ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δρόμοι γεμάτοι με σφυροδρέπανα,Τσεγκεβάρα και διπλοκάμπινα» (vid)

Το μήνυμα του Τορναρίτη στον Κασουλίδη

24news team

Μήνυμα προς τους Συναγερμικούς, για τις εκλογές της Κυριακής, έστειλε ο Χριστόφορος Τορναρίτης. 

Με ένα βίντεο στο Facebook, απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους της δεξιάς, λέγοντας ανάμεσα σε άλλα πως δεν θα ήθελε με τίποτα τα παιδιά του να δουν στους δρόμους εικόνες με σφυροδρέπανα, κόκκινα πανιά, διπλοκάμπινα και τον Τσεγκεβάρα, σε περίπτωση εκλογής του Ανδρέα Μαυρογιάννη. Μίλησε μάλιστα και για τον Γιαννάκη Κασουλίδη, λέγοντας πως θα πρέπει να ξανασκεφτεί την επιλογή του, σημειώνοντας πως όλοι κάνουμε λάθη.

Δείτε αναλυτικά:

«Έχω φίλους αριστερούς τους οποίους αγαπώ και σέβομαι …
Δεν έχω τίποτα να χωρίσω με αυτούς .
Το μύνημα είναι αυστηρά προσωπικό και απευθύνεται συγκεκριμένα προς τα ηγετικά στελέχη του ΔΗΣΥ, που για το συμφέρον τους μπορούν να πουλήσουν ψυγεία στους Εσκιμώους…»

«Με αυτό το μήνυμα, απευθύνομαι καθαρά στους οπαδούς της δεξιάς. Αν είσαι αριστερός και πιστεύεις στον κομμουνισμό, αγνόησε το μήνυμά μου. Αγαπητοί, σε σας απευθύνομαι, σε σας που με γνώμονα το πάθος της ήττας και το αίσθημα της εκδίκησης, προσπαθείτε απεγνωσμένα να μας πείσετε, να μας καθοδηγήσετε να στηρίξουμε αυτά που εσείς μας λέγατε για χρόνια να μην κάνουμε. Δεν έχω τίποτα με τον κύριο Μαυρογιάννη, αντιθέτως μου είναι συμπαθέστατος αλλά τα έχω με εσάς που παρουσιάζεστε ως οι ηγέτες του ΔΗΣΥ, ως οι σωτήρες που για να πετύχετε τον στόχο σας να παραμείνετε στην εξουσία, δεν σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από τον εαυτό σας. Και σε εσένα κύριε Κασουλίδη, που κάποτε είχα δώσει τη ψυχή μου και ό,τι άλλο είχα, θέλω να σε παρακαλέσω να το ξανασκεφτείς καλύτερα γιατί όλοι κάνουμε λάθος στη ζωή. Για να βοηθήσω στην απόφασή σας, θέλω να οραματιστούμε την Κυριακή το βράδυ τις πόλεις και τα χωριά, τα σοκάκια γεμάτα με σφυροδρέπανα, με τον Τσεγκεβάρα, με τα διπλοκάμπινα να ανεμίζουν κόκκινα λάβαρα και να καίνε ελληνικές σημαίες. Αυτή την εικόνα δεν θα ήθελα με τίποτα να βιώσουν τα παιδιά μου. Αν είσαι δεξιός, Κύπριος εθνικόφρων κάνε αυτό που λέει η ψυχή και η καρδιά σου.»

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X