ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός με Παντελίδη - Πετρίδη για το σχέδιο Ανάν: «Κάπου Έλεος!»

Έντονη διαμάχη ξέσπασε στο Twitter

24news team

Έντονη διαμάχη ξέσπασε στο Twitter μεταξύ του Χρύση Παντελίδη και του Κωνσταντίνου Πετρίδη, με αφορμή το tweet του πρώτου για το σχέδιο Ανάν.

Υπενθυμίζουμε ότι σαν σήμερα, πριν από 19 ολόκληρα χρόνια πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο το ιστορικό δημοψήφισμα για το σχέδιο για την επίλυση του Κυπριακού ζητήματος που έφερε το όνομα του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Κόφι Ανάν.

Με αφορμή τη σημερινή επέτειο, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Χρύσης Παντελίδης, δημοσίευσε στο twitter: «ΟΧΙ. 24 Απριλίου 2004. Η απόφαση του 76% των Κυπρίων που διέσωσε την Κυπριακή Δημοκρατία επέτρεψε την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και απέτρεψε την υποβάθμιση της Κύπρου σε τουρκικό προτεκτοράτο».

H συγκεκριμένη ανάρτηση, δεν έμεινε ασχολίαστη από τον τέως Υπουργό Οικονομικών, που απάντησε κάνοντας λόγο για παραχάραξη της ιστορίας εκ μέρους του κ. Παντελίδη. «Δικαίωμα οποιουδήποτε να είχε στηρίξει ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Αλλά η παραχάραξη της ιστορίας δεν περιποιεί τιμή! Η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ (συμφωνία προσχώρησης το 2003) έγινε με χειρισμούς Κληρίδη λόγω προσδοκίας της ΕΕ για λύση με βάση το ΑΝΑΝ. Σίγουρα δεν έγινε λόγω του ΟΧΙ! Κάπου ΕΛΕΟΣ!»

 

Η διαδικτυακή κόντρα συνεχίστηκε με τον κ.Παντελίδη να απαντά:

«Δικαίωμα του κ. Πετρίδη να εκνευρίζεται και να διαστρεβλώνει το γράμμα και πνεύμα του κειμένου μου όμως η αλήθεια είναι αδιαμφισβήτητη: Αν υπερψηφιζόταν το Σχ. Ανάν, η Κυπριακή Δημοκρατία θα καταργείτο (όπως και η σημαία της, την οποία χρησιμοποιεί ο κ. Πετρίδης στο tweet του)».

Ο κ. Πετρίδης επανήλθε με νέα ανάρτηση λέγοντας «Αγαπητέ Χρύση. Δεν εκνευρίζομαι έστω και με τα ψεύδη, δεν μίλησα επί της ουσίας και δεν ειρωνεύτηκα όπως εσύ. Πέστε όμως στους Βαρωσιώτες, τους Μορφίτες κλπ να βάλουν τη (δοτή) σημαία στην οποία κάνετε πολιτικές καριέρες στις κατεχόμενες περιουσίες τους».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση