ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός με εξαγγελία Χριστοδουλίδη - Αντέγραψε λόγια... Κασουλίδη 14 χρόνια μετά (vid)

Υπάρχουν και ντοκουμέντα...

24news team

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα, έπειτα από την εξαγγελία της υποψηφιότητας του πρώην υπουργού Εξωτερικών της διακυβέρνησης Αναστασιάδη, Νίκου Χριστοδουλίδη, για τις προεδρικές εκλογές του 2023.

Η υποψηφιότητά του δέχθηκε πυρά από τους... πρώην «συμπαίκτες» του στον ΔΗΣΥ, με πρώτον τον πρόεδρό του, Αβέρωφ Νεοφύτου - που εξάγγειλε και αυτός υποψηφιότητα - να αντιδρά άμεσα με δήλωσή του, ενώ και επισήμως το κόμμα με δελτίο τύπου, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι, «μεταπηδά και επισήμως στην αντιπολίτευση» και πως «στέκεται ενάντια στην κυβέρνηση που τον τίμησε».

Επίσης, μετά την εξαγγελία του κ. Χριστοδουλίδη, παρενέβη με δήλωσή του και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης για να ξεκαθαρίσει ότι ο ίδιος δηλώνει υπέρ της υποψηφιότητας του προε΄δρου του κόμματός του, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ωστόσο, η υποψηφιότητα του κ. Χριστοδουλίδη απασχόλησε και τα υπόλοιπα κόμματα, αλλά και τους χρήστες των social media, είτε υποστηρικτές είτε όχι του πρώην υπουργού σχολιάζοντας τόσο την υποψηφιότητά του, όσο και τα όσα ανάφερε στην εξαγγελία του.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί βίντεο στα social media, το οποίο εμπεριέχει απόσπασμα από τον λόγο του Νίκου Χριστοδουλίδη στην εξαγγελία του και δήλωση που είχε κάνει ο νυν πλέον υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης το... 2008!

Και πώς σχετίζεται ο ένας λόγος με τον άλλον, θα μπορούσε κάποιος να διερωτηθεί. Η απάντηση είναι απλή, λένε και οι δύο την ίδια ατάκα, με 14 χρόνια διαφορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση