ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Η ονειρική μέθη του απροσδιόριστου και μια πρεμιέρα

Με αγωνία αναμένουν στον Αρχάγγελο τα νούμερα που θα κάνει απόψε η νέα εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Στη νέα χρονιά με νέες εγκαταστάσεις

Ανακαίνιση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεών του ετοιμάζει μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι. Όπως μου ανέφερε πρόσφατα στέλεχος του σταθμού, η νέα χρονιά θα βρει το κανάλι σε νέους, μεγαλύτερους και πολύ πιο άνετους χώρους «ώστε η δουλειά να βγαίνει εύκολα και γρήγορα».

Η νέα επέκταση στους χώρους του σταθμού, σύμφωνα με το στέλεχος, φανερώνει την ανοδική πορεία του καναλιού σε όλους τους τομείς. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι το συγκεκριμένο κανάλι διευρύνεται συνεχώς και στην τηλεθέαση και στις παραγωγές ενώ ετοιμάζεται να επεκταθεί και σε άλλους τομείς.

Το στέλεχος με πληροφόρησε ακόμα ότι οι ιδιοκτήτες του καναλιού δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα που καταγράφει ο σταθμός γι’ αυτό και αυξάνουν τις επενδύσεις τους στο εργασιακό περιβάλλον.

Το αναμένουν με αγωνία

Η νέα εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους «Ένα Τραγούδι Ακόμα», κάνει απόψε πρεμιέρα από το OMEGA. Πρόκειται για μουσική εκπομπή στην οποία ο συνθέτης θα συνοδεύσει στο πιάνο καλλιτέχνες με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν αλλά και άλλους.

Φίλοι αλλά και συνεργάτες του στην μουσική του πορεία των 30 χρόνων θα θυμίσουν αγαπημένα τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Μεταξύ άλλων απόψε θα εμφανιστούν η Ευρυδίκη, η Μαντώ αλλά και Πασχάλης. Μαζί τους και μια νέα φωνή, η Δήμητρα Μητρούσια.

Πρόκειται για παραγωγή που στην Ελλάδα προβάλλει το OPEN ενώ στην Κύπρο ο OMEGA. Στο κανάλι του Αρχαγγέλου αναμένουν με αγωνία να δουν τα νούμερα που θα κάνει η νέα εκπομπή, ελπίζοντας να τους ανεβάσει και στη γενική κατάταξη της τηλεθέασης. Για να δούμε, τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε;

Ο Γαρδέλης είναι εκτός αλλά εντός της Φάρμας

Κρίμα που έφυγε από τη Φάρμα ο Σταμάτης Γαρδέλης. Είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσε να προσφέρει πολύ γέλιο στους τηλεθεατές. Παρακολούθησα τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της Σκορδά και του Λιάγκα και ομολογώ ότι

Την περασμένη Τετάρτη ο Γαρδέλης αποχώρησε από την Φάρμα και άφησε όλους με την απορία για την αιτία της αποχώρησής του. Ενώ ήταν υποψήφιος για αγώνα τελικά εξαφανίστηκε από το ριάλιτι χωρίς καν να παίξει. Καλεσμένος στο Πρωινό με την Σκορδά και τον Λιάγκα του ζητήθηκε να διευκρινίσει την αιτία της φυγής του, αφού ακούστηκε έντονα η φήμη ότι είχε τσακωθεί άγρια με μέλος της παραγωγής. Και εκεί άρχισαν τα… ωραία.

Ο Γαρδέλης απάντησε ότι μπορεί να αποχώρησε από το παιχνίδι, αλλά νιώθει ακόμα πως βρίσκεται μέσα σε αυτό. Και το περιέγραψε τόσο γλαφυρά που η Σκορδά και ο Λιάγκας έμειναν να τον κοιτούν με το στόμα ανοιχτό. «Μπορεί να βγήκα από τη Φάρμα, αλλά δε βγήκα από το παιχνίδι. Η Φάρμα για μένα δεν είναι τα 18 άτομα μέσα σε 2,5 στρέμματα, ούτε τα 250 άτομα που οργανώνουν αυτό το πράγμα. Η Φάρμα είναι ένα άγνωστο ταξίδι διαμετρικών αποστάσεων, μία ονειρική μέθη του απροσδιόριστου», τους είπε.

Μόλις συνήλθαν από την πρώτη έκπληξη ο Λιάγκας του είπε χιουμοριστικά: «Θα μας κάψεις τελείως», και στη συνέχεια τον ρώτησε ευθέως να πει τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε. Η απάντηση του ήταν: «Με προδίδει η μέση μου και δεν μπορώ να ζήσω όπως θέλω στη Φάρμα. Γι’ αυτό, αποχωρώ για να ξεκουραστώ και ποιος ξέρει; Σαν τρελός θέλω να ξαναμπώ. Έχω βάλει θεμέλια στη Φάρμα». Ευχαρίστησε πάντως το Πρωινό για την ευκαιρία που του έδωσε να ξεκαθαρίσει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να φύγει από το ριάλιτι και να… αποκαταστήσει, όπως, είπε, την εικόνα του.

Κρίμα και πάλι κρίμα που η μέση του δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει το διαμετρικών αποστάσεων ταξίδι και την ονειρική μέθη του απροσδιόριστου και βγήκε πριν προλάβει να μπει. Γιατί με την απουσία του, έστω κι αν ο ίδιος νιώθει να είναι «μέσα», άφησε όλους τους τηλεθεατές με ένα διαμετρικών αποστάσεων αίσθημα του ανικανοποίητου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση