ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Ο Φουρλάς, ο Γεωργούλης, ο Ντάνος και η Ευρωβουλή

Κουτσομπολιά στους διαδρόμους του ΡΙΚ για γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό

Πολύ κακό για το τίποτα αποδείχθηκε τελικά η επιστράτευση τηλεαστέρων ως υποψήφιων για τις ευρωεκλογές και στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Όχι ότι δεν κατάφεραν να κερδίσουν ψήφους και να αυξήσουν τα ποσοστά των κομμάτων που τους φιλοξένησαν στα ψηφοδέλτιά τους και μάλιστα εις βάρος παραδοσιακών στελεχών. Το σχόλιο γίνεται εκ του αποτελέσματος, το οποίο είναι πάντα ο τελικός και σίγουρος... κριτής.

Στην Κύπρο εκλογή πέτυχε μόνο ο Λουκάς Φουρλάς με τον ΔΗΣΥ και στην Ελλάδα ο Αλέξης Γεωργούλης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Βεβαίως υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο. Ο Φουρλάς είναι δημοσιογράφος και είχε εμπλοκή στην πολιτική ενώ ο Γεωργούλης είναι ηθοποιός και έχει ως κύριο όπλο τη γοητεία του.

Δεν μπορώ να πω πως δεν ήταν έξυπνη η ανάρτησή του μετά την εκλογή του: "Συγνώμη που δεν σας απάντησα όλον αυτό τον καιρό, εξαφανίστηκα, αλλά με κλείσανε σε ένα υπόγειο. Μου πήρανε το κινητό, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Μετά βγήκα και συνειδητοποίησα ότι είμαι ευρωβουλευτής. Θέλω να ευχαριστήσω λοιπόν όλους αυτούς που με στηρίξανε, που με ψηφίσανε και να ευχαριστήσω και όλους αυτούς που με πολεμήσανε, δεν με στηρίξανε και δεν τα καταφέρανε".

Αναφέρθηκα στον Φουρλά και θυμήθηκα τη φιλία που τον ενώνει με τον Ντάνο, κατά κόσμον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον νικητή του Survivor1 ο οποίος στη συνέχεια έγινε ηθοποιός στο Τατουάζ και έπεται συνέχεια.
Αληθεύει ότι κάποιοι τον σκέφτηκαν κι αυτόν για το ευρωψηφοδέλτιο;
Κάποιοι υποστηρίζουν πως ο σταρ πιέζεται για να κατέλθει υποψήφιος στις βουλευτικές στην Ελλάδα...

Προς το παρόν βρίσκεται στην Κύπρο για παρουσίαση του βιβλίου του "ΝΤΑΝΟΣ, Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου", σε εκδήλωση που θα μιλήσει και ο Λουκάς Φουρλάς.
"Δεν αποκλείεται σε πέντε χρόνια να ποζάρουν μαζί στην Ευρωβουλή", σχολίασε δημοσιογράφος που είδε την πρόσκληση για παρουσίαση του βιβλίου. Ας σημειωθεί πως ο Ντάνος βρέθηκε το βράδυ των ευρωεκλογών σε τηλεοπτικό πάνελ σχολιάζοντας τη διαδικασία των εκλογών στην Ελλάδα, κάτι που σχολιάστηκε ιδιαίτερα. Πρόσφατα μάλιστα, τον Μάρτιο, μίλησε και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στην αίθουσα έγινε το αδιαχώρητο...

Κάποιοι το παράκαναν με την υγεία του Δημήτρη Χριστόφια. Ακόμα και live μετάδοση σκέφτηκαν να κάνουν, κάτι που δεν τιμά ούτε τον ευρισκόμενο στο κρεβάτι του πόνου πρώην πρόεδρο, ούτε τους συγγενείς τους, ούτε τη δημοσιογραφία...

Κουτσομπολιό προκάλεσε στους διαδρόμους του ΡΙΚ ραδιοφωνικός παραγωγός στην απογευματινή ζώνη ο οποίος το έχει παρακάνει με την αυτοπροβολή του. Πρόσφατα κάλεσε για συνέντευξη τηλεοπτική δημοσιογράφο από ιδιωτικό κανάλι "χωρίς να έχει κάτι να πει" με αντάλλαγμα την προβολή του ιδίου στην τηλεοπτική εκπομπή της, επίσης "χωρίς κάποιο λόγο", σύμφωνα με τα κουτσομπολιά...
Το περιστατικό επανέφερε ένα δύσκολο για το ΡΙΚ θέμα στην επιφάνεια: Τον τρόπο με τον οποίο επιλέγονται οι καλεσμένοι στις εκπομπές του ιδρύματος και κατά πόσον μέσα από αυτές προβάλλονται προσωπικά και άλλα συμφέροντα...

Οριστικός θεωρείται ο χωρισμός του Ανδρέα Γεωργίου με το Αlpha Ελλάδος. Το νέο σήριαλ που γυρίζει ο Κύπριος παραγωγός, ηθοποιός και σκηνοθέτης μάλλον θα προβληθεί από τον Σκάι, εάν δηλαδή τα βρουν στο οικονομικό και την ώρα προβολής της σειράς, κάτι που ο Γεωργίου θέτει ως προϋπόθεση.
Απ' όσα ακούω ο Alpha έχει ήδη κλείσει άλλη σειρά για τη θέση του Τατουάζ ενώ θα επενδύσει ξανά στη "Γυναίκα χωρίς όνομα" που έχασε μέσα από τα χέρια του ο ΑΝΤ1 Κύπρου (αφού στην Ελλάδα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 Ελλάδος), χάνοντας ταυτόχρονα και τα ψηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει...

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος σταθμός στη γενική τηλεθέαση χθες αναδείχθηκε το Simga το οποίο όμως στη τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό αναδείχθηκε δεύτερος με πρώτο τον Alpha Κύπρου. Τρίτη θέση και στις δύο κατηγορίες κατέγραψε ο ΑΝΤ1.

Στη γενική τηλεθέαση τα μηχανάκια της AGB κατέγραψαν τα πιο κάτω ποσοστά: Sigma, πρώτος με 17%, δεύτερος ο Alpha με 14%, τρίτος ο ΑΝΤ1 με 12,3%, πέμπτο το ΡΙΚ1 με 10,3% και έκτο το Omega με 10%.

Στη τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό την πρώτη θέση κατέλαβε ο Alpha με 16,3%, δεύτερο το Sigma με 15,7%, τρίτος ο ΑΝΤ1 με 15,1%, τέταρτο το Omega με 11,2% και πέμπτο το ΡΙΚ1 με 10,3%.

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X