ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog - Κανάλια: Ποιες αλλαγές έγιναν στη λίστα τηλεθέασης;

Τα φιλαράκια επιστρέφουν και ο πλανήτης παραληρεί

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Αλλαγές είχαμε την περασμένη εβδομάδα στην λίστα τηλεθέασης των τηλεοπτικών σταθμών. Δηλαδή για την περίοδο 05/04/2021 - 11/04/202. Η σειρά των καναλιών άλλαξε.

Πρώτος σταθμός αναδείχθηκε ο ANT1, δεύτερος ο ALPHA ενώ το OMEGA που ήταν στην πρώτη θέση βρέθηκε στην τρίτη. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε το SIGMA και στην πέμπτη το ΡΙΚ.

Τα ποσοστά κυμαίνονται και πάλι κάτω από το 15%, με τη διαφορά μεταξύ των καναλιών να μην είναι μεγάλη.

Η σειρά των καναλιών στη λίστα τηλεθέασης όπως την κατέγραψε η εταιρεία Nielsen είναι:

ANT1: 14.2%

ALPHA: 12.9%

OMEGA: 12.5%

SIGMA: 10.6%

ΡΙΚ1: 9.6%

ΡIK2: 1.4%

EΡT WORLD: 1.3%

Σε ότι αφορά τις πρώτες εκπομπές σε τηλεθέαση, την πρωτιά κατέλαβε ξανά το THE LOYHS NIGHT SHOW του ALPHA με 36.2%. Ακολουθούν το CASA DE MIKEL του ΑΝΤ1 με 28.8%, το SURVIVOR του SIGMA με 29.5%, το MASTER CHEF του OMEGA με 22.4% και τα Χάλκινα Χρόνια του ΡΙΚ με 19.5%.

Οι αριθμοί που αναφέρονται αφορούν, σύμφωνα με την Nielsen το ποσοστό ως προς την συνολική τηλεθέαση της ώρας μετάδοσης.

Σε ποιο τηλεοπτικό κανάλι υπάρχει μεγάλη ένταση για εκπομπή που «δεν βγάζει ούτε νούμερα ούτε και τα λεφτά της;». Αληθεύει πως η ανακοίνωση και μόνον των σκέψεων για κόψιμο της εκπομπής προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και αντιπαραθέσεων;
Όπως μαθαίνω με τη συμβολή των ψυχραιμότερων καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για να μεταφερθούν σε άλλες παραγωγές τα πρόσωπα που τώρα απασχολούνται στην συγκεκριμένη παραγωγή και τη διάσωση θέσεων εργασίας. Κανείς όμως δεν γνωρίζει εάν η προσπάθεια θα έχει αποτέλεσμα.

Ως πρώτη είδηση έπαιξε διεθνώς ο θάνατος του πρίγκιπα και βασιλικού συζύγου της Βρετανίας Φίλιππου. Κάποια ΜΜΕ φαίνεται ότι το παράκαναν με πρώτο και καλύτερο το BBC, το οποίο προς τιμή του ανακοίνωσε ότι έλαβε παράπονα για τον χρόνο κάλυψης που αφιέρωσε στον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου. Τηλεθεατές εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την ακύρωση του κανονικού προγράμματος του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού. Πολλές προγραμματισμένες εκπομπές δεν μεταδόθηκαν για το υπόλοιπο της ημέρας ώστε να υπάρξει χώρος για την κάλυψη του θανάτου του. Χρήστες του Twitter επέκριναν το BBC ότι ενήργησε ως ένας σοβιετικού τύπου κρατικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός μεταδίδοντας προπαγάνδα, ενώ άλλοι είπαν πως δέχθηκε άδικα επιθέσεις για την κάλυψη ενός σημαντικού γεγονότος.

Πάντως τα ποσοστά τηλεθέασης των BBC, ITV και Channel 4 έπεσαν μετά την ακύρωση προγραμμάτων ώστε να μεταδοθούν νεκρολογίες και αναλύσεις για τη ζωή του Φίλιππου.

Χαμός γίνεται παγκόσμια για το νέο τηλεοπτικό σμίξιμο μιας διάσημης παρέας. Το σπέσιαλ επεισόδιο με τα αξεπέραστα "Φιλαράκια" ολοκληρώθηκε. Τα ΜΜΕ παγκόσμια δεν σταματούν να γράφουν ειδήσεις και να μεταδίδουν φωτογραφίες από το ιστορικό ο reunion της διάσημης συντροφιάς των Τζένιφερ Ανιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Λίζα Κούντροου, Μάθιου Πέρι και Ματ ΛεΜπλανκ που έχει γίνει πραγματικό viral. Η φωτογραφία με τον καναπέ που καθόταν η παρέα στους τίτλους της σειράς, μπροστά από το γνωστό σιντριβάνι λειτουργεί ως την καλύτερη διαφήμιση για μια παραγωγή που όλοι περιμένουν.

«Το’ χουμε! Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι. Το Friends: The Reunion έρχεται στο HBO Max» ήταν η ανάρτηση που ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο αυξάνοντας την αναμονή των εκατομμυρίων φίλων που έχουν τα φιλαράκια...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X