ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Ο Τάσος στον Alpha και ο Κάνιε και η Κιμ στο Λευκό Οίκο

Ποιοι Κύπριοι θα μπορούσαν να σταθούν δίπλα από τον Κάνιε και την Κιμ;

Εντατικά συνεχίζεται στον Alpha ο προγραμματισμός για τις νέες παραγωγές, όχι μόνο αυτές που θα προβληθούν στη νέα τηλεοπτική σεζόν αλλά και κάποιες που όπως μαθαίνω ενδέχεται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Μεταξύ των νέων παραγωγών του Alpha θα είναι και οι δύο νέες εκπομπές του Τάσου Τρύφωνος ο οποίος πήρε μεταγραφή από το ΡΙΚ. Όπως σας είχα γράψει και παλαιότερα ο Τάσος θα παρουσιάζει στον Alpha ένα διάσημο καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων και ένα βραδινό talk show.

Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων είναι το «The case» του ITV το οποίο προβάλλεται με επιτυχία σε αρκετές χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Ισπανία, η Αυστραλία, το Ισραήλ κ.ά. τα γυρίσματα του οποίου έχουν ήδη αρχίσει. Όπως μαθαίνω το talk show θα είναι στο στυλ του ΤΕΤ Α ΤΕΤ. Παράλληλα ο Τάσος Τρύφωνος θα συνεχίσει και την παρουσίαση του «πιο αδύναμου κρίκου» στον ΣΚΑΪ αφού πάει πολύ καλά και οι τηλεθεατές το ζητούν.

«Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ» έγραψε στα social media ο ράπερ Κάνιε Γουέστ και έφερε τα πάνω κάτω. Ο 43χρονος μουσικός, σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν και πετυχημένος επιχειρηματίας είχε υποστηρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ αλλά μετά δήλωσε πως ένιωσε ότι χρησιμοποιήθηκε και αποστασιοποιήθηκε. Τώρα, εάν εννοεί τη δήλωσή του φαίνεται πως σκέφτηκε αυτό που σκέφτηκαν όλοι όταν άκουσαν την «εξαγγελία» του. Δηλαδή: «αφού ο Τραμπ τα κατάφερε γιατί όχι κι αυτός;».

Μετά το ποστ του Κάνιε άρχισαν τα σενάρια. Κάποια χαριτωμένα και κάποια γεμάτα... τρόμο. Ένα από αυτά ας πούμε περιέγραφε πως θα είναι η ζωή της Αμερικής με τον Κάνιε και την Κιμ στον Λευκό Οίκο. Ο Κάνιε είναι γνωστός για τις εκκεντρικές του δηλώσεις και εκδηλώσεις ενώ η Κιμ πασίγνωστη ως η βασίλισσα των τηλεριάλιτι η οποία διαθέτει και αρμένικες ρίζες και πίεσε για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από τις ΗΠΑ.

Όπως έλεγε και συνάδελφος δημοσιογράφος, εάν αυτή η εξαγγελία γίνει πραγματικότητα θα πρέπει να δούμε και τα ανάλογά της στην Κύπρο. Ποιο δηλαδή ζευγάρι επωνύμων της showbiz θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι για το ρόλο του Προέδρου και της πρώτης κυρίας της Κύπρου;

Σας αφήνω να σκεφτείτε τις υποψηφιότητες μέχρι να τα ξαναπούμε. Θέλω μόνο να έχετε υπόψη ότι παραδοσιακά ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η πρώτη κυρία φωτογραφίζονται με τους αρχηγούς κρατών και τις συζύγους τους τους οποίους δεξιώνονται για τη γενική συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Μεταξύ των κριτηρίων βάλτε και το ερώτημα ποιος Κύπριος θα ταίριαζε στην επίσημη φωτογραφία δίπλα από τον Κάνιε και ποια Κύπρια δίπλα από την Κιμ;

Τι  λέει η τηλεθέαση;

Στη γενική τηλεθέαση για τη χθεσινή μέρα την πρώτη θέση κατέλαβε το OMEGA, τη δεύτερη ο Alpha, την τρίτη ο ΑΝΤ1, την τέταρτη το Sigma και την Πέμπτη το ΡΙΚ1.

Στο δυναμικό κοινό ο ΑΝΤ1 διατήρησε την πρωτιά ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Alpha, στην τρίτη θέση το OMEGA, στην τέταρτη το Sigma και στην πέμπτη το ΡΙΚ1.

Η γενική παρατήρηση είναι πως τα ποσοστά των σταθμών παραμένουν χαμηλά χωρίς να ξεπερνούν το 12% και όσο μπαίνουμε στις ζέστες και τις επαναλήψεις μάλλον θα φθίνουν...

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Στη γενική τηλεθέαση η σειρά των καναλιών για τη χθεσινή μέρα ήταν:

OMEGA: 11,8%

ALPHA: 11,3%

ANT1: 9,9%

SIGMA: 8,1%

PIK1: 7,8%

PIK2: 1,9%

ERT WORLD: 1,8%

Στο δυναμικό κοινό η τηλεθέαση που κατέγραψαν τα κανάλια για τη χθεσινή ημέρα ήταν:

ANT1: 11,5%

ALPHA: 10,8%

OMEGA : 8,8%

SIGMA: 8,4%

PIK1: 2,2%

PIK2: 1,9%

ΕΡΤ World: 0,7%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X