ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Ο Bachelor Παναγιώτης, τα κορίτσια του και τα νέα ήθη...

Νέα ήθη... και μεγάλη σπατάλη τριανταφύλλων...

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Πάρτι κάνουν στα σόσιαλ μίντια με το νέο ριάλιτι που άρχισε χθες στον Άλφα, το «The Bachelor». Η πρεμιέρα του κατάφερε να ανταγωνιστεί στα ίσα τον Big Brother και να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και χαρακτηρισμών. Τα κορίτσια που ανταγωνίζονται για να κατακτήσουν την καρδιά και όχι μόνο του εργένη Παναγιώτη Βασιλάκου μια χαρά τα κατάφεραν και έγιναν... βούκινο.

Τώρα θα μου πείτε ποια γυναίκα τρέχει με φόρα, έτοιμη για όλα προκειμένου να κλέψει τον άνδρα από όλες τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες και να μην γίνει βούκινο; Και μιλάμε για άνδρα που δεν έχει δει ποτέ της, με τον οποίο δεν είχε ξαναμιλήσει και τον οποίο γνώρισε μόνο για πέντε λεπτά...

Νέα ήθη...

Το ίδιο βεβαίως θα έγραφα εάν το περιστατικό αφορούσε άνδρες που έτρεχαν λιγούρηδες γυναίκα την οποία δεν είχαν γνωρίσει προηγουμένως και στόχος τους θα ήταν όχι μια απλή γνωριμία, μια «σχέση και όσο αντέξει» αλλά ο γάμος!

Γιατί τελικός στόχος του ριάλιτι είναι να βάλουν βέρες ο Παναγιώτης και μία από τις 20 γυναίκες των οποίων τρέχουν τα σάλια γι΄αυτόν.

Και για να σας πω την αλήθεια, παρά το ότι θεωρώ άκυρο και εκπομπή της κλειδαρότρυπας το νέο ριάλιτι, όπως εξάλλου και τον «Big Brother», έκατσα και είδα ένα μεγάλο μέρος του -όσο άντεξα- γιατί έπρεπε να γράψω και την στήλη...

Εκείνο το οποίο με εξέπληξε, μπορώ να πω ευχάριστα ήταν ο ίδιος ο Παναγιώτης ο οποίος και ωραίος είναι αλλά και σοβαρός και μια χαρά παιδί. Κάποιος έγραψε ότι διετέλεσε και στέλεχος του κόμματος του Γκλέτσου...

Τώρα το γιατί έμπλεξε με το συγκεκριμένο ριάλιτι δεν μπορώ να το ξέρω. Η προσέγγισή του προς τα κορίτσια ήταν και σωστή και ευγενική και στα όρια του μέτρου, αν μπορεί να υπάρχει μέτρο σε τέτοιες εκπομπές.

Το πρόβλημα είναι κυρίως με τα κορίτσια, ειδικά με κάποια που πήγαν εκεί με επαναστατική διάθεση και στόχο να κερδίσουν το λάφυρο Παναγιώτης εξευτελιζόμενα στο πανελλήνιο.

Μεταξύ των υποψηφίων να κατακτήσουν τον Παναγιώτη είναι και τρεις Κύπριες.

Νέα ήθη... Και μεγάλη σπατάλη τριανταφύλλων βρε παιδί μου...

Τι λέει η τηλεθέαση;

Η τηλεθέαση της Τετάρτης έβγαλε πρώτο τον ANT1.

Στη γενική τηλεθέαση της ημέρας τη δεύτερη θέση, πίσω από τον ΑΝΤ1 κατέλαβε ο Alpha, την τρίτη το OMEGA, την τέταρτη το Sigma και την πέμπτη θέση το ΡΙΚ1.

Στο δυναμικό κοινό την πρώτη θέση κατέλαβε ο ΑΝΤ1 με αρκετή διαφορά από τους υπόλοιπους, τη δεύτερη θέση ο Alpha, την τρίτη θέση το Sigma, την τέταρτη το Omega και την πέμπτη, με πολύ χαμηλό ποσοστό το ΡΙΚ1.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της Nielsen:

Στη γενική τηλεθέαση η σειρά των καναλιών για την Τετάρτη ήταν:

ANT1: 17,2%
ALPHA: 13,9%
OMEGA: 13,2%
SIGMA: 9,1%
PIK1: 6,8%
ERT WORLD: 1,7%
PIK2: 0,5%

Στο δυναμικό κοινό η τηλεθέαση που κατέγραψαν τα κανάλια ήταν:

ANT1: 20,1%
ALPHA: 16,1%
SIGMA: 12%
OMEGA : 9,7%
PIK1: 2,9%
ΕΡΤ World: 0,5%
PIK2: 0,3%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρύσανθος

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X