ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το λάθος του Χατζηγιάννη στο Πόθεν Έσχες που έγινε viral

«Ζαλίζει» η περιουσία του

24news team

Στη δημοσιότητα δόθηκε την Τετάρτη (10/5) το Πόθεν Έσχες του Υφυπουργού Πολιτισμού της Κύπρου, Μιχάλη Χατζηγιάννη και όπως ήταν αναμενόμενο, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Αφενός για την περιουσία, τα ακίνητα και τις καταθέσεις που δήλωσε και αφετέρου για την αστοχία που έκανε και έγινε viral.

Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός Πολιτισμού, στα προσωπικά του στοιχεία, φαίνεται να μπερδεύτηκε αφού ανέφερε ότι η ιδιότητά του είναι Υφυπουργός Υπουργείου Πολιτισμού… μόνο που στην Κύπρο δεν υπάρχει Υπουργείο Πολιτισμού αλλά Υφυπουργείο.

«Ζαλίζει» η περιουσία του

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, διαθέτει από μονοκατοικία στην Γλυφάδα μέχρι χωράφια στο Παραλίμνι. Αναλυτικότερα και σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες του κου Χατζηγιάννη που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Υφυπουργός έχει στην κατοχή του εννέα ακίνητα σε Ελλάδα και Κύπρο, συνολικής αξίας 2.576.110 ευρώ. Συγκεκριμένα, διαθέτει διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή, μονοκατοικία στη Γλυφάδα, μονοκατοικία στην Πάρο, Οικία στην Αγλατζιά, διαμέρισμα στην Αγλαντζιά, χωράφι στο Παραλίμνι, 3 χωράφια με αποπεράτωση σε κατοικία επίσης στο Παραλίμνι.

Δείτε ΕΔΩ το Πόθεν Έσχες του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X