ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός με Ειρήνη - «Ζήτησα να γίνω μέλος του ΑΚΕΛ και αρνήθηκαν»

«Θέλουν την πίττα σωστή και τον σκύλο χορτάτο»

24news team

Μια ανάρτηση της Ειρήνης Χαραλαμπίδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν αρκετή για να προκαλέσει αίσθηση.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ειρήνη Χαραλαμπίδου θέλησε να συγχαρεί μέσω ανάρτησής της στο Facebook την Αννίτα Δημητρίου. «Συγχαρητήρια Αννίτα Δημητρίου, σημαντική νίκη ευρύτερα! Καταλύονται στερεότυπα! Ένα βήμα ακόμα σε καθολική αλλαγή κουλτούρας», έγραψε με δεκάδες χρήστες του facebook να σχολιάζουν, ανοίγοντας δημόσια συζήτηση μαζί της.

Ακόλουθος της κας Χαραλαμπίδου στο Facebook, τη ρώτησε ευθέως: «Επιτέλους κατάλαβες ότι βρίσκεσαι σε λάθος κόμμα;», με την ίδια να απαντά: «Είμαι η μόνη βουλευτής που δεν είναι μέλος, στέλεχος κόμματος! Όσο και αν ακούγεται παράξενο αλλά αυτή είναι η ρύθμιση που έχει καθοριστεί από το ΑΚΕΛ για τις νέες δυνάμεις! Επιπρόσθετα δεν μετέχω ούτε σε συλλογικά όργανα».

Στη συζήτηση παρενέβη και άλλος χρήστης αναφέροντας στην κυρία Χαραλαμπίδου ότι θα μπορούσε να ζητήσει να γίνει μέλος του ΑΚΕΛ. Η απάντηση της βουλεύτριας ήταν ξεκάθαρη: «Το ζήτησα αρκετές φορές αλλά όπως είπα και πιο πάνω η θέση ήταν ότι οι νέες δυνάμεις έχουν άλλο ρόλο να επιτελέσουν και η απάντηση ήταν αρνητική. Μα για να είμαι Βουλευτής συμφωνώ απλά δεν θεωρώ ότι με αυτό σημαίνει και ότι στερούμαι άποψη ή πιθανή διαφωνία».

Απαντώντας σε άλλο σχόλιο, η κα Χαραλαμπίδου υποστήριξε ότι θέλουν την πίττα σωστή και τον σκύλο χορτάτο, «Δεν μπορεί να μην έχεις δικαιώματα αλλά όλες τις υποχρεώσεις κομματικού μέλους! Συνεπώς ναι η συμφωνία προνοεί συγκεκριμένες συμπεριφορές! Αλλιώς θέλουν την πίττα σωστή και το σκύλο χορτάτο! Δεν σου αναγνωρίζω δικαιώματα αλλά έχεις όλες τις υποχρεώσεις και δεν είναι αυτό που προβλέπει το καταστατικό! Το καταστατικό προνοεί σχετικές ουσιαστικές ελευθερίες στις νέες δυνάμεις ακόμα και διαφοροποίηση σε θέσεις».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X