ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος με ανάρτηση του Υφ. Πολιτισμού για τα γενέθλια Νικόλα

«Το επίπεδο σημαντικότητας με ξεπερνά»

24news team

Τα πεντηκοστά του γενέθλια γιόρτασε χθες ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, παρουσία της οικογένειάς του, αγαπημένων του φίλων αλλά και του Υφυπουργού Πολιτισμού, Μιχάλη Χατζηγιάννη ο οποίος μάλιστα του τραγούδησε.

Ως εδώ, όλα καλά. Αυτό που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις είναι το γεγονός ότι βίντεο από το πάρτι, καθώς και... ανακοίνωση, αναρτήθηκε σε επίσημη σελίδα του Υφυπουργείου Πολιτισμού σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης, για να κατεβεί λίγο αργότερα. Μάλιστα, η ανάρτηση έκανε λόγο για «ιδιαίτερη έκπληξη», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, έσβησε τα κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο, Γιώτα Παπαδοπούλου, στενούς συνεργάτες και φίλους. Νικόλας και Γιώτα Παπαδοπούλου έκλεψαν τα βλέμματα με το χορό που χάρισαν για λίγο στους καλεσμένους τους, με αυτούς να χειροκροτούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό». Το γεγονός αυτό, προκαλεί τουλάχιστον προβληματισμό, αφού κάποιοι θεώρησαν πως ο επίσημος λογαριασμός ενός Υφυπουργείου, μπορεί να προβάλλει προσωπικές στιγμές πολιτικών προσώπων, που καμμιά σχέση δεν έχουν με τον Πολιτισμό.

 

Η ανάρτηση, δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τον τέως Υπουργό Οικονομικών, Κωνσταντίνο Πετρίδη, ο οποίος σχολίασε: «Και εγώ πήγαινα σε γενέθλια αλλά δεν έβγαζε ανακοινώσεις το Υπουργείο! Χρόνια πολλά πάντως».

Η σελίδα Xeroteana στο Instagram, δημοσίευσε το βίντεο το οποίο κατέβηκε με συνοπτικές διαδικασίες μετά τον σάλο. 

Tα σχόλια των χρηστών πάντως, καταδικάζουν με κάθε τρόπο τη γκάφα ολκής. 

Δείτε τα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν από το πάρτι:

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X