ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Η... ένεση του #YFSFgr και ένα κανάλι που πάει στα δικαστήρια

Τελικά ποιος απέλυσε την Κάλια από την εκπομπή του Λιάγκα;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Την Κυριακή κάνει πρεμιέρα το «Your Face Sounds Familliar» (YFSFgr) στον ΑΝΤ1 με θετικές ενδείξεις για το... ταμείο που θα κάνει. Η τηλεθέαση του νέου κύκλου αναμένεται να είναι υψηλή όχι μόνο λόγω των συμμετοχών (μεταξύ των οποίων θα είναι και η Ευριδίκη, ο Λάμπης Λιβιεράτος και ο Γιώργος Χρανιώτης) αλλά και των κριτών, με την προσθήκη της Μίρκας Παπακωνσταντίνου.

Αναμβίφολα το #YFSFgr θα προσφέρει μια ένεση τηλεθέασης στον ΑΝΤ1, ο οποίος αν και τα πάει πολύ καλά στις μετρήσεις, τελευταία ανεβοκατεβαίνει στις πρώτες τρεις θέσεις.

Στην παρουσίαση του σόου παραμένει η Μαρία Μπεκατώρου.

Αναλυτικά, οι διαγωνιζόμενοι άνδρες θα είναι: Λάμπης Λιβιεράτος, Γιώργος Χρανιώτης, Στέφανος Μουαγκιέ, Νικόλας Ραπτάκης και Ηλίας Μπόγδανος. 

Οι πέντε γυναίκες που διαγωνιστούν είναι: Ευρυδίκη, Μαρία Ανδρούτσου, Δανάη Λουκάκη, Τάνια Μπρεάζου και Κατερίνα Κουκουράκη.

Στην κριτική επιτροπή παραμένουν οι Αλέξης Γεωργούλης, ο Δημήτρης Σταρόβας και Γιώργος Μαζωνάκης με την προσθήκη της Μίρκας Παπακωνσταντίνου που αντικαθιστά την Μιμή Ντενίση.

Στα μαχαίρια βρίσκονται πολύ γνωστοί παραγωγοί τηλεοπτικών σειρών με μεγάλο κυπριακό κανάλι. Αιτία είναι τα ποσά που διεκδικούν και που το κανάλι αρνείται ή αδυνατεί να τους τα προσφέρει.

Όπως μαθαίνω ακολούθησαν πολλές προσπάθειες για διευθέτηση της διαφοράς αλλά το χρέος του καναλιού παραμένει.

Φέρεται δε να πρόκειται για το «τρίτο» κρέμασμα παραγωγού από το κανάλι με τις επιπτώσεις να είναι αλυσιδωτές και να μεταφέρονται σε ηθοποιούς, τεχνικούς και άλλους συνεργάτες πολύ γνωστών τηλεοπτικών παραγωγών.

Η υπόθεση, όπως πληροφορούμαι οδηγείται στα δικαστήρια με το κανάλι στη θέση του κατηγορουμένου. Όπως ακούγεται μεταξύ ανθρώπων του θεάματος, εάν η υπόθεση προχωρήσει και καταδικαστεί ο σταθμός, ίσως να είναι θέμα χρόνου να χαθεί εντελώς η αξιοπιστία που για χρόνια είχε προσπαθήσει να κτίσει...

Πολλά ακούγονται και γράφονται για την απόλυση της Κάλιας Ελευθερίου από το πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα. Πρόκειται για τη δεύτερη απόλυση μετά την απόλυση της αρχισυντάκτριας της εκπομπής η οποία τιμωρήθηκε σκληρά από το ΕΣΡ με μεγάλο πρόστιμο και διακοπή της προβολής της για πέντε μέρες. Μάλιστα μεγάλο μέρος από το πρόστιμο φέρεται να κόπηκε από τον μισθό του ίδιου του Λιάγκα. Η νέα πληροφορία είναι πως για την απόλυση της Κάλιας ευθύνεται ο ίδιος ο Λιάγκας, κάτι που σε ελεύθερη μετάφραση θα μπορούσε να αποδοθεί με τη φράση: «Λιάγκας κερνά, Λιάγκας πληρώνει...».

Η αιτία της απόλυσης δεν αναφέρθηκε αλλά όπως ακούω ετοιμάζονται μεγάλες αλλαγές στην εκπομπή και η είσοδος νέων προσώπων.

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος σταθμός τόσο στη γενική τηλεθέαση όσο και στο δυναμικό κοινό ενώ στη δεύτερη και τρίτη θέση ανταγωνίστηκαν το Omega και ο ΑΝΤ1. Στη τελευταία θέση της γενικής τηλεθέασης βρέθηκε το Sigma και στη τελευταία θέση του δυναμικού κοινού το ΡΙΚ1.

Δείτε πιο κάτω τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Η σειρά που κατέλαβαν τα τηλεοπτικά κανάλια για τη χθεσινή μέρα στη γενική τηλεθέαση:
ALPHA: 15,9%
OMEGA : 12,2%
ANT1: 11,2%
PIK1: 7,9%
SIGMA: 7,3%
PIK2: 2,1%
ΕΡΤ World: 1,3%

Στο δυναμικό κοινό τα ποσοστά για τη χθεσινή μέρα διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:
ALPHA: 16,1%
ANT1: 14,6%
OMEGA: 11,2%
SIGMA: 5,8%
PIK1: 2,8%
PIK2 2,3%
ERT 0,6%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X