ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός μεταξύ Αβέρωφ - Τορναρίτη για το δείπνο στην «Ειρηνιά» (Βίντεο)

«Υπονοούμενα τέρμα»

24news team

Ο κακός χαμός σημειώθηκε στην εκπομπή του Σίγμα «Μεσημέρι και κάτι» ανάμεσα στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου και στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του κόμματος Νίκο Τορναρίτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κος Νεοφύτου σε αναφορά του για τον Γλαύκο Κληρίδη είπε: «ο Κληρίδης έφερε στο πιάτο την ένταξη της Κύπρου στην ενωμένη Ευρώπη, ήρθε θριαμβευτής από την Κοπεγχάγη. Και αυτόν τον πατριάρχη όχι του Συναγερμού άλλα της Κύπρου, έξι βουλευτές του ΔΗΣΥ είχαν δείπνο για να πάνε απέναντι του. Και πήγαν απέναντι του. Αυτά που ζούμε δεν είναι πρόσκαιρά αλλά επαναλαμβανόμενα».

Η προαναφερθείσα δήλωση του κου Νεοφύτου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κου Τορναρίτη ο οποίος με παρέμβαση του στην εκπομπή είπε: «άκουσα με προσοχή τον κο. Νεοφύτου να αναφέρεται στο δείπνο που μας είχε προσκαλέσει ο μακαριστός Αλέκος Μαρκίδης στην ‘’Ειρηνιά’’. Και επειδή πράγματι ήμουν ένας από τους βουλευτές που ήταν παρών θέλω να πω ότι χάρηκα που με κάλεσε ο κος. Μαρκίδης, δεν σας είπε βέβαια ο κος Νεοφύτου ότι εγώ προσωπικά δεν ακολούθησα τον κο Μαρκίδη αλλά στήριξα την υποψηφιότητα του Γλαύκου Κληρίδη… Μετέπειτα ο ίδιος ο Δημοκρατικός Συναγερμός και μπράβο στον κο Νεοφύτου τίμησε τον Αλέκο Μαρκίδη, οργάνωσε και μία εκδήλωση για την ομοσπονδία με κεντρικό ομιλητή τον Αλέκο Μαρκίδη. Όλη η ηγεσία του κόμματος με πρώτον τον κο Νεοφύτου καταθέσαμε στέφανο τιμής στην κηδεία του. Δεν καταλαβαίνω αυτά τα υπονοούμενα και αν θέλει ο κος Νεοφύτου να πει κάτι άλλο να το πει δημόσια όμως υπονοούμενα τέρμα».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση