομπές σε τηλεθέαση σας δίνω πιο κάτω τις πρώτες πέντε στον πίνακα της εταιρείας τηλεμετρήσεων Nielsen για την ίδια περίοδο. Δηλαδή για την εβδομάδα 19 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου.

Πρώτη εκπομπή σε τηλεθέαση αναδείχθηκε το THE LOYHS NIGHT SHOW του ALPHA που επέστρεψε στον θρόνο του με 34.6%. Δεύτερο ήταν το CASA DE MIKEL του ΑΝΤ1 με 31.2%, τρίτο το SURVIVOR του SIGMA με 30.9%, τέταρτο το MASTER CHEF του OMEGA με 24%. Πέμπτη σε τηλεθέαση εκπομπή ήταν Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ επίσης του OMEGA με 21.9%.

Οι αριθμοί που αναφέρονται αφορούν, σύμφωνα με την Nielsen το ποσοστό ως προς την συνολική τηλεθέαση της ώρας μετάδοσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου προ ημερών συζητήθηκε ξανά σε μεγάλο κυπριακό κανάλι το ενδεχόμενο παραγωγής ενός καθαρά κυπριακού ριάλιτι το οποίο όμως να είναι ανοικτό για συμμετοχή και σε παίκτες από την Ελλάδα, ακόμα και το εξωτερικό.

Όπως σας είχα γράψει και παλαιότερα το θέμα είχε συζητηθεί ξανά χωρίς όμως κατάληξη λόγω προϋπολογισμού αλλά και άλλων θεμάτων.

Τώρα το μεγαλύτερο πρόβλημα, εκτός από το οικονομικό φαντάζει η πανδημία του κορωνοϊού.

Όπως μαθαίνω όλα τα μέρη δεσμεύτηκαν να έχουν ακόμα μία συζήτηση επί του θέματος πριν πάρουν την τελική απόφαση για εγκατάλειψη της ιδέας ή μεταφορά της στην επόμενη ή μεθεπόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Τηλεοπτικός αστέρας βάλθηκε να γίνει και ο πρίγκιπας Χάρι μετά την εγκατάλειψη της βασιλικής οικογένειας. Σύμφωνα με όσα γράφει ο διεθνής τύπος, ο Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ έχουν υπογράψει την συμφωνία για την πρώτη τους παραγωγή με το Netflix. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που θα ακολουθεί τους αθλητές που προετοιμάζονται για τους αγώνες Invictus που ο πρίγκιπας ίδρυσε το 2014 στα πρότυπα των παραολυμπιακών αγώνων. Στους αγώνες αυτούς μπορούν να συμμετέχουν βετεράνοι και προσωπικό του στρατού που έχει τραυματιστεί στο πεδίο της μάχης.

«Η σειρά θα προσφέρει στις κοινότητες ανά τον κόσμο μια ματιά στις συγκινητικές ιστορίες των διαγωνιζόμενων αυτών στο δρόμο τους για την Ολλανδία τον επόμενο χρόνο», εξήγησε ο πρίγκιπας Χάρι, λαμβάνοντας το βάπτισμα του πυρός για την μικρή – μεγάλη οθόνη του Netflix.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X