ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χάρης Αριστείδου - «Οι δημοσιογράφοι κρατούν μου κατζία» (vid)

Και πάλι υποψήφιος...

Εκλογές χωρίς παρασκήνιο φαγητό χωρίς αλάτι και με βάση αυτό αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε υποψήφιους που ξεχώρισαν με τον δικό τους τρόπο και όχι πάντα θετικά!

Αρχή θα κάνουμε με τον κ. Χάρη Αριστείδου ο οποίος κατά την υποβολή της υποψηφιότητας του και στις δηλώσεις του απευθυνόμενος προς τους πολίτες άγγιξε τα όρια της ύβρεως αναφερόμενος στον Γλαύκο Κληρίδη με χαρακτηρισμούς που ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια.

«Δεσμεύομαι, ναι και εγώ δεσμεύομαι αλλά όχι όπως τον απατεώνα. Ούτε όπως έλεγε ο πισσοχόγλαστος Κληρίδης για τους S-300». 

 

Καλή η Δημοκρατία μήπως όμως να υπάρχουν και κάποια κριτήρια για να αποφεύγουμε τις ακρότητες;

Οι δημοσιογράφοι δεν έμειναν στο απυρόβλητο αφού μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φρόντισε να τους «στολίσει».

«Παρόλο που ο Δημήτρης Σούγλης μου έδωσε βήμα 5 μόλις μέρες πριν τη Κυριακή, είναι ο μόνος ο οποίος φάνηκε τίμιος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης απέναντι μου και μου επέτρεψε να καταθέσω τις προτάσεις μου χωρίς να με διακόψει... Οι άλλοι μου κρατούν ''κατζία'' για τα βιβλία που έγραψα για τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης».

 

Κακία εμείς δεν κρατούμε σε κανέναν. Ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να εκφράζει ευπρεπώς τις απόψεις του… κριτής όλων ο απλός πολίτης!

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X