ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Η απογείωση του «THE CHASE» και ο ήρωας του «Big Brother»

Ο Αλεξανδρίδης του «Big Brother» και το «ό,τι δηλώσεις είσαι»

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ψηλά ποσοστά κατέγραψαν χθες οι πρεμιέρες τόσο του νέου κύκλου του «The Voice» από το Sigma όσο και του νέου τηλεπαιχνιδιού του Alpha «THE CHASE».

Οι δύο εκπομπές κονταροχτυπήθηκαν με το «THE CHASE» να κερδίζει στα σημεία. Η επιλογή του Τάσου Τρύφωνος να καλέσει στο πρώτο επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού την Dream Team του Alpha,δηλαδή τους Λούη Πατσαλίδη, Χριστιάνα Αριστοτέλους, Χριστιάνα Αρτεμίου και Μάριο Δημητρίου με Chaser τον Αντρέα Πιτσιλλίδη, επιβραβεύτηκε πολλαπλά. Η τηλεθέαση του τηλεπαιχνιδιού χθες βράδυ έφτασε μέχρι και το 28,2%, παρά το γεγονός ότι είχε απέναντί του τον... κυκλώνα «The Voice».

Σημειώνεται πως και το «The Voice» τα πήγε αρκετά καλά, αφού και αυτό σημείωσε σε κάποια στιγμή ποσοστό 27,2% αλλά στην αρχή του παιχνιδιού. Στη συνέχεια κινήθηκε με ποσοστά 24,3% και 23,5% στα δύο τελευταία τέταρτα, ενώ το «THE CHASE» κινήθηκε από το 21,3%,στο 25,6% για να κατακτήσει το σημαντικό 28,2% στο τελευταίο τέταρτο.

Αν το «THE CHASE»συνεχίσει με αυτό το ρυθμό, το «The Voice» που άλλοτε μονοπωλούσε την τηλεθέαση, φέτος θα τα βρει πολύ δύσκολα.

Από σήμερα το νέο τηλεπαιχνίδι με τον Τάσο Τρύφωνος θα μεταδίδεται στις 19:20 και όλοι αγωνιούν να δουν ποια ποσοστά θα καταγράψει με τους«κανονικούς» ποια παίκτες του.

Ενώ ο σάλος με τα όσα δήλωσε περί βιασμού ο πρώην παίχτης του «Big Brother», Αντώνης Αλεξανδρίδης, συνεχίζεται, ο ίδιος δηλώνει τώρα ότι θέλει να επιστρέψει πίσω στο σπίτι του«Μεγάλου Αδελφού» για να δείξει ποιος πραγματικά είναι.

Δηλώνει πραγματικά μετανιωμένος και θέλει να του δοθεί η ευκαιρία να επανορθώσει…Όπως είπε, «όταν έφυγα από το σπίτι με πήγαν σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο και εκεί είδα για πρώτη φορά το χαμό που γινόταν για κάτι που ειπώθηκε για πλάκα. Ξέρω ότι ίσως μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή, αλλά ειλικρινά και το λέω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου μετάνιωσα για ότι έγινε. Μπορεί να είμαι πολλά, αλλά ούτε το μικρό δαχτυλάκι μου έχω σηκώσει σε γυναίκα.Θέλω πραγματικά να ξαναμπώ μέσα, να επιστρέψω για να αποδείξω ποιος είμαι. Κυρίως όμως για να δείξω ότι δεν είμαι αυτό το τέρας που λένε, αλλά ένας άνθρωπος που έκανε ένα λάθος, ζήτησε συγγνώμη και μετάνιωσα πραγματικά».

Από τις δηλώσεις του πάντως δείχνει να νιώθει ότι έγινε πραγματικός σταρ. Γυναίκες, όπως είπε, «μου στέλνουν μηνύματα να μη στεναχωριέμαι, άλλες μου λένε ότι θέλουν να με γνωρίσουν και υπάρχει και ένα ποσοστό που λέει ότι δε θα ξαναδεί το Big Brother επειδή έφυγα εγώ». Αν λέει αλήθεια ο τύπος, διερωτώμαι πόσο ήρωας θα γινόταν εάν καταδίκαζε τους βιαστές και τους εκμεταλλευτές των γυναικών!

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ βρίσκει εφαρμογή το «ό,τι δηλώσεις είσαι». Ιδιαίτερα αν ανήκεις στην όλο και αυξανόμενη ομάδα των πρόσκαιρων τηλεοπτικών προϊόντων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρύσανθος

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση