ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοδουλίδης: «Ο ΔΗΣΥ δεν διασπάται» - Η αναφορά στον Κληρίδη (vid)

«Δεν έκρυψα ποτέ το κόμμα από το οποίο προέρχομαι»

24news team

Για τα όσα του καταλογίζουν τις τελευταίες μέρες και το γεγονός ότι ο ίδιος ευθύνεται για την ήττα του ΔΗΣΥ στον πρώτο γύρο των εκλογών, μίλησε ανάμεσα σε άλλα ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

«Δεν έκρυψα ποτέ ότι προέρχομαι από τον ΔΗΣΥ. Τα αποτελέσματα των εκλογών καθορίζονται από τον κυπριακό λαό, όχι από τους υποψηφίους. Επειδή γνωρίζω τον χώρο του ΔΗΣΥ, ο ΔΗΣΥ δεν διασπάται»,σημείωσε.

Σε δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο του Σίγμα «ΤΟΜΕΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ», ο κος Χριστοδουλίδης ανέφερε πως «Όποιος μιλά για διάσπαση ή σκέφτεται τη διάσπαση του Δημοκρατικού Συναγερμού, θα διαψευστεί κατηγορηματικά.»

Όπως είπε, για τον ΔΗΣΥ κορυφαίο θέμα αποτελεί η επίλυση του Κυπριακού, κάνοντας μάλιστα αναφορά και στον Γλαύκο Κληρίδη.

«Η συντριπτική πλειοψηφία του κόμματος, πήγε ενάντια στη θέση του ιστορικού ηγέτη Γλαύκου Κληρίδη και του νυν Προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη και λίγες εβδομάδες μετά, το κόμμα ήρθε πρώτο στις εκλογές για ανάδειξη μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.»

Aπαντώντας για τον χαρακτηρισμό «αποστάτης», ο κος Χριστοδουλίδης υποστήριξε πως «Όταν θέλεις να ηγηθείς μιας χώρας, πρέπει να είσαι πάνω από αυτά τα πράγματα.»

Δείτε τι δήλωσε:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X