ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Η επιστροφή του Fatman και άλλες ιστορίες...

Γιατί τους νέους μάγειρες τους βλέπουμε στην TV και δεν τρώμε τίποτα από τα χέρια τους;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Τα διαφημιστικά τρέιλερ των νέων εκπομπών άρχισαν ήδη να προβάλλονται και ορισμένων η συχνότητα προβολής έχει καταντήσει ενοχλητική, μη σας πω εκνευριστική. Από τα τρέιλερ που ξεχωρίζουν είναι αυτό του νέου γύρου του σόου του Λούη Πατσαλίδη που παρουσιάζει τον Λούη ως υπερήρωα έχοντας στο πλάι του τους στενούς του συνεργάτες, επίσης ντυμένους ως κινηματογραφικούς ήρωες να βαδίζουν σε μια νέα πολλά υποσχόμενη τηλεοπτική σεζόν...

Η ομάδα του Λούη εμπλουτίζεται φέτος με ένα νέο πρόσωπο, την Μαριλένα Χαραλαμπίδου, σύζυγο του Τεύκρου Νεοκλέους.

Μαζί με τον Λούη εξακολουθούν οι κολλητοί του Τεύκρος Νεοκλέους στην κιθάρα και Παναγιώτης Κυριάκου στα κρύα αστεία και την ηθικολογία.

Δεν λέω το τρέιλερ ήταν ωραίο, καλογυρισμένο και ατμοσφαιρικό. Αλλά πόσα χρόνια θα διαρκέσει το αστείο με τον fatman;

Ίσως μέχρι που ο Λούης να αποφασίσει να κάνει δίαιτα;

Μάλλον ποτέ...

Μπορείτε να δείτε τον Fatman και την παρέα του εδώ: https://www.facebook.com/watch/LouisNightShowOfficial/

Σιγά, σιγά βρίσκουν τον τηλεοπτικό τους δρόμο οι δεύτεροι και τρίτοι τερματίσαντες στο φετινό MasterChef. Ο δικός μας, Κύπριος δηλαδή, Σταυρής Γεωργίου βρήκε τον δρόμο του στο Omega και από τη νέα σεζόν θα σερβίσει συνταγές μέσα από την εκπομπή «Επιπλο Γκουρμεδιές». Μια εκπομπή που προσπαθεί να κεφαλοποιήσει το «έπιπλο» που σερβιρίστηκε μέχρι σκασμού στο MasterChef αλλά δεν μπορώ να πω ότι, τουλάχιστον ως τίτλος σκίζει από αισθητική. Είμαι σίγουρος ότι οι συνταγές του Σταυρή θα έχουν περισσότερη φαντασία και αισθητική αν θέλουν να λογαριάζονται στις... γκουρμεδιές.

Πάντως μόλις είδα το τρέιλερ σκέφτηκα πως ποτέ το γκουρμέ δεν σερβιρίστηκε με τόσο λαϊκό χάλι. Ας μην κακομελετούμε όμως κι ας περιμένουμε.

Στο hot ζευγάρι του MasterChef τώρα, Δημήτρη Μπέλλο και Μαρία. Όπως αποκάλυψαν στη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκονται στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day».

Όλοι σχεδόν οι φιναλίστ του πετυχημένου ριάλιτι μαγειρικής τακτοποιήθηκαν επαγγελματικά και... τηλεοπτικά εκτός από τον μεγάλο νικητή, τον Σταύρο Βαρθαλίτη, τον χαρακτηριζόμενο και ως MasterChef της διπλανής πόρτας.

Όπως πάντως ανακοινώθηκε προ καιρού, είχε κλείσει συμφωνία με εταιρία και αναμενόταν να τον δούμε με δικό του κανάλι, μιας και επιθυμία του ήταν να γίνει... καναλάρχης. Για να δούμε τη συνέχεια...

Πάντως αυτό με τους νέους μάγειρες που μόνο τους βλέπουμε και τίποτα δεν τρώμε από τα χεράκια τους εμένα δεν μου αρέσει. Γιατί αν είναι να βλέπω τις συνταγές και όχι να τις απολαμβάνω, καλή είναι και η Χριστιάνα Αριστοτέλους! 

Τι λέει η τηλεθέαση;

Ο ANT1 τερμάτισε χθες πρώτος και στη γενική τηλεθέαση και στο δυναμικό κοινό ενώ τη δεύτερη θέση και στις δύο κατηγορίες κατέλαβε ο Alpha.

Στη γενική τηλεθέαση την τρίτη θέση κατέλαβε το Omega, την τέταρτη το Sigma και την πέμπτη το ΡΙΚ1.

Στο δυναμικό κοινό την τρίτη θέση κατέλαβε το Sigma, την τέταρτη θέση το Omega και την πέμπτη θέση, με πολύ χαμηλό ποσοστό, το ΡΙΚ1.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Στη γενική τηλεθέαση η σειρά των καναλιών για τη χθεσινή μέρα ήταν:

ANT1: 16,5%

ALPHA: 13,3%

OMEGA: 10,3%

SIGMA: 9,8%

PIK1: 7,2%

PIK2: 1%

ERT WORLD: 1%

Στο δυναμικό κοινό η τηλεθέαση που κατέγραψαν τα κανάλια για τη χθεσινή ημέρα ήταν:

ANT1: 20,3%

ALPHA: 14,6%

SIGMA: 11,3%

OMEGA : 6,4%

PIK1: 2,6%

PIK2: 0,9%

ΕRΤ World: 0,4%

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση