ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Η TV μετά τον κορωνοϊό, η Τζώρτζια, η Μενεγάκη και η Λασκαράκη

Τα έχει ή όχι ο Μπέλλος με την κοντή;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Σας έγραφα προχθές ότι τα κανάλια εισέρχονται φορτσάτα στην επόμενη ημέρα του κορωνοϊού. Πράγμα που επιβεβαιώθηκε πολύ πιο νωρίς απ' ό,τι περίμενα.

Τα νέα είναι καταιγιστικά και για τα νέα επεισόδια των σειρών που βάζουν ξανά μπρος αλλά και για τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στην TV ως κράχτες για τηλεθέαση.

Από την Τζώρτζια Παναγή μέχρι το νέο «GNTM», το οποίο έρχεται εμπλουτισμένο με άνδρες, και μέχρι την αντικαταστάτρια της Μενεγάκη που θα είναι γνωστή ηθοποιός, τα νέα δεν σταματούν να μας αιφνιδιάζουν.

Η δικιά μας Τζώρτζια μετά τον Λούη Πατσαλίδη βρέθηκε, ως γνωστόν, δίπλα από τον Νίκο Μουτσινά και το πάνελ του στην Αθήνα. ΟΚ, για λίγο, αλλά σχεδόν αμέσως μετά βρέθηκε στο «My Style Rock». ΟK, και εκεί για λίγο, αλλά απαρατήρητη δεν λες ότι πέρασε. Τώρα το γυρίζει στο πιο σοβαρό, λένε, και αναλαμβάνει ως επίσημη παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι της Λεμεσού. Με το πρώτο της δελτίο να το παρουσιάζει αυτό το Σάββατο...

Το νέο «GNTM» θα είναι, όπως μαθαίνω από πηγές μου στην Αθήνα, εμπλουτισμένο και με ανδρικές παρουσίες! Ναι, άνδρες θα διεκδικήσουν μαζί με τα κορίτσια μια θέση στο ελληνικό modeling και βεβαίως θα ελκύσουν έξτρα τηλεθεατές και τηλεθεάτριες στο ριάλιτι!

Οι αιτήσεις, εάν ενδιαφέρεστε, είναι σε εξέλιξη...

Μέσα σε όλα αυτά γίνεται και μια έντονη συζήτηση για την αντικατάσταση της... εθνικής Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, όπως είχε δηλώσει, αποφάσισε να αποσυρθεί για λίγο (;) και εγκαταλείπει την εκπομπή της και την τηλεόραση. Ποια θα είναι στη θέση της; Αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί κατά διαστήματα. Το όνομα που «παίζει» πολύ αυτή τη στιγμή είναι αυτό της ηθοποιού Βάσως Λασκαράκη.

Λέτε η μετά κορωνοϊό εποχή να είναι η εποχή των μελαχρινών;

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, τα ανεπανάληπτα μεγάλα ερωτήματα ρίχνουν σκιά στα τηλεοπτικά πράγματα του ελληνισμού. Ένα από αυτά παραμένει οδυνηρά αναπάντητο. Πείτε μου και εσείς: Τελικά τα έχει ο χαλαρός Μπέλλος με την κοντή; Θα μας σκάσουν...

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος σταθμός στη μάχη της τηλεθέασης αναδείχθηκε χθες ο ΑΝΤ1, τόσο στη γενική τηλεθέαση όσο και στο δυναμικό κοινό, με τον Αlpha να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση και το Omega να πέφτει στην τρίτη.

Στη γενική τηλεθέαση, την τέταρτη θέση κατέλαβε το ΡΙΚ1 και την πέμπτη θέση το Sigma.

Στο δυναμικό κοινό, την τέταρτη θέση κατέλαβε το Sigma και την πέμπτη θέση το ΡΙΚ1.

Η σειρά που κατέλαβαν τα τηλεοπτικά κανάλια για τη χθεσινή μέρα στη γενική τηλεθέαση:
ANT1: 13,4%
ALPHA: 12,5%
OMEGA : 12,2%
PIK1: 9,7%
SIGMA: 8,7%
PIK2: 1,6%
ΕRΤ World: 1,4%

Η σειρά που κατέλαβαν τα τηλεοπτικά κανάλια στην τηλεθέαση του δυναμικού κοινού για τη χθεσινή μέρα:
ANT1: 17,4%
ALPHA: 13,5%
OMEGA: 10%
SIGMA: 8,9%
PIK1: 4,7%
PIK2: 1,2%
ERT WORLD: 0,6%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X