ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ξεκάθαρη» επιλογή Δημητρίου με βολές κατά Αβέρωφ

«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται στη πιο κρίσιμη, ίσως, καμπή της ιστορίας του»

24news team

Μετά την αποτυχία του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξασφαλίσει θέση στον δεύτερο γύρο των εκλογών, το κόμμα βρέθηκε σε μονοπάτια δύσκολα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να στείλει μήνυμα ενότητας με αποδέκτη τον κόσμο του κόμματος.

Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι έχει «ξεκάθαρη επιλογή» και εξαπέλυσε βολές προς τον Αβέρωφ Νεοφύτου αναφέροντας μεταξύ άλλων, «οι λογικές πόλωσης, όμως, και ηθικής απαξίωσης συναγωνιστών με διαφορετική άποψη δεν ωφελούν την παράταξη και είναι ανεπίτρεπτες ειδικά όταν προέρχονται από όσους οφείλουν να μεριμνούν κάθε στιγμή για την ενότητά της».

Αυτούσια η ανάρτηση του Δημήτρη Δημητρίου

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται στη πιο κρίσιμη, ίσως, καμπή της ιστορίας του. Για πρώτη φορά εδώ και σχεδόν μισό αιώνα η παράταξή μας δεν συμμετέχει στον 2ο γύρο των προεδρικών εκλογών, παρά τον σπουδαίο αγώνα της συντριπτικής πλειοψηφίας των στελεχών του.

Για τους λόγους που οδηγηθήκαμε σε αυτή τη δυσάρεστη θέση θα συζητήσουμε την επομένη των εκλογών με ειλικρίνεια, ρεαλισμό και έντιμη αυτοκριτική, γιατί μόνο έτσι θα πάμε ξανά μπροστά.

Σήμερα, όμως, αυτό που προέχει είναι να μη βγούμε ακόμα πιο τραυματισμένοι από την κάλπη του 2ου γύρου. Την περασμένη Τρίτη το πολιτικό γραφείο της παράταξης έλαβε μια απόφαση:

Ψήφο κατά συνείδηση και παραμονή στην αντιπολίτευση.

Προσωπικά έχω ξεκάθαρη επιλογή. Οι λογικές πόλωσης, όμως, και ηθικής απαξίωσης συναγωνιστών με διαφορετική άποψη δεν ωφελούν την παράταξη και είναι ανεπίτρεπτες ειδικά όταν προέρχονται από όσους οφείλουν να μεριμνούν κάθε στιγμή για την ενότητά της.

Όλοι όσοι αγαπάμε τον Δημοκρατικός Συναγερμός έχουμε χρέος να προστατεύσουμε την ενότητά του ώστε σύντομα να είμαστε και πάλι οι πρωταγωνιστές της κυπριακής πολιτικής ζωής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X