ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελικά ποιος έκανε το «εκ παραδρομής» λάθος;

Η ανάρτηση που προκάλεσε χαμό

24news team

Μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα του Υφυπουργείου Πολιτισμού, από τα γενέθλια του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου, προκάλεσε χαμό, αφήνοντας εκτεθειμένο τόσο το Υφυπουργείο όσο και τον Υφυπουργό Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Αν και οι πρωταγωνιστές έσπευσαν να μαζέψουν την κατάσταση, καθείς από πλευράς του, μάλλον το αντίθετο κατάφεραν αφού οι τοποθετήσεις τους έγειραν ερωτήματα.

Εύλογα οι πολίτες αναρωτιόνται ποιος διαχειρίζεται τις επίσημες σελίδες των κρατικών υπηρεσιών και στην προκειμένη του Υφυπουργείου Πολιτισμού άρα ποιος έκανε το ‘’εκ παραδρομής’’ λάθος, όπως υποστήριξε τόσο το Υφυπουργείο όσο και ο κος Χατζηγιάννης. Αμέσως μετά προκύπτει το εξής ερώτημα, είναι το ίδιο πρόσωπο που διαχειρίζεται και τα προσωπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Υφυπουργού, αφού πανομοιότυπη ανάρτηση ανέβηκε και στους προσωπικούς λογαριασμούς του κου Χατζηγιάννη, τόσο πανομοιότυπη που είχε και το ίδιο λάθος… Και τελικά μετά από τέτοιο λάθος τι θα απογίνει το πρόσωπο-διαχειριστής;

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί στα social media υποστηρίζουν πως ο ίδιος ο Υφυπουργός είναι αυτός που υπέπεσε στο ολίσθημα κάτι που, ωστόσο, εμμέσως πλην σαφώς, διαψεύσθηκε από την ανακοίνωση του Υφυπουργείου αλλά και μετέπειτα από τις δηλώσεις του ίδιου του Υφυπουργού αφού όπως τονίσθηκε εκατέρωθεν, «μόλις έγινε αντιληπτή η εκ παραδρομής ανάρτηση, ο Υφυπουργός έδωσε οδηγίες να αφαιρεθεί, όπως και έγινε».

Η ανάρτηση που προκάλεσε σάλο

Όλα ξεκίνησαν από τα γενέθλια του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, ο οποίος τα γιόρτασε παρουσία της οικογένειάς του, αγαπημένων του φίλων αλλά και του Υφυπουργού Πολιτισμού, Μιχάλη Χατζηγιάννη ο οποίος μάλιστα του τραγούδησε.

Αυτό που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις είναι το γεγονός ότι βίντεο από το πάρτι συνοδευόμενο με ανακοίνωση, αναρτήθηκε σε επίσημη σελίδα του Υφυπουργείου Πολιτισμού σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης, για να κατεβεί λίγο αργότερα. Η επίμαχη ανάρτηση ανάφερε τα εξής: «ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, έσβησε τα κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο, Γιώτα Παπαδοπούλου, στενούς συνεργάτες και φίλους. Νικόλας και Γιώτα Παπαδοπούλου έκλεψαν τα βλέμματα με το χορό που χάρισαν για λίγο στους καλεσμένους τους, με αυτούς να χειροκροτούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό»

«Εκ παραδρομής…»

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε το Υφυπουργείο Πολιτισμού θέλησε να δώσει την δική του εξήγηση αναφέροντας πως η επίμαχη ανάρτηση ανέβηκε «εκ παραδρομής».

Συνεχίζοντας η εν λόγω ανακοίνωση αναφέρει πως ο Υφυπουργός: «συνηθίζει λόγω της πολύχρονης καλλιτεχνικής του δραστηριότητας να ανεβάζει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα ΜΚΔ στιγμιότυπα από πολλές σχετικές δραστηριότητες του».

Καταλήγοντας διευκρινίζει πως: «Μόλις έγινε αντιληπτή η εκ παραδρομής ανάρτηση, ο Υφυπουργός έδωσε οδηγίες να αφαιρεθεί, όπως και έγινε».

 Το βίντεο από το πάρτι

Το βίντεο το οποίο είχε αναρτηθεί στον λογαριασμό του Υφυπουργείου εξακολουθεί να βρίσκεται δημοσιοποιημένο στο προφίλ του κου. Χατζηγιάννη.

 

«Γίνονται και λάθη… μακάρι αυτά να είναι τα λάθη μας»

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, φιλοξενούμενος στο κρατικό κανάλι και την εκπομπή «ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ», κλήθηκε να απαντήσει για το θέμα που προέκυψε με την ανάρτηση του Υφυπουργείου Πολιτισμού με αφορμή τα 50στά γενέθλιά του.

Ο κος Παπαδόπουλος είπε: «Χρειάζεται προσοχή όταν εκπροσωπούμε οποιοδήποτε θεσμό και οφείλουμε όσοι είμαστε στα κοινά να προσέχουμε και τις αναρτήσεις μας και το τι λέμε. Από την άλλη γίνονται και λάθη, αυτό είναι δεδομένο. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να προχωρούμε. Μακάρι αυτά να είναι τα προβλήματα μας, μακάρι αυτά να είναι τα λάθη, αυτά διορθώνονται. Μακάρι το πρόβλημα να είναι ζήτημα μίας κακής ανάρτησης, είναι πολλές οι προκλήσεις που αυτή τη στιγμή ορθώνονται μπροστά μας και θεωρώ ότι δεν είναι η εικόνα της Κυβέρνησης που θα πρέπει να απασχολεί την Κυβέρνηση αλλά το τι πρέπει να πράξει, ποιες είναι οι λύσεις που πρέπει να δοθούν σε αυτά τα προβλήματα που γονατίζουν συγκεκριμένα νοικοκυριά».

Η πρώτη τοποθέτηση Χατζηγιάννη για τη γκάφα

Από πλευράς του ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Χατζηγιάννης, στην πρώτη του τοποθέτηση μετά την γκάφα είπε: «Προχθές, παρευρεθήκαμε στα γενέθλια του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, όπου κάποια στιγμή μου ζητήθηκε ευγενικά, να τραγουδήσω τα ''Χρόνια Πολλά''. Βεβαίως και το έκανα. Αυτό εκ παραδρομής αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Υφυπουργείου. Μόλις υπέπεσε στην αντίληψή μου, ούτε μια ώρα μετά, έδωσα εντολές να κατεβεί. Βεβαίως και δεν έχει καμιά σχέση μια προσωπική παρουσία σε κοινωνική εκδήλωση με το Υφυπουργείο».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση