ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Η σεξουαλική παρενόχληση, το ΑΚΕΛ και ένας διπλοθεσίτης του ΡΙΚ

Πώς συμβαίνει υπάλληλος του ΡΙΚ να εργάζεται και σε ιδιωτικό διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Σαν βόμβα έσκασε χθες στη Λευκωσία η είδηση για σεξουαλική παρενόχληση γυναίκας από πολύ γνωστό πολιτικό μεγάλου κόμματος. Όπως μάλιστα αποκάλυψε το 24news πρόκειται για πολιτικό του ΑΚΕΛ.

Μεταξύ των πληροφοριών που έχουν γίνει γνωστές είναι ότι ο εν λόγω πολιτικός διετέλεσε και βουλευτής. Αν και είναι θέμα ημερών να γίνει γνωστό το όνομά του εν λόγω πολιτικού, μια πληροφορία που έφτασε στη στήλη αναφέρεται και στο ενδεχόμενο το άτομο αυτό να μην είναι άσχετο και με χώρο ο οποίος του πρόσφερε προβολή κατά πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Επ’ αυτού όμως δεν πρόκειται να γράψω άλλα. Θα τα μάθουμε εν καιρώ.

Ασφαλώς θα πρέπει να ακουστεί και η δική του θέση, κάτι που μέχρι τη στιγμή που γραφόταν η στήλη δεν είχε γίνει. Αναμένεται πάντως να προσέλθει στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση και απαντήσεις σε όσα διατύπωσε η 32χρονη που τον έχει καταγγείλει.

Ωστόσο, όπως ακούω από πηγή που γνωρίζει, στο ΑΚΕΛ μετά την αποκάλυψη ήρθαν τα πάνω-κάτω και κάποιοι πραγματικά τρέχουν και δεν φτάνουν για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Εκείνο που κυρίως φοβούνται είναι μην προκύψει τσουνάμικαταγγελιών από παραπονούμενες. Και μαζί με αυτά και οι πολιτικές ευθύνες που ενδέχεται να απλώνονται και στην ηγεσία του κόμματος.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι το γεγονός ότι στα επίσημα ΜΜΕ του ΑΚΕΛ η είδηση δεν εμφανίστηκε καθόλου. Ως να μην βγήκε ποτέ στη δημοσιότητα.

Αντιδράσεις σημειώνονται στο ΡΙΚ για υπάλληλο του ιδρύματος ο οποίος συνεργάζεται και με άλλο διαδικτυακό κανάλι. Όπως ακούω, οι αντιδράσεις αφορούν τη συνεργασία του με διαδικτυακή εκπομπή που φαίνεται να παρουσιάζει σε ιδιωτικό διαδικτυακό κανάλι παράλληλα με την εκπομπή του ΡΙΚ κάτι που ούτε δεοντολογικά, ούτε εργασιακά μπορεί να θεωρηθεί σωστό.

Διατυπώνονται μάλιστα ερωτήματα κατά πόσο ο διπλοθεσίτης υπάλληλος ανταγωνίζεται το ΡΙΚ με την έγκριση της διεύθυνσης, εάν δηλαδή έχει ζητήσει άδεια και του έχει παραχωρηθεί ή αν συμμετέχει στο ιδιωτικό κανάλι ως βασικό στέλεχος με δική του πρωτοβουλία και μόνον.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα συζητείται πολύ στο ίδρυμα και κάποιοι θα πρέπει επιτέλους να δώσουν τις απαντήσεις που απαιτούνται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X