ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Η αρχή του «MasterChef» και το... τέλος της Μενεγάκη

Τι λέει η τηλεθέαση;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Απόψε θα είναι η μεγάλη πρεμιέρα του ελληνικού «MasterChef», το οποίο στην Κύπρο θα προβάλλεται, όπως και το προηγούμενο, από το Omega.

Ο τηλεριάλιτι διαγωνισμός μαγειρικής αναμένεται πώς και πώς από τους φανατικούς του είδους αλλά και από τα κανάλια που θα το προβάλλουν προσβλέποντας σε ψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Όπως μαθαίνω από μία πηγή μου στο Omega, οι προβλέψεις κάποιων στο κανάλι είναι ότι με το ριάλιτι ο σταθμός μπορεί να καπαρώσει και τη δεύτερη θέση σε τηλεθέαση...

Σε ό,τι αφορά τα επεισόδια της εβδομάδας, απόψε, την Τρίτη και την Τετάρτη, θα δούμε τους τρεις κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο με τους υποψήφιους στις οντισιόν με αρχή τη Θεσσαλονίκη.

Για να δούμε εάν θα έχει και φέτος Χάμπο το «MasterChef» και αν θα βρεθεί το νέο... «εν κουλί;»

Η φυγή της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha και γενικά την τηλεόραση, τουλάχιστον για μία περίοδο, μάλλον επιβεβαιώνεται. 

Η σταρ τηλεπαρουσιάστρια φέρεται να έχει αποφασίσει τελεσίδικα πως ήρθε ο καιρός να ξεκουραστεί και να ασχοληθεί με τον εαυτό της. Η απόφασή της είναι να αποχωρήσει από την εκπομπή της με το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Έχει μάλιστα προγραμματίσει, όπως γράφτηκε, ένα ταξίδι στην Αμερική με το έτερόν της ήμισυ Ματέο Παντζόπουλο και όταν με το καλό επιστρέψει θα ασχοληθεί και με το τηλεοπτικό της μέλλον...

Εμένα πάντως μου φαίνεται λίγο παράξενο να μην έχει προγραμματίσει τίποτα, με κανέναν και να τρέχει ως έφηβη για ταξίδι διαρκείας στο εξωτερικό «και βλέπουμε».

Γιατί καλή, χρυσή η τηλεπαρουσιάστρια αλλά η τηλεόραση έχει τους δικούς της κανόνες και τα δικά της χρονοδιαγράμματα και.. νόμους. Και η ωραία Ελένη τα γνωρίζει πολύ καλά.

Δεν θα είναι λίγο άτοπο να έρθει ύστερα από ένα ή δύο έτη και να πει «παιδιά, είμαι η Μενεγάκη και ήρθα να πάρω εκπομπή»;

Εκτός κι αν έχει προκρατήσει και εκπομπή και θέση σε κάποιους σχεδιασμούς ή δεν έχει πια κέφι να κάνει τηλεόραση...

Έκπληξη προκάλεσε η δήλωση του σχεδιαστή μόδας και κριτή του «GNTM» Άγγελου Μπράτη, «Επειδή είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα». 

Γιατί εμείς έχουμε ακριβώς την αντίθετη εικόνα για τα ενδιαφέροντα των media;

Σε ποιο κανάλι ανησυχούν πολύ γιατί η εκπομπή στην οποία πολλά επένδυσαν είναι σκέτη απογοήτευση;

Μαζί με τα περιθώρια χρόνου που έδωσαν εξαντλείται, όπως ακούω, και η υπομονή κάποιων...

Τι λέει η τηλεθέαση: 

Πρώτος σταθμός στη γενική τηλεθέαση ήταν για τη χθεσινή μέρα ο Alpha Κύπρου με τον ΑΝΤ1 και το Οmega να ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση, το ΡΙΚ1 στην τέταρτη και το Sigma στην πέμπτη θέση.

Στη γενική τηλεθέαση την πρωτιά κράτησε και πάλι ο Alpha με τον ΑΝΤ1 να βρίσκεται στη δεύτερη θέση, το Omega στην τρίτη και το Sigma στην τέταρτη. Το ΡΙΚ1 βρέθηκε στη τελευταία θέση των μεγάλων καναλιών.

Δείτε πιο κάτω τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Η σειρά που κατέλαβαν τα τηλεοπτικά κανάλια για τη χθεσινή μέρα στη γενική τηλεθέαση:
ALPHA: 16%
ANT1: 12,1%
OMEGA : 11,3%
PIK1: 7,2%
SIGMA: 7,1%
PIK2: 2,4%
ΕRΤ World: 1,4%

Στο δυναμικό κοινό τα ποσοστά για τη χθεσινή μέρα διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:
ALPHA: 17,1%
ANT1: 15,8%
OMEGA: 9,2%
SIGMA: 5,9%
PIK1: 3%
PIK2: 2,3%
ΕRΤ World: 10,7%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X