ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Ποιοι πασίγνωστοι λειτουργοί των ΜΜΕ αλλάζουν στέγη;

Μεγάλες αλλαγές και μετεγγραφές καταγράφονται στα fm!

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Μεγάλες μεταγραφές έχουμε στα ΜΜΕ για την νέα σεζόν. Δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, παραγωγοί και μουσικοί παραγωγοί αναμένεται να αλλάξουν επαγγελματική στέγη και να αλλάζουν το τοπίο της ψυχαγωγίας (κυρίως) αλλά και της ενημέρωσης.

Η αρχή γίνεται στα ραδιόφωνα και όπως πληροφορούμαι οι μετακινήσεις είναι τρανταχτές! Είστε έτοιμοι να διαβάσετε;

Ο Μιχάλης Σοφοκλέους μαζί με την Ξένια θα ακούγονται από τη νέα σεζόν στο ράδιο Sfera σε νέα εκπομπή.

Οι γνωστοί μουσικοί παραγωγοί Μέμνων και Παναγιώτης θα ακούγονται από τη νέα σεζόν στο Ράδιο Super ενώ ο πασίγνωστος Λούης Πατσαλίδης μετακινείται στον σταθμό του Πολίτη, 107,6.

Και άλλα ονόματα συζητούνται και άλλες μεταγραφές ψήνονται, μόλις έχω νεότερα θα επανέλθω…

Το να παρακολουθείς στο ΡΙΚ σοβαρό ντοκιμαντέρ, για την ιστορία της συμμορίας των Χασαμπουλιών, και να ακούς το φιλοξενούμενο της εκπομπής να λέει πως το ένα από τα παιδιά της οικογένειας, ο Χασάν, ήταν ψηλός και όμορφος και να πετάγεται ο παρουσιαστής και να ρωτά με… φυσικότητα «σαν εμένα;», ένα σοκ το παθαίνεις.

Πρόκειται για τον παρουσιαστή της εκπομπής «Αποτυπώματα» με τον Χριστόδουλο Χριστοδοούλου που παρά την όποια ποιότητα της δουλειάς του δεν μπορεί με τίποτα να κρύψει την ωραιοπάθειά του. Όχι μόνο στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις αλλά και στο ραδιόφωνο όπου κάθε τρεις και λίγο μιλά για τον εαυτό του και αυτοπροβάλλεται ως ο ωραίος της παρέας. Μήπως να του το επισημάνει κάποιος για να κάτσει και λίγο την μάππαν χαμαί;

Του το είπε παλαιότερα δημόσια εν ώρα ραδιοφωνικής εκπομπής άλλος συνεργάτης του ΡΙΚ, ο Κλείτος Ιωαννίδης, αλλά φαίνεται πως δεν ακούει τους συναδέλφους του… Κάποιος άλλος θα πρέπει ίσως να του το επισημάνει. Ας δει τη σημερινή μας επισήμανση ως μια συμβολή για αυτοβελτίωση.

Μεγάλος ντόρος έγινε που ο Ανδρέας Γιόρτσιος και η εκπομπή του «Happy Hour» έχουν τερματίσει την παρουσία τους στην τηλεόραση του ΡΙΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο τερματισμός της εκπομπής έγινε από το ίδρυμα ενώ ο ίδιος ο Γιόρτσιος δεν δέχτηκε με καθόλου καλή διάθεση την απόφαση. Υπήρξε μάλιστα και επεισόδιο στο Twitter με τον πρόεδρο του ΡΙΚ Ανδρέα Φράγκο να απαντά σε αναφορά του Γιόρτσιου γράφοντας πως «Όσο για τρόπους αντίδρασης στο τάχα “κόψιμο” που βολικά αναπαράγεται, μπορείς να στείλεις επιστολή στο ΡΙΚ να σου απαντήσει επισήμως, μπορείς και είσαι ευπρόσδεκτος να έρθεις στο γραφείο μου, μπορείς να οργανώσεις και διαδήλωση έξω από #ΡΙΚ με ανάλογες φωτός. Συνηθίσαμε».

Ο Γιόρτσιος δεν έστειλε επιστολή αλλά βρήκε διέξοδο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τα οποία φαίνεται ότι στοχεύει να δώσει συνέχεια στο Happy Hour, μέχρι τουλάχιστον να βρει νέα τηλεοπτική στέγη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση