ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Ποιο κανάλι και ποια εκπομπή πήραν την πρωτιά στην τηλεθέαση;

Τα κανάλια ετοιμάζονται για αυτό που ξέρουν καλά να κάνουν τα καλοκαίρια, δηλαδή τις επαναλήψεις

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Πολλές είναι οι σειρές και τα τηλεπαιχνίδια της κυπριακής τηλεόρασης που ολοκληρώνονται αυτές τις ημέρες. Τα φρέσκα επεισόδια εξαντλούνται απειλητικά, παρά το ότι και κάποιες, λίγες, νέες εκπομπές άρχισαν ήδη να προβάλλονται. Τα κανάλια ετοιμάζονται για αυτό που ξέρουν καλά να κάνουν τα καλοκαίρια, δηλαδή τις επαναλήψεις.

Μεταξύ των τηλεπαιχνιδιών που τερματίζονται είναι και ο MasterChef που απόψε κλείνει τον πέμπτο του κύκλο. Οι δύο διεκδικητές του τίτλου του νικητή Διονύσης Σαρακίνης και Μαργαρίτα Νικολαϊδη θα διαγωνιστούν απόψε με το OMEGA στην Κύπρο και το Star στην Ελλάδα να αναμένουν ψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Πάντως πριν καλά, καλά ολοκληρωθεί ο φετινός κύκλος του MasterChef, το Star ανακοίνωσε ήδη τον έκτο κύκλο του τηλεπαιχνιδιού μαγειρικής ζητώντας δηλώσεις συμμετοχής. Το σύνθημα της καμπάνιας για τον νέο κύκλο του MasterChef είναι: «Αν δε σου αρκεί μόνο να το βλέπεις, δήλωσε συμμετοχή!».

Η βιασύνη του Star να προωθήσει το νέο MasterChef δεν φαίνεται να είναι άσχετη και με τις συντονισμένες κινήσεις που κάνει ο ΑΝΤ1 Ελλάδος για δικό του σόου μαγειρικής. Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα Ελλαδικών ΜΜΕ, ο ΑΝΤ1 έχει ήδη επιλέξει τους πολύ γνωστούς σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο και Λευτέρη Λαζάρου για το δικό του τηλεπαιχνίδι ή σόου μαγειρικής.

Ο Σκαρμούτσος, όπως γράφτηκε, θα αναλάβει την μαγειρική ομάδα που θα εμφανίζεται μπροστά στις κάμερες ενώ ο Λαζάρου θα παρεμβαίνει με δημιουργικές και στοχευμένες αναφορές.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να βγάλει την εκπομπή του στον αέρα στο πρώτο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Ως γνωστόν το MasterChef αρχίζει να προβάλλεται μετά τον Γεννάρη. Λέτε φέτος να αλλάξουν όλα;

Σας μεταφέρω και σήμερα, όπως κάθε Τετάρτη, την τηλεθέαση που κατέγραψαν τα κανάλια την περασμένη εβδομάδα. Εάν διερωτάστε ποιος ήταν ο πρώτος σταθμός σε τηλεθέαση και ποια εκπομπή έγραψε τα πιο ψηλά ποσοστά τηλεθέασης διαβάστε πιο κάτω.

Για την εβδομάδα 31 Μαΐου - 06 Ιουνίου οι μετρήσεις της εταιρείας Nielsen έφεραν στην πρωτιά της τηλεθέασης τον ANT1 με δεύτερο τον ALPHA, τρίτο το ΟMEGA, τέταρτο το SIGMA και πέμπτο το ΡΙΚ1.

Τα κυπριακά κανάλια περιορίστηκαν για άλλη μια φορά στο χαμηλό 15% με τα περιθώρια βελτίωσης και αύξησης της τηλεθέασης να είναι τεράστια.

Αναλυτικά οι μετρήσεις της εταιρείας Nielsen για την τηλεθέαση για την εβδομάδα 31 Μαΐου - 06 Ιουνίου ήταν:

ΑΝΤ1: 15.1%

ALPHA: 12.7%

OMEGA: 12.1%

SIGMA: 10.5%

ΡΙΚ1: 10.3%
ΡΙΚ2 : 1.8%

ΕΡΤ WORLD: 1.1%

Οι πρώτες πέντε εκπομπές σε τηλεθέαση για την ίδια εβδομάδα ήταν:

1. Το Λούης Night Show, από τον ALPHA, το οποίο κατέγραψε στις 4 Ιουνίου 36% (107.610),

2. Το Casa De Mikel από τον ΑΝΤ1, το οποίο κατέγραψε στις 5 Ιουνίου μέχρι 38.6% (97.300),

3. Το Survivor από το SIGMA, το οποίο κατέγραψε στις 6 Ιουνίου μέχρι 23% (61.710),

4. Τα Χάλκινα Χρόνια από το ΡΙΚ1, το οποίο κατέγραψε στις 4 Ιουνίου μέχρι 19.7% (60.740) και

5. Η νέα σειρά Μια του κλέφτη από το OMEGA, το οποίο κατέγραψε στις 3 Ιουνίου μέχρι 18.5% (58.970).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X