ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Η νέα θεαματική TV - Από το «Big Brother» στο «Just the 2 of us»

Αναμένονται με αγωνία οι νέες ατάκες της Λαίδης...

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Με τα μούτρα σε νέα ριάλιτι και σόου έχουν πέσει κάποιοι σταθμοί αφού αυτά είναι τελικά που φέρνουν την υψηλή τηλεθέαση. Έτσι πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους αυτά που βρίσκονται τώρα σε εξέλιξη, θα πρέπει να είναι έτοιμα αυτά που θα τα αντικαταστήσουν. Και όσο πιο χαμηλού επιπέδου τόσο πιο θεαματικά...

Τα τρία νέα σόου που συζητιούνται πολύ αυτή τη περίοδο στην Ελλάδα είναι το «Big Brother» που επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, 20 χρόνια μετά την πρώτη του μετάδοση. Σημειώνεται πως στην Ελλάδα τελευταία φορά προβλήθηκε από τον Alpha το 2010 με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά. Αναμένεται πως η μετάδοσή του θα αρχίσει αρχές του 2020 και στην Κύπρο, το πιο πιθανόν είναι να το προβάλλει το Sigma.

Τον Ιανουάριο του 2020 θα αρχίσει και η προβολή του «Just the 2 of us» με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη που στην Ελλάδα θα προβάλλεται από το Open. Tο ενδιαφέρον με τη συγκεκριμένη εκπομπή είναι η συμμετοχή της Άντζελας Δημητρίου, η οποία αποδέχθηκε την πρόταση που της έγινε και θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή. Αναμένονται με αγωνία οι ατάκες της Λαίδης και το σίγουρο είναι πως το σόου θα τύχει τεράστιας προβολής από εκπομπές που θα σατιρίζουν τις ατάκες της Λαίδης...

Θυμάστε τις δηλώσεις της τότε που την κάλεσαν να τραγουδήσει στα κατεχόμενα; Μετά τον σάλο που προκλήθηκε βγήκε και είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Δεν είμαι υποχρεωμένη να ξέρω πού είναι η Κερύνεια, ούτε είμαι από την Κύπρο, ούτε έχω υποχρεώσεις στην Κύπρο. Έχω προσφέρει πράγματα γι' αυτήν... Ούτε ήξερα ότι θα πάω στα Κατεχόμενα. Είμαι υποχρεωμένη να ξέρω πού είναι; Έχω σπίτι εκεί;»
Ασφαλώς η μέγιστη ατάκα της είναι το «τρέφομαι με είδη υγιεινής» αλλά μάλλον μας περιμένουν καλύτερα στο «Just the 2 of us».

Με αγωνία αναμένεται από πολλούς και το νέο «Master Chef» το οποίο φημολογείται ότι θα περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές και ίσως ένα νέο κριτή. Η εκπομπή θα βγει στον αέρα από το Star μόλις ολοκληρωθεί το «GNTM» και στην Κύπρο θα προβάλλεται όπως και πριν από το Omega. Ευχή και ελπίδα των ιθυνόντων του Omega είναι να βρεθεί ένα νέο κυπριακό «εν κουλί» ώστε και τα ποσοστά τηλεθέασης να εκτοξευτούν και τα έσοδα από τη διαφήμιση που θα τα συνοδεύσουν. Η κριτική που δέχθηκε ο προηγούμενος γύρος της εκπομπής είναι ότι η μαγειρική μπήκε σε δεύτερη και τρίτη μοίρα και πως σε πρώτη ζήτηση ήταν η ίντριγκα και η τηλεθέαση.

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος σταθμός με μεγάλη διαφορά ήταν χθες το Sigma με ένα 19% ελέω «The Voice», παρά το ότι στις προηγούμενες ημέρες δεν τα πήγε και τόσο καλά. Το ίδιο ψηλό ποσοστό κατέγραψε το Sigma τόσο στη γενική τηλεθέασης όσο και στο δυναμικό κοινό.

Αναλυτικά οι τηλεμετρήσεις της χθεσινής ημέρας από την Nielsen έδειξαν πως στη γενική τηλεθέαση πρώτος σταθμός ήταν το Sigma (19,3%), δεύτερος ο Alpha (11,3%), τρίτος ο ΑΝΤ1 (10,1%), τέταρτο το Omega (7,9%) και πέμπτο το ΡΙΚ1 (6,9%). Ακολουθούν η ΕΡΤ World (2,3%), το ΡΙΚ2 (1,4%) και το Smile (o,7%).

Στο ειδικό κοινό πρώτος σταθμός ήταν επίσης το Sigma (19,9%), δεύτερος ο ΑΝΤ1 (13%), τρίτος ο Alpha (12,2%), τέταρτος το Omega (7%) και πέμπτος το ΡΙΚ1 (2,9%). Ακολουθούν το ΡΙΚ2 (1,5%), η ΕΡΤ World (1,2%) και Smile (0,5%).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X