ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νικόλας: «Γνωρίζω τη 19χρονη, είναι ικανότατη - Μισούν Χριστοδουλίδη» (vid)

«Δεν μπορούν να αποδεχθούν ότι κέρδισε τις Προεδρικές ο Νίκος Χριστοδουλίδης»

24news team

Για κανιβαλισμό και ανθρωποφαγία αναφορικά με τον διορισμό 19χρονης στο Υφυπουργείο Τουρισμού, έκανε λόγο σε σημερινή του τοποθέτηση ο Νικόλας Παπαδόπουλος. Μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ σχολίασε  πως η νεαρή στοχοποιήθηκε για ένα λάθος που μπορεί να έκανε ο Υφυπουργός, τονίζοντας ότι η επίθεση που δέχτηκε ήταν αισχρή.

Όπως είπε ο κος Παπαδόπουλος, «είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε την κριτική και να παραδεχθούμε τα λάθη. Είναι αλήθεια ότι δεν υπήρχαν κριτήρια, υπήρχε ένα νομοτεχνικό κενό σε ό,τι αφορά τα προσόντα των συμβούλων των Υπουργών, είναι κάτι που διαπίστωσε άμεσα η Κυβέρνηση γι' αυτό και χθες ο Πρόεδρος προώθησε σχετικό νομοσχέδιο για να καθοριστούν τα προσόντα βάση των οποίων θα διορίζονται οι σύμβουλοι των Υπουργών.»

«Η κριτική θα πρέπει να έχει κάποιο μέτρο», συνέχισε ο κος Παπαδόπουλος, τονίζοντας πως «Υπήρξε ανθρωποφαγία και κανιβαλισμός για μια 19χρονη κοπέλα που εγώ την γνωρίζω, είναι ικανότατη και εργατική και δεν άξιζε να την βρίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή μπορεί να έκανε ένα λάθος ο Υφυπουργός.» Όπως είπε, κάποια μέσα ενημέρωσης στοχοποίησαν τη συγκεκριμένη κοπέλα γιατί εκπροσωπούν το παραδοσιακό πολικό κατεστημένο και ακόμη δεν έχουν αποδεχθεί ότι κέρδισε τις εκλογές ο Νίκος Χριστοδουλίδης. «Μισούν τον Νίκο Χριστοδουλίδη,» είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς αν την σύστησε ο ίδιος στον Υφυπουργό Τουρισμού και από πού την γνωρίζει, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ απάντησε: «Όχι εγώ δεν την έχω συστήσει, την γνωρίζω από το επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη. Ο Υφυπουργός την διόρισε για να διαχειρίζεται τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, εκεί ενδεχομένως να έγινε το λάθος γιατί αν ήθελε πρόσωπο να διαχειρίζεται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως είχε επισημάνει και ο Γενικός Ελεγκτής υπάρχουν διαδικασίες για να διοριστεί κάποιος στο δημόσιο έστω και έκτακτος υπάλληλος.»

  

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση