ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πυροβολεί» Καίτη ο Δίπλαρος: «Ήταν εξαφανισμένη όλα αυτά τα χρόνια»

Πως σχολίασε ο Ευθύμιος Δίπλαρος την στάση της θυγατέρας του Γλαύκου Κληρίδη για τις Προεδρικές

24news team

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του «Omega» για τις Προεδρικές εκλογές ήταν ο Βουλευτής και εκ των Αντιπροέδρων του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, άφησε αιχμές προς τα στελέχη του ΔΗΣΥ για τον τρόπο που εξέφρασαν τις απόψεις για τον δεύτερο γύρο των Προεδρικών εκλογών.

Ο Βουλευτής του κόμματος σημείωσε πως: «Βγήκε η κυρία Καίτη Κληρίδου, ο Φαίδωνος Φαίδωνος Δήμαρχος Πάφου, ο Πρόδρομος Προδρόμου για τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Όλοι αυτοί εκφράστηκαν πριν ακόμη αποφασίσουμε στο Πολιτικό Γραφείο. Όταν ακόμα είπαμε κατά συνείδηση, ήταν απόφαση μας να αφήσουμε τον κόσμο να επιλέξει και να μην ρίχνουμε λάδι στη φωτιά».

Προσθέτοντας, αναφερόμενος συγκεκριμένα στην κα Κληρίδου τόνισε: «Είδαμε την κυρία Κληρίδου να διαβάλει, εμφανίστηκε τώρα. Είναι ορθό και φρόνιμο να αναφέρεται με τέτοιους χαρακτηρισμούς για τον επίτιμο Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Αυτά είναι χυδαιότητες».

Σε ερώτημα για το εάν ευθύνεται ο Αβέρωφ Νεοφύτου για το εκλογικό αποτέλεσμα, ξεκαθάρισε ότι «έχει ευθύνη ως πρόεδρος της Παράταξης, καθώς και όλη η ηγεσία του κόμματος», όπως τόνισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X