ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίθανη υποδοχή στον Πρόεδρο: «Δως μας λεφτά να πάμε μπουζούκια» (vid)

Η αντίδραση του Προέδρου Χριστοδουλίδη

24news team

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα, όπου σήμερα αρχίζει τις επαφές του με την ανώτατη πολιτική ηγεσία της χώρας, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του, η οποία είναι η πρώτη στο εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Κατά την άφιξή του έξω από το ξενοδοχείο που θα τον φιλοξενεί στο κέντρο της Αθήνας, ο κος Χριστοδουλίδης, έτυχε μιας... απίθανης υποδοχής, από Κύπριο που βρισκόταν στο σημείο. Όπως μπορείτε να δείτε από το βίντεο, ο νεαρός φώναξε στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, «Δως μας λεφτά να πάμε μπουζούκια», με τον Πρόεδρο να χαμογελά. 

 Δείτε το video:

Σημειώνουμε πως με βάση το πρόγραμμα της επίσκεψής του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα έχει κατά τη διήμερη επίσημη επίσκεψη συνομιλίες με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ θα παρακαθίσει σε συναντήσεις με την Ελληνίδα ομόλογό του Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Τασούλα, τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, και με τους επικεφαλής των κοινοβουλευτικών κομμάτων της Ελλάδας. Επίσης, θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο Β’. Όπως ανακοινώθηκε, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν κατά τις επαφές του στην Αθήνα ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Ειρήνη Πική, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Κυριάκος Κενεβέζος, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Μαριλένα Ραουνά και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση