ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρά Θεοχάρους κατά ΕΛΑΜ: «Παλικαράκια της φακής- φυγόστρατοι»

Με φόντο τον Πανεθνικό θρήνο για τον Κατσίφα

Η συμμετοχή της Ελένης Θεοχάρους στον Πανεθνικό θρήνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, στην Βόρειο Ήπειρο, ήταν ο λόγος που το ΕΛΑΜ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας διερωτάται εάν αυτή έγινε για σκοπούς πολιτικής εκμετάλλευσης. Η ανακοίνωση του ΕΛΑΜ, ωστόσο, προκάλεσε την οργή της υποψήφιας Ευρωβουλευτή με το ΔΗΚΟ, η οποία με ανάρτησή της, εξαπέλυσε επίθεση χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του ΕΛΑΜ στις 5 Μαρτίου ανέφερε τα εξής: «Η Ευρωομάδα των Σοσιαλοδημοκρατών, στην οποία συμμετέχουν το ΔΗΚΟ, η ΕΔΕΚ, ενώ μέλος της θέλει να γίνει και η «αλβανοφάγος» Ελένη Θεοχάρους, ανακοίνωσε πανηγυρικά πως "η Αλβανία αξίζει να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση".

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διερωτάται αν η συμμετοχή των προαναφερόμενων στην συγκεκριμένη Ευρωομάδα είναι απλά διακοσμητική ή μήπως εμπαίζουν τον λαό με τις δακρύβρεχτες ανακοινώσεις τους για τον Κωνσταντίνο Κάτσιφα, αφού τα όσα διακηρύττουν είναι εντελώς αντίθετα με τα όσα πράττουν.

Ας ξεκαθαρίσουν επιτέλους την θέση τους και ας επιλέξουν ανάμεσα στην Αλβανία και τον ηρωομάρτυρα του Έθνους μας, Κωνσταντίνο Κάτσιφα».

Η κ. Θεοχάρους άνοιξε πυρ, σήμερα, Πέμπτη 7 Μαρτίου, με σχόλιό της στο facebook: 

«Εδώ γΕΛΑΜε

Δεν θέλησα να εμπλακώ σε πολιτική αντιπαράθεση με ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι στερούνται παιδείας και κουλτούρας. Αλλά υποχρεούμαι να το κάνω, ελπίζω για τελευταία φορά, διότι έχουν παραεκχυδαΐσει τον πολιτικό τους λόγο. Γράφουν λοιπόν ότι έλαβα μέρος στον Πανεθνικό θρήνο στην Βόρειο Ήπειρο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, για πολιτική εκμετάλλευση.
Καλά ρε παλικαράκια της φακής- φυγόστρατοι (ξέρω και τους λόγους) το 1996-97-98 που έκανα 2 ολόκληρες στρατιωτικές θητείες στην Β. Ήπειρο, πάλι για πολιτική εκμετάλλευση πήγα;»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X