ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρά Χριστοδουλίδη: «Nα παραιτηθούν όσοι διαφωνούν μαζί μου στο Κυπριακό»

Τι δήλωσε ο Υποψήφιος Πρόεδρος

24news team

«Αυτοί που είναι στο κυβερνητικό σχήμα και διαφωνούν μαζί μου για το Κυπριακό θα έπρεπε να παραιτηθούν», ανέφερε ο υποψήφιος για την Προεδρία Νίκος Χριστοδουλίδης.

Απαντώντας στα κυβερνητικά στελέχη που υποστηρίζουν ότι δεν τον στηρίζουν προτάσσοντας το Κυπριακό, ο κος Χριστοδουλίδης, ανέφερε στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΡΙΚ,  «Πρωινό Δρομολόγιο», πως «αυτοί που διαφωνούν μαζί μου για το Κυπριακό σημαίνει διαφωνούν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πώς μπορεί να είσαι Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης και να διαφωνείς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Εγώ όταν ήμουν Υπουργός Εξωτερικών και διαφωνούσα με τον Πρόεδρο θα παραιτούμουν, δεν θα συνέχιζα να ήμουν σε τέτοια θέση».

Yπενθυμίζουμε ότι σε χθεσινές του δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ, ο κος Χριστοδουλίδης, απάντησε σε όσα του καταλογίζουν τις τελευταίες μέρες και το γεγονός ότι ο ίδιος ευθύνεται για την ήττα του ΔΗΣΥ στον πρώτο γύρο των εκλογών.

«Δεν έκρυψα ποτέ ότι προέρχομαι από τον ΔΗΣΥ. Τα αποτελέσματα των εκλογών καθορίζονται από τον κυπριακό λαό, όχι από τους υποψηφίους. Επειδή γνωρίζω τον χώρο του ΔΗΣΥ, ο ΔΗΣΥ δεν διασπάται»,σημείωσε.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X