ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Η πρωτιά στην τηλεθέαση, μια άνοδος και μια πτώση και ο νέος…«Bachelor»

Γιατί εκτοξεύτηκε ξαφνικά η τηλεθέαση του ΡΙΚ2;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ποιος ήταν ο πρώτος σταθμός σε τηλεθέαση την περασμένη εβδομάδα και ποια εκπομπή έγραψε τα πιο ψηλά ποσοστά τηλεθέασης σύμφωνα με τις μετρήσεις της εταιρείας Nielsen;

Για την εβδομάδα 07 - 13 Ιουνίου την πρωτιά στην τηλεθέαση πήρε ο ΑΝΤ1 με δεύτερο το ΟMEGA, τρίτο τον ALPHA, τέταρτο το ΡΙΚ1 και πέμπτο το SIGMA με πολύ χαμηλό ποσοστό. 

Όλα τα κανάλια κινούνται κάτω από το 14% και η διαφορά μεταξύ τους δεν είναι σημαντική. Εκείνο που ξεχωρίζει είναι η άνοδος του ΡΙΚ2 που πέταξε από το 1% στο 5.8% ελέω βεβαίως του Euro αλλά και η σημαντική πτώση του SIGMA.

Αναλυτικά οι μετρήσεις της εταιρείας Nielsen για την τηλεθέαση για την εβδομάδα 07 - 13 Ιουνίου ήταν:

ΑΝΤ1: 13.8%

OMEGA: 12.8%

ALPHA: 12.3%

ΡΙΚ1: 11.3%
SIGMA: 8.6%

ΡΙΚ2 : 5.8%

ΕΡΤ WORLD: 1.2%

Οι πρώτες πέντε εκπομπές σε τηλεθέαση για την ίδια εβδομάδα ήταν:

1. Το Λούης Night Show, από τον ALPHA στις 11/06, το οποίο κατέγραψε 35.3% (106.940),

2. Ο τελικός του MasterChef από το OMEGA στις 09/06 που κατέγραψε μέχρι και 31.4% (89.380)

3. Το Casa De Mikel από τον ΑΝΤ1 στις 12/06, το οποίο κατέγραψε μέχρι 33.2% (84.440), 

4. Το Euro 2020 (Τουρκία Vs Ιταλία) από το ΡΙΚ2 στις 11/06, το οποίο κατέγραψε μέχρι 34.5% (71.850), και

5. Το Καφέ της Χαράς από τον ANT1 στις 10/06 (67.860), το οποίο κατέγραψε μέχρι 22.7%. 

Όσοι διερωτώνται πότε θα ολοκληρωθεί η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά», που στην Ελλάδα μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ και στην Κύπρο από το SIGMA, η απάντηση είναι πως το τέλος πλησιάζει. Η σειρά ολοκληρώνεται οριστικά μέχρι το τέλος Ιουνίου, αφού δεν πρόκειται να υπάρξει νέος κύκλος, και ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει ήδη αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές του. Υπάρχουν όπως πληροφορούμαι πολύ λίγες εκπομπές που έχουν γυριστεί και δεν έχουν ακόμα μεταδοθεί. Ωστόσο το τέλος της ιστορικής εκπομπής που για 17 χρόνια κρατούσε συντροφιά στους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, θα γραφτεί οριστικά τον Ιούνιο. 

Εκείνο που συζητείται σε σχέση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στα ΜΜΕ της Ελλάδας είναι πως οι τελευταίες εκπομπές του γίνονται με καθαρά δικές του επιλογές σε ρεπερτόριο και συνεργάτες. Ότι δηλαδή στις τελευταίες εκπομπές έχει καλέσει μόνο καλλιτέχνες που ο ίδιος προτιμά χωρίς να προβάλλει τις επιθυμίες δισκογραφικών εταιρειών και παραγωγών που αποτείνονται στο κανάλι. Ούτε και πανελίστες ή παίκτες ριάλιτι έχουν καλεστεί στις τελευταίες εκπομπές. Αυτό σύμφωνα με όσα γράφονται, θα έχει επιπλέον κόστος στον ΣΚΑΪ και θα έχει μειωμένα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής, ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό…

Το ριάλιτι του σεξισμού «The Bachelor» πάει για τον δεύτερο του γύρο με παρουσιαστή αυτή τη φορά, όπως όλοι λένε, τον ηθοποιό Αλέξη Παππά που έγινε πασίγνωστος από τη συμμετοχή του στο Survivor. O νέος «Εργένης» φέρεται να έχει ήδη ενταχθεί στην παραγωγή η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη πρόλαβε να απορρίψει έναν άλλο υποψήφιο παρουσιαστή. Λέγεται μάλιστα ότι ο Παππάς ήταν η πρώτη επιλογή της παραγωγής και πως για να τον πείσουν έχουν βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Το ποσό που γράφτηκε ότι θα λάβει ο Παππάς είναι ούτε λίγο, ούτε πολύ 100.000 ευρώ! 

Δεν είναι εκπληκτικό πόσα πολλά χρήματα ξοδεύονται για παραγωγές του τίποτε; 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X