ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπάει τη σιωπή του ο Πελεκάνος - Προκαλεί να δημοσιοποιηθούν οι σταυροί

«Δεν έμαθα να λειτουργώ, θέτοντας μπροστά το προσωπικό μου συμφέρον...»

ΚΥΠΕ

«Η απόφαση μου για παραίτηση είναι οριστική και το επόμενο διάστημα θα πούμε περισσότερα για τους λόγους της παραίτησής μου από τη θέση του αντιπροέδρου του Συναγερμού», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Μάριος Πελεκάνος.

«Παρακολουθώντας από τη Δευτέρα διάφορες σκόπιμες διαρροές και συζητήσεις από "πηγαδάκια", τις οποίες ασπάζονται ανερυθρίαστα και άνευ επιβεβαίωσης ορισμένοι, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι η παραίτηση μου δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του Πολιτικού Γραφείου, αλλά για τα όσα έγιναν στο παρασκήνιο, τα οποία ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι που γέμιζε εδώ και καιρό», σημειώνει.

«Ποτέ στη ζωή μου», συνεχίζει, «δεν έμαθα να λειτουργώ, θέτοντας μπροστά το προσωπικό μου συμφέρον έναντι του γενικού καλού».

Όπως αναφέρει, στην Πάφο και στη Λεμεσό οι χειρισμοί έγιναν ομαδικά από την ηγεσία και ακολουθήθηκαν οι κομματικές διαδικασίες. «Όσοι έχουν άλλη εντύπωση ή "πληροφόρηση", δεν έχουν παρά να ρωτήσουν την ηγεσία και τα στελέχη των επαρχιακών γραφείων του κόμματος ή ακόμα τον ίδιο τον κ. Νικολαΐδη», προσθέτει.

Περαιτέρω αναφέρει πως «σε ό,τι αφορά τα όσα λένε οι "κακές γλώσσες" για τις δισταυρίες και υπέρ μου στρατηγική ψήφο, τους ενημερώνω ότι δεν έχω καμία αντίρρηση να δημοσιευθούν οι σταυροί. Το αντίθετο μάλιστα, τους προκαλώ να το κάνουν».

Ελπίζω, καταλήγει, «να μη χρειαστεί να απαντήσω ξανά στις "κακές γλώσσες" οι οποίες έχουν στόχο να σπιλώσουν τη φήμη και υπόληψη μου. Η Κύπρος είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε καλά...».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση