ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: H Καραντώνη στο ΡΙΚ, το νέο «My Style Rocks» και το νέο wannabe ζευγάρι της TV

Τι λέει η τηλεθέαση;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Αλλαγές αναμένονται στο ΡΙΚ με νέα προγράμματα και νέα… φιλοσοφία. Όπως μαθαίνω από πηγή μου στο ίδρυμα, το ΡΙΚ2 θα αποκτήσει (επιτέλους) δική του ταυτότητα και δεν θα είναι το κανάλι «λίγο απ’ όλα» ενώ αναμένονται και σημαντικές αλλαγές στα προγράμματα του ΡΙΚ.

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή με το νέο έτος θα είναι η ένταξη της «Παραδοσιακής Βραδιάς» με την Άντρη Καραντώνη και τον Μιχάλη Χατζημιχαήλ και την παρέα τους που εγκαταλείπουν οριστικά το Sigma και μεταφέρονται στο ΡΙΚ1.

Η πρεμιέρα της εκπομπής αναμένεται στις 8 Φεβρουαρίου και θα μεταδίδεται από το ΡΙΚ1 κάθε Σάββατο βράδυ. Από το ΡΙΚ ελπίζουν ότι η νέα εκπομπή θα φέρει νέα τηλεθέαση στο ημικρατικό κανάλι, σε αντίθεση με το Sigma που γνωρίζει ότι ο τερματισμός της θα στερήσει πολύτιμη τηλεθέαση από το κανάλι σε μια εποχή που τη χρειάζεται σαν οξυγόνο.

Έκανε πρεμιέρα και το ριάλιτι του τίποτα, «My Style Rocks», με τους κριτές να κάνουν ό,τι μπορούν για να προσβάλουν τα μοντέλα και να τραβήξουν την προσοχή και την… τηλεθέαση. Και στα δύο πρώτα επεισόδια έγινε επίδειξη πνεύματος, σώματος και… κακίας. Αναμένεται σύντομα να φανεί αν οι προσπάθειες των κριτών και των μοντέλων θα στεφθούν με επιτυχία και θα… σηκώσουν τα νούμερα.

Οι μετρήσεις της τηλεθέασης θα φανερώσουν κατά πόσον το έχουν καταφέρει και κατά πόσον έχουν ακόμα πέραση τα ριάλιτι που γίνονται μόνο και μόνο για την τηλεθέαση.

Ξαναφουντώνει η συζήτηση για την επαναφορά του «Big Brother» στην ελληνική τηλεόραση και βεβαίως την κυπριακή. Άλλο ένα ριάλιτι το οποίο γαργαλάει την περιέργεια των τηλεθεατών και θα αναμένεται να σηκώσει την τηλεθέαση στα ύψη, όπως συμβαίνει και αλλού. Τα νέα ονόματα που ακούγονται για την παρουσίαση του ριάλιτι είναι του Χάρη Βαρθακούρη και της συζύγου του, Αντελίνας, οι οποίοι έγιναν γνωστοί από το τηλεοπτικό #GlobetrottersGR. Το ζεύγος φαίνεται να αποτελεί το νέο wannabe τηλεοπτικό ζευγάρι και δέχεται βροχή τις προτάσεις για εκπομπές, όπως οι ίδιοι λένε.

Μάλιστα, ο τραγουδοποιός κατά τα άλλα, Χάρης Βαρθακούρης, δήλωσε με κάθε σοβαρότητα:

“Με την Αντελίνα θα έκανα το οτιδήποτε, οπότε γιατί όχι και το «Big Brother». Της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και ξέρουμε τους ρυθμούς μας”.

Όπως θα λέγαμε και στα κυπριακά: Ο,τι χορεύκω παίζε μου…

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος σταθμός στη γενική τηλεθέαση ήταν για τη χθεσινή μέρα ο ΑΝΤ1, δεύτερος ο Alpha Κύπρου, τρίτο το ΡΙΚ1, τέταρτο το Omega και στην τελευταία θέση των μεγάλων καναλιών το Sigma.

Στη γενική τηλεθέαση την πρωτιά κράτησε και πάλι ο ΑΝΤ1 με αρκετή διαφορά από τους υπόλοιπους, με δεύτερο τον Alpha, τρίτο το Omega, τέταρτο το Sigma και πέμπτο το ΡΙΚ1.

Δείτε πιο κάτω τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Γενική τηλεθέαση:
ANT1: 16.0%
ALPHA: 14.4%
PIK1: 12.3%
OMEGA : 11.6%
SIGMA: 8.8%
PIK2: 1.1%
ΕΡΤ World: 1.1%

Στο δυναμικό κοινό τα ποσοστά για τη χθεσινή μέρα διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:
ANT1: 19.8%
ALPHA: 12.1%
OMEGA: 11.3%
SIGMA: 9.0%
PIK1: 6.8%
PIK2: 0.7%
ΕΡΤ World: 0.6%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση