ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλάνταξε στο κλάμα η κόρη του Χριστοδουλίδη (Φωτογραφία)

Είχε προτείνει τον πατέρα της για υποψήφιο

24news team

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης είναι επίσημα ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού ο λαός τον επέλεξε μέσα από τη ψήφο του.

Κατά την διάρκεια της καταμέτρησης των αποτελεσμάτων, ο Νίκος Χριστοδουλίδης βρισκόταν με την οικογένεια και στενούς συνεργάτες του στο επιτελείο του. Φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν την μεγάλη του κόρη Ιωάννα να έχει ξεσπάσει σε δάκρυα χαράς, εμφανώς συγκινημένη.

Να υπενθυμίσουμε πως η 18χρονη Ιωάννα ήταν αυτή που είχε προτείνει τον πατέρα της την ημέρα υποβολής των υποψηφιοτήτων (05/01) για τις Προεδρικές εκλογές.

Τότε, η κόρη του νέου Προέδρου είχε δηλώσει: «Αρχικά να πω ότι είναι τιμή μου που είχα αυτή την ευκαιρία, να προτείνω τον παπά μου, κάποιον που αγαπώ και θαυμάζω αρκετά και κάποιον, που πέραν ότι είμαι η κόρη του, θαυμάζω γιατί έχει αξίες είναι ικανός και νιώθω όπως λέει και ο ίδιος ότι είναι ένας σύγχρονος ηγέτης, με πλούσιο βιογραφικό που εμπιστεύομαι. Θέλω να πω, ακόμα και αυτοί που δεν τον στηρίζουν, να ξέρουν ότι αν γίνει πρόεδρος θα είναι ένας πρόεδρος που ενώνει, όπως λέει και ο ίδιος, ένας πρόεδρος για όλους και για αυτούς που τον στηρίζουν και για όσους δεν τον στηρίζουν».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση