ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νικόλας για Χατζηγιάννη: «Μακάρι αυτά να είναι τα προβλήματά μας» (vid)

Η απάντηση του Προέδρου του ΔΗΚΟ

24news team

Στην εκπομπή του ΡΙΚ «ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ» φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20/4) ο Νικόλας Παπαδόπουλος. Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, κλήθηκε να απαντήσει ανάμεσα σε άλλα για το θέμα που προέκυψε με την ανάρτηση του Υφυπουργείου Πολιτισμού με αφορμή τα 50στά γενέθλιά του, παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού, Μιχάλη Χατζηγιάννη. 

Όπως ανέφερε ο κος Παπαδόπουλος: «Xρειάζεται προσοχή όταν εκπροσωπούμε οποιοδήποτε θεσμό και οφείλουμε όσοι είμαστε στα κοινά να προσέχουμε και τις αναρτήσεις μας και το τι λέμε. Από την άλλη γίνονται και λάθη, αυτό είναι δεδομένο. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να προχωρούμε. Μακάρι αυτά να είναι τα προβλήματα μας, μακάρι αυτά να είναι τα λάθη, αυτά διορθώνονται. Μακάρι το πρόβλημα να είναι ζήτημα μίας κακής ανάρτησης, είναι πολλές οι προκλήσεις που αυτή τη στιγμή ορθώνονται μπροστά μας και θεωρώ ότι δεν είναι η εικόνα της Κυβέρνησης που θα πρέπει να απασχολεί την Κυβέρνηση αλλά το τι πρέπει να πράξει, ποιες είναι οι λύσεις που πρέπει να δοθούν σε αυτά τα προβλήματα που γονατίζουν συγκεκριμένα νοικοκυριά».

Υπενθυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν όταν η επίσημη σελίδα του Υφυπουργείου Πολιτισμού, εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το πάρτι γενεθλίων του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Υφυπουργείου Πολιτισμού στο Twitter περιγράφονταν λεπτομέρειες από το πάρτι, ενώ λίγο αργότερα η ανάρτηση αποσύρθηκε, με το Υφυπουργείο να εξηγεί μέσω ανακοίνωσης ότι η ανάρτηση έγινε εκ παραδρομής.

Αναλυτικότερα:

'Ηταν εκ παραδρομής η ανάρτηση σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Πολιτισμού, σχετικά με τη χθεσινή γενέθλια γιορτή του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, "όπου στην παρουσία όλου του Υπουργικού Συμβουλίου και άλλων πολλών προσκεκλημένων, ο Υφυπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Χατζηγιάννης, τραγούδησε τα «Χρόνια Πολλά» στον κ. Παπαδόπουλο, με αποτέλεσμα να προκληθούν ποικίλες αντιδράσεις σε ΜΚΔ", αναφέρει το Υφυπουργείο σε ανακοίνωση.

Αναφέρεται ότι ο κ. Χατζηγιάννης "συνηθίζει λόγω της πολύχρονης καλλιτεχνικής του δραστηριότητας να ανεβάζει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα ΜΚΔ στιγμιότυπα από πολλές σχετικές δραστηριότητες του".

"Μόλις έγινε αντιληπτή η εκ παραδρομής ανάρτηση, ο Υφυπουργός έδωσε οδηγίες να αφαιρεθεί, όπως και έγινε", καταλήγει η ανακοίνωση.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X