ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαραλαμπίδου - «Αχ! Ζέτα... Ποια έρευνα»

Η καυστική ανάρτηση για τον θάνατο του 14χρονου

Η υπόθεση θανάτου του 14χρονου έχει σοκάρει ολόκληρη την Κύπρο, μονοπωλώντας μάλιστα το ενδιαφέρον τόσο της κοινωνίας όσο και της πολιτικής ζωής του τόπου.

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προέβη σε ένα καυστικό σχόλιο, θέτοντας μάλιστα και ερωτήματα.

Η κ. Χαραλαμπίδου απευθυνόμενη στην Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου αναφέρει, «αχ! Ζέτα ...Ποια έρευνα! Αυτήν που αφήνει εκτός προκαταβολικά τους υψηλόβαθμους που διοικούν;»

Αυτούσια η ανάρτηση της κ. Χαραλαμπίδου

Αχ! Ζέτα ...Ποια έρευνα! Αυτήν που αφήνει εκτός προκαταβολικά τους υψηλόβαθμους που διοικούν;

Μια ζωή τούτη η κυβέρνηση μας λέει θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο... Πώς θα φτάσει στο κόκκαλο όταν από την πρώτη στιγμή υψώθηκε δίχτυ προστασίας της Διευθυντρίας του Γραφείου Ευημερίας και από την ιδιά την Υπουργό; Δηλαδή ευθύνες έχει όλο το τμήμα εκτός της διευθυντρίας που προφανώς έπρεπε να διοικεί το τμήμα της και να γνωρίζει; Και η δικαιολογία "μόλις ανέλαβε" γιατί μας την έριξαν; Δεν γνώριζαν ότι ήταν αναπληρώτρια εδώ και τόσους μήνες; Και πριν τι έκανε ως αναπληρώτρια; Περίμενε την προαγωγή; Έτσι θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο;

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση